Logo bg white

Murray River Walk

4-daags arrangement Australië
Prijs op aanvraag
mei t/m september
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Murray River Walk

De Murray River Walk is een onvergetelijke ervaring, waarbij u wandelt langs de Murray River en kennis maakt met het prachtige landschap. De luxe woonboot, waar u op overnacht, vaart iedere dag opnieuw naar het eindpunt van uw wandeling, dus u overnacht iedere nacht in hetzelfde bed en hoeft tijdens de wandeling niet met uw spullen te slepen. Ideaal! Tijdens deze 4-daagse volledig verzorgde wandeling zorgen gepassioneerde gidsen ervoor dat u veel leert over de geschiedenis, de cultuur en de uitdagingen met betrekking met het milieu in deze omgeving.

De Murray River Walk is één van de meest iconische wandelingen van Australië. Tijdens de wandeling hoeft u alleen water en lunch mee te nemen, zodat u in alle vrijheid kunt genieten van de uitzichten. Niet meer dan 10 medewandelaars zullen u vergezellen tijdens deze unieke ervaring. Na een voldane dag wordt u getrakteerd op een geweldig diner, waarna u vanuit uw comfortabele bed de sterrenhemel kunt bewonderen.

Let op: U kunt deze wandeling enkel maken in de periode mei t/m september.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Renmark - Headings Cliffs

Vandaag gaat de Murray River Walk van start! U ontmoet uw gidsen en medewandelaars in het Renmark Community Hotel. Na een korte briefing stapt u aan boord van een boot waarmee u allereerst 14 km over de Murray River vaart naar het begin van de wandelroute. Tijdens deze boottocht kunt u prachtige watervogels spotten en leert u meer over het Japanse interneringskamp uit de Tweede Wereldoorlog.

Nadat u van boord gaat, wandelt u door de schitterende 'Red Gum forest' en de 'Black Box Woodlands'. U eindigt deze dag in Headings Cliff, waar u een verfrissende duik kunt nemen in de rivier. Vervolgens wordt u hartelijk welkom geheten op de 'houseboat' waar u de komende nachten op zal verblijven. Nadat u zich heeft opgefrist, gaat u aan tafel en staat er een heerlijk driegangendiner gecombineerd met lokale wijnen op u te wachten.

U wandelt vandaag 12 km.

  • ★★★ Houseboat (3n)

Murray River

2
2

2: Heading Cliffs - Chowilla Creek

Nog voordat de zon op is maakt u zich klaar voor een vroege klim naar Headings Cliffs. Tijdens het mystieke licht van de opkomende zon bewondert u de geologische lagen in de rotsen die gevormd zijn door de wind, oceanen en zoetwatermeren. Na dit schitterende uitzicht daalt u af en wandelt u terug naar de woonboot, waar een smakelijk ontbijt op u staat te wachten. U pakt uw dagtas in en vertrekt opnieuw voor een prachtige wandeling dwars door een gebied met Aboriginal-kanobomen, gigantische rode gombomen en kleine eilanden langs de groene Amazone-kreek. In Chowilla Creek ligt de 'houseboat' weer u op u te wachten en kunt u weer rekenen op een smakelijk bord vol met lokale lekkernijen. In totaal wandelt u vandaag 14 km.

3
3

3: Chowilla Creek - Bunyip Reach Cliffs

Vandaag kunt u rustig ontwaken en vanuit uw kamer genieten van het uitzicht. Na een heerlijk ontbijt vaart u naar de Chowilla Creek Environmental Regulator. Uw enthousiaste gids vertelt u meer over het beheer van het rivierennetwerk. Vervolgens wandelt u langs de herstelde wetlands van de Chowilla Creek en bezoekt u de Chowilla-dam uit de jaren 60. In de middag wandelt u langs de kliffen naar het uitkijkpunt van Queens Bend, waar u het einde van 40 km wandelen viert met een spectaculair uitzicht over de Murray River.

U wandelt vandaag in totaal 12 km.

"Bedankt voor het samenstellen van een fantastische reis. Jullie hadden alles weer prima geregeld; zoals we van jullie gewend zijn! Het was een onvergetelijk reis met alle ingrediënten waar wij van genieten: prachtige ongerepte natuur; fantastische wandelingen met adembenemende vergezichten met waar nodig uitstekende begeleiding."
Gerard & Yvonne

Wildlife

4
4

4: Bunyip Reach - Renmark

Na het ontbijt kunt u optioneel zelf nog een wandeling van 2 km langs de rivier maken. Vervolgens brengt een pontonboot u stroomafwaarts terug naar de woonboot. Een 2 uur durende vaartocht brengt u naar de bekende Wilkadene Woolshed Brewery. Hier gaat u van boord voor een interessante rondleiding met de hoofdbrouwer. Voordat u afscheid neemt van uw gidsen en medewandelaars, wacht er eerst nog een heerlijke barbecuelunch op u. Uiteindelijk vertrekt u met de bus naar Renmark, waar u in de middag arriveert.

Geweldige uitzichten onderweg

Prijsindicatie voor dit bijzondere Australië-arrangement

De prijs voor dit 4-daags arrangement is op aanvraag. Het arrangement is inclusief inclusief 3 overnachtingen, maaltijden, transfer terug naar Renmark en uiteraard begeleiding van een ervaren gids.Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen nar Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat