Logo bg white

Longitude 131

3-daags arrangement Australië
Vanaf € 2.080,00 p.p.
Gehele jaar
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Een exclusief verblijf bij Ayers Rock in Longitude 131

Spectaculair gelegen midden in de outback van Australië op steenworp afstand van het wereldberoemde Uluru-Kata Tjuta National Park (Ayers Rock & The Olga’s) bevindt zich het Longitude 131 Luxury Wilderness Resort, een uniek concept dat uw verwachtingen zal overtreffen! Het tentencomplex bestaat uit slechts enkele luxe tenten, ieder voorzien van alle benodigde faciliteiten om uw verblijf tot een ongekend succes te maken. Iedere tent is opgedragen aan een andere belangrijke Australische pionier.

’s Ochtends ontwaakt u met als eerste ervaring in het vroege ochtendlicht: een glimp van Ayers Rock. Zeker in het vroege ochtendlicht zal deze haast buitenaardse rots, symbool van Australië, een onuitwisbare indruk bij u achterlaten.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Ayers Rock

U arriveert vandaag op de luchthaven van Ayers Rock waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van het Longitude 131 Luxury Wilderness Resort voor een korte transfer naar het resort. De komende 3 dagen verblijft u in één van de exclusieve luxe tenten op basis van all-inclusive, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, geselecteerde drankjes en excursies zijn inbegrepen.

  • ★★★★★ Longitude 131 Wilderness Resort (2n) Blank

Longitude 131 Wilderness Resort

2
2

2: Ayers Rock & de Olga's

U maakt vandaag prachtige excursies (verzorgd door het resort in kleine groepjes) naar het Uluru-Kata Tjuta NP onder begeleiding van professionele gidsen. Entreegelden en alle maaltijden zijn uiteraard inbegrepen bij uw verblijf.

3
3

3: Vertrek

Er komt vandaag een einde aan uw verblijf in Longitude 131. Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Ayers Rock terug gebracht voor uw vlucht naar uw volgende reisbestemming.

Prijsindicatie voor een verblijf in Longitude 131

Voor een verblijf van 3 dagen / 2 nachten in het exclusieve Longitude 131 Wilderness Resort dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 2.080 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:
Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, geselecteerde alcoholische en non-alcoholische dranken, exclusieve excursies alléén voor gasten van het resort onder begeleiding van professionele gidsen, en entreegeld tot het Uluru – Kata Tjuta National Park inbegrepen. Vluchten van/naar Ayers Rock zijn niet inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om langer te verblijven in Longitude 131.

Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat