Logo bg white

Eén van de mooiste eilanden ter wereld: Haggerstone Island

5-daags arrangement Australië
Vanaf € 5.195,00 p.p.
juni t/m november
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Haggerstone Island, Noord-Oost Australië

Het zeer kleinschalige Haggerstone Island Resort is het enige resort op het eiland en werkelijk uniek. De paar huisjes op het eiland bieden ruimte voor in totaal maximaal 17 gasten en zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen. Ze hebben stuk voor stuk een rustieke stijl en open constructie. U krijgt werkelijk het ‘onbewoonde eiland gevoel’ wanneer u overnacht onder uw klamboe, deels in de buitenlucht. Verwacht u hier dan ook zeker geen luxueus 5-sterren hotel. U kunt kiezen uit een verblijf in 4 verschillende accommodaties met allen hun eigen karakter. De meeste accommodaties zijn ingericht voor maximaal 4 personen, house mawu is geschikt voor maximaal 6 personen.

Tijdens uw verblijf op dit prachtige eiland in Australië kunt u genieten van de natuur, de spectaculaire onderwaterwereld en de uitzonderlijke service. Er worden diverse watersporten aangeboden zoals kajakken, waterskiën en wake boarden. U kunt ook gaan vissen, snorkelen of wandelen.

Een verblijf op Haggerstone Island, één van de mooiste eilanden ter wereld, is een unieke ervaring die u niet snel zal vergeten. Deze ervaring is niet te vergelijken met een verblijf op drukkere, meer toeristische eilanden voor de kust van Cairns of bij de Whitsunday Island

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Cairns óf Weipa - Haggerstone Island

Er zijn twee manieren om het afgelegen eiland Haggerstone te bereiken. Per privé-chartervlucht vanuit Cairns (ca. 2 uur), óf per privé-chartervlucht (ca. 40 minuten) vanuit Weipa (vluchtkosten niet inbegrepen). Haggerstone Island is één van de mooiste eilanden ter wereld. Vanuit het vliegtuig heeft u een adembenemend uitzicht op het grootste levende organisme op aarde: het Great Barrier Reef. Vooral de combinatie met het tropische regenwoud in het achterland biedt een spectaculair plaatje.

U verblijft de komende dagen in het Haggerstone Island Resort op all-inclusive basis. Dit wil zeggen dat naast alle maaltijden, ook alle drankjes en verschillende activiteiten zijn inbegrepen bij uw verblijf.

  • ★★★+ Haggerstone Island Resort: (4n – ai) Blank

Haggerstone Island Resort

2
2

2-4: Haggerstone Island

Vrije dagen op dit prachtige eiland. U kunt talloze activiteiten ondernemen waaronder vissen, snorkelen, wandelen en vogels spotten. U kunt genieten van het heerlijke ontspannen eilandleven. De maaltijden worden geserveerd in het hoofdgebouw en worden met veel liefde bereid. Uw verblijf op Haggerstone Island is dan ook zeker een culinaire ervaring!

5
5

5: Haggerstone Island - Cairns óf Weipa

Helaas komt vandaag een einde aan uw verblijf op Haggerstone Island. U vliegt, wederom per privé- charter, terug naar Cairns óf Weipa.

Prijsindicatie van dit Australië arrangement

Tijdens deze 5-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 5.195 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat