Logo bg white

Cruise Mandalay - Bagan

3-daags arrangement Myanmar
Vanaf € 725,00 p.p.
Medio oktober t/m begin maart
Jelisa davids
Heeft u vragen?
×

Irrawaddy cruise van Mandalay naar Bagan

Het leven aan de oevers van deze machtige rivier is fascinerend. Tijdens deze 3-daagse cruise passeert u vele dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Vrouwen doen de was en kinderen spelen in de rivier. Men woont vaak in kleine bamboe huisjes op palen en bewerken het land met ossenkarren. In de verte rijzen her en der de prachtige kloosters, tempels en pagodes boven de boomtoppen uit. Belangrijke bezienswaardigheden onderweg zijn o.a. de legendarische tempel van Mingun en Sagaing.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Mandalay – Mingun

Vandaag start een prachtige 3-daagse (2 nachten) cruise aan boord van de stijlvolle RV Paukan met als eindbestemming Bagan. Het is een erg bijzondere ervaring om dit traject over de machtige Irawaddy rivier af te leggen, Myanmar’s belangrijkste rivier. Bij uw cruise zijn alle maaltijden en excursies inbegrepen.
Rond het middaguur inscheping aan boord van de RV Paukan waar u hartelijk wordt ontvangen met een welkomstcocktail. Niet veel later start de RV Paukan en koerst richting Mingun, gelegen aan de overzijde van de rivier. Tijdens deze circa 2 uur durende tocht kunt u genieten van een heerlijke lunch en het prachtige uitzicht. U brengt een bezoek aan Mingun Paya, een indrukwekkend tempelcomplex met een bijzondere historie. U brengt onder begeleiding van een gids een bezoek aan Mingun. Hierna keert u terug naar het schip dat vanavond voor anker gaat voor de overnachting aan boord.

  • RV Paukan (2n – ‘main deck’ kajuit – vp)
  • RV Paukan (2n – ‘upper deck’ kajuit – vp)
  • RV Paukan (2n – ‘suite’ kajuit – vp)

Paukan Cruise

2
2

2: Mingun – Sagaing – Shwe Nann Tint

’s Ochtends vaart RV Paukan verder stroomafwaarts. Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht en het fascinerende leven aan de oevers van de rivier. Vanaf het dek kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst boven Sagaing Hill. Na het ontbijt gaat u van boord voor een bezoek aan Sagaing, een zeer heilige plek voor de Birmezen. Tegen de heuvel liggen veel witte en gouden tempels en pagodes die boven de toppen van de tamarindebomen uit steken. De omliggende kloosters huisvesten duizenden monniken en nonnen. Het is een zeer rustgevende plek van meditatie. In de loop van de ochtend keert u terug naar de boot en vaart u verder richting Yandabo. Hier werd in 1826 het vredesverdrag van de Eerste Anglo-Burmese Oorlog getekend. U brengt een bezoek aan enkele pottenbakkers, het lokale klooster en een school. Na terugkeer aan boord zet RV Paukan koers richting het dorpje Shwe Nann Tint, waar het schip voor anker gaat voor de overnachting.

3
3

3: Shwe Nann Tint – Bagan

Vroeg in de ochtend zet de RV Paukan koers naar uw eindbestemming: Bagan. De zonsopgang in de omgeving van Bagan is prachtig. Om ca. 09:30 uur gaat u van boord. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor deze Myanmar Cruise

Voor deze 4-daagse Cruise van Mandalay naar Bagan geldt een indicatie reissom van €725 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in de 'main deck' kajuit. Voor verblijf in de 'upper deck' kajuit geldt een indicatie reissom van €875 per persoon, en voor verblijf in de 'suite bow' kajuit geldt een indicatie reissom van €1.575 per persoon.

Deze prijsindicaties is inclusief volpension en alle genoemde excursies onder leiding van Engelssprekende gids en bijbehorende entreegelden.


Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Myanmar

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere bestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Myanmar reis samenstellen.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat