Logo bg white

Sal Salis Ningaloo Reef

4-daags arrangement Australië
Vanaf € 1.780,00 p.p.
april t/m oktober
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusiviteit in het Sal Salis Ningaloo Reef Retreat

Een verblijf in het Sal Salis Ningaloo Reef Retreat is een onvergetelijk onderdeel van uw reis door Australië. Dit exclusieve safari kamp ligt verborgen tussen de witte zandduinen in het Cape Range National Park in het westen van Australië. Het luxe kamp bestaat uit slechts enkele ruime en wel zeer comfortabele tenten, allen voorzien van eigen sanitair, gelegen op slechts enkele meters van het strand.

Pal voor de kust strekt zich hier het 280 kilometer lange onaangetaste rif van het Ningaloo Reef Marine Park uit. Tijdens uw verblijf kunt u spectaculair wandelen, kajakken, snorkelen/duiken bij het adembenemende kleurrijke koraalrif en gedurende het seizoen zelfs zwemmen met walvishaaien! U treft in Sal Salis géén 5-sterren luxe resort, maar een ecologisch verantwoorde ‘Wild Bush Luxury Experience’. Sal Salis opereert volledig in harmonie met de natuur. Bij zonsondergang struinen de wilde kangoeroes voorbij uw tent terwijl u met een drankje in de hand staart naar de horizon, genietend van uw welverdiende vakantie!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Exmouth - Sal Salis Ningaloo Reef

Vandaag arriveert u in het unieke Sal Salis Ningaloo Reef Retreat. U verblijft de komende dagen in een exclusief kampement, gelegen in het Cape Range National Park, op steenworp afstand van het wereldberoemde Ningaloo Reef Marine Park, wat zich hier voor de kust over een afstand van 280 kilometer uitstrekt.

U overnacht hier de komende dagen in één van de luxe wilderness tenten, uitgerust met al het benodigde comfort, maar vooral: in harmonie met de natuur. Sal Salis is een ecolodge en probeert zo duurzaam mogelijk te functioneren. U verblijft in Sal Salis op basis van full-inclusive, wat wil zeggen dat alle maaltijden, drankjes (open bar), en diverse begeleide activiteiten als snorkelen, kayakken en wandelen zijn inbegrepen.

  • ★★★★ Sal Salis Ningaloo Reef Retreat (3n) Blank

Sal Salis Ningaloo Reef Retreat

2
2

2 & 3: Sal Salis Ningaloo Reef

Vrije dagen in deze prachtige omgeving.

Bij uw verblijf in het Sal Salis Ningaloo Reef Retreat zijn enkele begeleide activiteiten inbegrepen zoals een wandeling met gids door het National Park, snorkelexcursies (snorkelmateriaal inbegrepen) en een kayak-snorkeltocht. Van maart tot medio juli is het mogelijk om bij het Ningaloo Reef Marine Park met walvishaaien te zwemmen, duiken of snorkelen; een unieke ervaring!

Zwemmen met walvishaaien

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt een einde aan uw verblijf in het Sal Salis Ningaloo Reef Retreat en vervolgt u uw reis door Australië.

Prachtige kustlijn

Prijsindicatie van een verblijf in Sal Salis Ningaloo Reef Retreat

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in het Sal Salis Ningaloo Reef Retreat dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 1.780 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:
Bij een verblijf in Sal Salis zijn alle maaltijden, geselecteerde drankjes, dagelijkse activiteiten en entreegeld tot het nationale park inbegrepen. Vliegtickets en transport van/naar Exmouth zijn niet inbegrepen.


Uiteraard is het ook mogelijk om langer, of korter te verblijven in Sal Salis.Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat