Logo bg white

Chobe National Park

3-daags arrangement Botswana
Vanaf € 720,00 p.p.
Mei t/m oktober
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Prachtig bezoek Chobe National Park

Het Chobe National Park ligt in het noordoosten van Botswana en grenst aan de Chobe rivier. Het park beslaat 10.700 km2 en is hiermee het op een na grootste nationale park van Botswana. De vegetatie loopt uiteen van het groene moeras bij Savute en de groene vlaktes naast de Chobe rivier tot dichtbegroeide mopane bossen en eindeloze kilometers dor en droog grasland. In het droge seizoen is water schaars in Chobe, en trekken veel dieren naar de waterrijkere gebieden gelegen bij de Chobe rivier, Savuti, Linyanti en de Ngwezumba pannen. Door de toegankelijkheid van het park zijn er in Chobe doorgaans wel de meeste toeristen te vinden. Gelukkig is er volop wild te zien in het park en hebben wij door de selectie van accommodaties zo veel mogelijk gezorgd voor een bijzondere en exclusieve ervaring!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Chobe National Park

Vandaag arriveert u in Kasane en heeft u een transfer naar uw accommodatie naar keuze. Bij verblijf in het ‘Chobe under Canvas Mobile Tented Camp’ is het camp gelegen in het nationale park van Chobe. Het Chobe avontuur begint dan al tijdens uw transfer onderweg die dwars door het nationale park gaat. De Chobe Game Lodge ligt nabij Kasane.De Muchenje Safari Lodge en Ngoma Safari Lodge liggen in het Chobe Forest Reserve, aan de westelijke kant net buiten het Nationale Park. U wordt opgewacht door een vertegenwoordig(st)er van deze lodge en heeft een transfer (zonder foto-stops onderweg) naar de lodge. U verblijft op basis van full-inclusive, dus alle transfers, 2x dagelijkse safari activiteiten, alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.  • ★★★ Chobe under Canvas (2n)
  • ★★★+ Muchenje Safari Lodge (2n)
  • ★★★★ Ngoma Safari Lodge (2n)

Ngoma Safari Lodge filmpje:

2
2

2: Chobe National Park

Er is een ruim aanbod van safari–activiteiten als open landrover game drives en boottochten op de Chobe rivier waar u grote kuddes olifanten, giraffen, buffels en sabelantilopen kunt tegenkomen. Het kleine wild trekt ook veel leeuwen, cheetahs en luipaarden aan. In het droge seizoen (juli – oktober) raken vele drinkplaatsen in het achterland (Nxai Pan, Makgadigkadi Pans) droog en trekken duizenden dieren naar Chobe op zoek naar water. In deze periode is de kans leeuwen en luipaarden tegen te komen het grootst.

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Kasane gebracht, vanwaar u de reis naar eigen inzicht vervolgt.

Prijsindicatie voor dit Botswana arrangement

Tijdens deze 3-daags arrangement in het Chobe National Park dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €720 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Botswana

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Botswana. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Uw unieke reisvoorstel bevat een fantastisch reisprogramma en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de bijzondere accommodaties, de schitterende bezienswaardigheden en het georganiseerde vervoer.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat