Logo bg white

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

4-daags arrangement Mauritius
Op aanvraag
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge


Lakaz Chamarel is een prachtige en kleinschalige lodge, gelegen in een prachtige glooiende, groene omgeving in het zuidwesten van Mauritius. De lodge heeft 20 gastenkamers, een restaurant, lounge, een bar en de spa biedt diverse heerlijke behandelingen en sauna faciliteiten. U kunt gebruikmaken van fietsen en hiermee een bezoek brengen aan het mooie natuurverschijnsel bij de ‘Seven Coloured Earths’, de watervallen en het uitzichtspunt op Le Morne Brabant. Lakaz Chamarel is een ideale plek om uw Mauritius reis ontspannen te beginnen of af te sluiten en te genieten van de rust en de prachtige natuur!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Lakaz Chamarel


Vandaag komt u aan bij Lakaz Chamarel, een prachtig gelegen accommodatie in het groene binnenland van Mauritius. Vanaf de luchthaven duurt de transfer ca. 1 uur. Lakaz Chamarel is een kleinschalige lodge, gelegen in het bergachtige binnenland in het zuidwesten van Mauritius. Er zijn twee gezamenlijke zwembaden, goed verzorgde tropische tuinen en spa faciliteiten. Het is de ideale plek om uw reis ontspannen te beginnen of af te sluiten en te genieten van de mooie natuur en de rust. Bij de pool suites heeft u naast een eigen terras een heerlijk privé zwembad.

  • ★★★+ Mountain/Garden Pool Suite (halfpension)
  • ★★★+ Sea View pool Suite (halfpension)
  • ★★★★ Exclusive Pool Suite (halfpension)

Garden pool suite

2
2

2-3: Lakaz Chamarel


De komende dagen heeft u vrij te besteden. U kunt ontspannen bij uw hotel en genieten van uw kamer, de zwembaden en de overige faciliteiten. Een yoga les is inbegrepen en u kunt gebruik maken van de dagelijkse gratis shuttle service naar het strand van Le Morne.

Ook kunt u de omgeving verkennen tijdens een wandeling, te fiets, tijdens een excursie of met een eigen huurauto. De lodge ligt in het plaatsje Chamarel en is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de ‘Seven Coloured Earths’, watervallen, het uitzichtspunt op Le Morne Brabant, Black River Gorge National Park of een bezoek aan de rumfabriek. Iets verder het binnenland in zou u een bezoek kunnen brengen aan het Grand Bassin en/of de theeplantages bij Bois Chéri.

"Het is een fantastische Mauritius vakantie geweest! De hotels waren prachtig en de transfers comfortabel. Bedankt voor alle hulp en informatie. We zien uit naar een volgende reis met Tico!"
Tico-reizigers
4
4

4: Vertrek


Vandaag is het alweer tijd om deze bijzondere plek te verlaten. Na een laatste ontbijt checkt u uit en vervolgt u de reis naar eigen wens. Wij kunnen een transfer voor u organiseren naar een volgende accommodatie op het eiland of naar de luchthaven. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een huurauto kunt u de reis vervolgen met de eigen auto.

Neemt u contact met ons op zodat we een mooi reisprogramma voor u kunnen samenstellen?

Uw verblijf bij Lakaz Chamarel Exclusive Lodge:


U kunt uw verblijf bij Lakaz Chamarel niet los boeken bij Tico. Wij verwerken deze accommodatie echter graag voor u in een schitterend Mauritius reisprogramma.

Bij uw verblijf bij Lakaz Chamarel zal halfpension (ontbijt en diner) inbegrepen.

Optioneel kunt u kiezen voor verblijf op volpension basis. Bij het bijboeken van de Lakaz Formula 'Tranquility' is de lunch ingegrepen, evenals een kleine high tea iedere middag, frisdrank en bier tijdens de maaltijden, water, koffie en thee, laundry service en het gebruiken van de fietsen (inclusief een picknickmand voor de lunch)!


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Mauritius

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Mauritius. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Mauritius reis op maat

Wij stellen een schitterende reis voor u samen. Het selecteren de mooiste Mauritius accommodaties vormt hier uiteraard een belangrijk onderdeel van!

Onbezorgd genieten van Mauritius

Tijdens de reis zijn de vluchten, accommodaties, het vervoer en fantastische excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten..

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat