Reisprogramma Exclusief verblijf Amangiri

1
1

1: Aankomst Amangiri

Vandaag arriveert u na een prachtige rit door de staat Utah in het Amangiri. Nadat u door de gate rijdt is het nog een klein stukje rijden naar de parkeerplaats. Hier zal u hartelijk welkom worden geheten door vertegenwoordigers van het hotel. Uw auto wordt weggezet en uw bagage naar uw kamer gebracht. Ondertussen wordt u naar de ontvangst begeleid waar u enige uitleg zal krijgen over hoe de komende dagen er uit zullen zien voor u. U wordt naar uw suite begeleid waar u alle tijd heeft u rustig te installeren en alvast te genieten van het schitterende uitzicht vanuit uw kamer. De komende dagen zijn alle maaltijden en enkele activiteiten inbegrepen.


  • ★★★★★ Amangiri (3 nachten) Blank


Reisspecialiste Fraukje verbleef speciaal voor Tico in het Amangiri! Haar bevindingen ziet u terug in onderstaande video.

Amangiri

2
2

2 & 3: Amangiri

Deze dagen heeft u alle tijd om te genieten van uw verblijf in Amangiri en tevens de indrukwekkende omgeving te ontdekken. Het is zeker de moeite om op een van de georganiseerde wandelingen mee te gaan voor een mooie kennismaking met het gebied. Uiteraard mogen een bezoek aan de nabij gelegen Horseshoe Bend en Antelope Canyon niet ontbreken in uw programma. Op warme dagen kunt u een uitstapje plannen naar Lake Powell waar u o.a. een prachtige boottocht kunt maken. Te paard is ook een bijzondere manier om de omgeving te verkennen en voor de mensen die graag actief zijn is er ook mogelijkheid om te klimmen. Heeft u altijd al eens een luchtballonvaart willen maken? Dan is dit de uitgelezen bestemming hiervoor! Verder kunt u een goed boek lezen bij het zwembad, of een spabehandeling plannen in de prachtige spa.

Spa Amangiri

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan dit unieke verblijf in Amangiri. In de ochtend kunt u nog genieten van een smakelijk ontbijt alvorens u zich klaarmaakt voor vertrek. Uw koffers worden weer netjes naar uw auto gebracht en in de tussentijd neemt u afscheid van het personeel. U vervolgt uw reis verder door de Verenigde Staten.

Fantastische keuken

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat