Logo bg white

Australië reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Australië reizen en/of arrangementen.

Zoeken
27 dagen
Vanaf € 17.400,– p.p.
april t/m oktober

Australië reizen | Familiereis Australië (zomervakantie)

Wenst u met uw gezin af te reizen naar Australië, maar bent u gebonden aan de schoolvakanties? Dit is zeker mogelijk! Het noorden en de noordoostkust van Australië zijn perfect te bezoeken in deze maanden. Uiteraard kunt u deze reis ook in de maanden net voor, of net na de zomervakantie maken, als koppel, met meerdere koppels, of als gezin met oudere kinderen!

Lees meer
29 dagen
Vanaf € 37.300,– p.p.
april - mei & september - oktober

Australië reizen | Australië Exclusief

Australië heeft de reizigers die graag verblijven in de meest exclusieve accommodaties op de meest unieke locaties een hoop te bieden. Tijdens deze exclusieve vakantie in Australië verblijft u o.a. het prachtige Sydney en het niet ver daarvandaan gelegen Pretty Beach House, in het gerenommeerde Longitude 131, de gezellig stad Melbourne en haar schitterende omgeving en verblijft u in de Saffire op Tasmanië. U sluit af met het hoogtepunt: de Southern Ocean Lodge op Kangaroo Island!

Lees meer
37 dagen
Vanaf € 21.100,– p.p.
oktober t/m maart

Combinatiereis | Australië & Nieuw-Zeeland


Gedurende deze schitterende 37-daagse reis bezoekt u enkele hoogtepunten van het indrukwekkende Australië en wonderschone Nieuw-Zeeland. Zo verkent u o.a. de charmante steden Sydney & Melbourne, verblijft u in de schitterende Southern Ocean Lodge en rijdt u over de wereldberoemde Great Ocean Road. In Nieuw-Zeeland verkent u de magische fjorden, bewondert u helderblauwe meren, walvissen en proeft u de meest verrukkelijke wijnen. Via Wellington bereikt u het geometrische hart Rotorua. Een ontspannen afluister op het eiland Waiheke staan tevens op het programma.

Lees meer
26 dagen
Vanaf € 21.600,– p.p.
September t/m april

Australië reizen | Southern Deluxe

Deze exclusieve reis door het zuiden van Australië van Perth naar Melbourne voert u langs haar indrukwekkende kustlijn en de mooiste nationale parken. U verblijft in de mooiste en meest unieke accommodaties. U bezoekt Perth, Margaret River en reist per luxueuze Indian Pacific trein naar Adelaide. Hier bezoekt u de Flinders Ranges, Barossa Valley, en Kangaroo Island. U sluit af Melbourne en een verblijf op de Mornington Peninsula.

Lees meer
27 dagen
Vanaf € 9.815,– p.p.
November t/m maart

Australië reizen | Rondreis Tasmanië

Deze schitterende individuele rondreis Tasmanië start in Melbourne en voert u daarna naar het afgelegen en geïsoleerde Tasmanië waar u een mooie tocht per huurauto maakt langs haar mooiste nationale parken. Tijdens deze reis over het prachtige Tasmanië maakt u kennis met het ruige en zeer diverse landschap, charmante dorpjes en het unieke dierenleven dat hier haar natuurlijk habitat heeft gevonden.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat