Exclusief safariverblijf in Bamurru Plains


De uiterwaarden van de Mary rivier vormen één van de meest diverse en belangrijkste ecosystemen van heel Australië. Het moerassige gebied huisvest zo’n 236 diverse vogelsoorten waaronder diverse soorten ganzen, eenden, ibissen en reigers. Vogelaars halen hier hun hart dan ook op tijdens de cruises per airboat in de vroege ochtend. De enorme diversiteit van het landschap trekt naast de vogels vele andere diersoorten als krokodillen, wallabies, buffels, buidelratten, wilde varkens en dingo’s. Bent u dan ook een natuurliefhebber, dan zal een verblijf in Bamurru Plains onvergetelijk zijn!

Bamurru Plains is een werkend buffelstation en bestaat uit slechts enkele op zichzelf staande bijzonder comfortabele safaritenten welke uiteraard zijn voorzien van eigen sanitair. Uw safaritent is semi-open en alleen een stuk gaas scheidt u dan ook van de buitenwereld. Verwacht u hier zeker geen 5-sterren luxe resort, het complex is geheel in harmonie met de natuur gebouwd.

Houdt u er rekening mee dat Bamurru Plains niet ín het Kakadu National Park ligt, maar op de westelijke grens van het park. Wanneer u geïnteresseerd bent in de Aboriginalcultuur en de rotstekeningen bij de Ubirr-rots, dan kunt u ter plaatse (met een toeslag) een excursie boeken.

Vanuit Darwin vliegt u in ca. 45 minuten per 4-seater vliegtuigje naar Bamurru Plains. U verblijft hier op basis van ‘full inclusive’, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, drankjes en enkele activiteiten zijn inbegrepen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat