Logo bg white

Lizard Island, Great Barrier Reef

5-daags arrangement Australië
Vanaf € 2.920,00 p.p.
april t/m november
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Luxe reisspecial Australië: Lizard Island

Het paradijselijke Lizard Island is een klein koraaleiland, gelegen op ruim 240 kilometer ten noorden van Cairns in het noordoosten van Australië. Het eiland is bereikbaar met een korte vlucht vanuit Cairns. Door haar locatie te midden van het Great Barrier Reef biedt het eiland, en het gelijknamige luxe resort, ongekende duik- en snorkelmogelijkheden. Het eiland kent 24 kleine, maar prachtige strandjes met poeder wit zand en een azuurblauwe zee. U bevindt zich hier werkelijk op een klein stukje paradijs op aarde… Het Lizard Island Resort behoort tot de mooiste hotels ter wereld en biedt haar bezoeker een exclusief verblijf te midden van een klein paradijs. Met maar 40 kamers, verdeeld over 4 kamer types, komt u hier heerlijk tot rust en kunt u genieten van één van de meest exclusieve plekjes van Australië.

Een korter verblijf is eventueel ook mogelijk; Lizard Island Resort kent een minimum verblijf van 2 nachten.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Cairns - Lizard Island

Vandaag start uw exclusieve verblijf op het paradijselijke Lizard Island, het mekka voor strandliefhebbers, rustzoekers, duikers en snorkelaars. U reist op eigen gelegenheid (per taxi) naar de luchthaven van Cairns voor een korte vlucht van ca. 60 minuten naar Lizard Island. U verblijft de komende dagen volledig op basis van volpension, met inbegrip van alle non-alcoholisch en special geselecteerde alcoholische dranken. Bij uw verblijf zijn tevens niet-gemotoriseerde watersporten en dinghy huur inbegrepen.

  • ★★★★★ Lizard Island Resort (4n) Blank
2
2

2-4: Lizard Island

Vrije dagen op Lizard Island. Bij uw verblijf zijn alle niet-gemotoriseerde watersporten inbegrepen. Ter plaatse kunt u (tegen ter plaatse te betalen toeslagen) diverse tours boeken. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan snorkelen of duiken in het binnen- of buiten rif (Great Barrier Reef, alleen per boot bereikbaar), of met een boot gaan vissen. Informeert u bij het resort naar de mogelijkheden en extra kosten.

Lizard Island Resort

5
5

5: Lizard Island - Cairns

Vandaag komt een eind aan uw verblijf. U vliegt terug naar Cairns. Einde arrangement.

Prijsindicatie van dit Australië arrangement

Tijdens deze 5-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 2.920 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat