Logo bg white

Incentive reis Botswana

Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
Mei t/m oktober

Prachtige groepsreizen of incentive reizen naar Botswana

Tico helpt u graag met de organisatie van een schitterende incentive reis of (zakelijke) groepsreis naar Botswana! Wij zijn u goed en snel van dienst met een prachtige op maat gemaakte reis. Wij werken samen met goede agenten ter plaatse en zijn sinds 1993 specialist in het organiseren van maatwerkreizen wereldwijd. Zoals u van Tico gewend bent wordt de reis in overleg samengesteld en wordt deze geheel op maat voor u gemaakt zodat wij uw bedrijf, vereniging of vriendengroep van dienst kunnen zijn met een onvergetelijke en geheel verzorgde reis.

Botswana is een fantastische safaribestemming. De luxe accommodaties steken met kop en schouders uit boven andere safarigebieden in de regio. Met zijn lage bevolkingsdichtheid biedt Botswana de reiziger rust, ongerepte natuur en een enorme diversiteit aan dieren.

Waarom uw incentive- of groepsreis laten organiseren door Tico?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Programma op maat

De reis wordt speciaal voor uw bedrijf of vereniging samengesteld waardoor we al uw wensen in de incentive reis kunnen opnemen. De reis wordt hierdoor zo actief, ontspannen of avontuurlijk als u wenst.

Genieten in uw eigen gezelschap

Er rest u niets anders dan te genieten van uw fantastische incentive reis. De reis is tot in de puntjes georganiseerd dus het gezelschap kan zonder moeite het land, de bezienswaardigheden en de lokale keuken verkennen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat