Reisprogramma Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

1
1

1: Aankomst Lakaz Chamarel


Vandaag komt u aan bij Lakaz Chamarel, een prachtig gelegen accommodatie in het groene binnenland van Mauritius. Vanaf de luchthaven duurt de transfer ca. 1 uur. Lakaz Chamarel is een kleinschalige lodge, gelegen in het bergachtige binnenland in het zuidwesten van Mauritius. Er zijn twee gezamenlijke zwembaden, goed verzorgde tropische tuinen en spa faciliteiten. Het is de ideale plek om uw reis ontspannen te beginnen of af te sluiten en te genieten van de mooie natuur en de rust. Bij de pool suites heeft u naast een eigen terras een heerlijk privé zwembad.

  • ★★★ Superior room (3n – halfpension)
  • ★★★★ Garden pool suite (3n – halfpension)
  • ★★★★ Seaview pool suite (3n – halfpension)

Garden pool suite

2
2

2-3: Lakaz Chamarel


De komende dagen heeft u vrij te besteden. U kunt ontspannen bij uw hotel en genieten van uw kamer, de zwembaden en de overige faciliteiten. Een yoga les is inbegrepen en u kunt gebruik maken van de dagelijkse gratis shuttle service naar het strand van Le Morne.

Ook kunt u de omgeving verkennen tijdens een wandeling, te fiets, tijdens een excursie of met een eigen huurauto. De lodge ligt in het plaatsje Chamarel en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de ‘seven colored earth’, watervallen, het uitzichtspunt op Le Morne Brabant, Black River Gorge National Park of een bezoek aan de rumfabriek. Iets verder het binnenland in zou u een bezoek kunnen brengen aan het Grand Bassin en/of de theeplantages bij Bois Chéri.

Seven coloured earth

4
4

4: Vertrek


Vandaag is het alweer tijd om deze bijzondere plek te verlaten. Na een laatste ontbijt checkt u uit en vervolgt u de reis naar eigen wens. Wij kunnen een transfer voor u organiseren naar een volgende accommodatie op het eiland of naar de luchthaven. Wanneer u een huurauto wenst kunt u de reis vervolgen met de eigen auto.

Neemt u contact met ons op zodat we een mooi reisprogramma voor u kunnen samenstellen?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat