Reisprogramma Bubble Lodge

1
1

1: Aankomst bij de Bubble Lodge


Vandaag komt u aan bij de Bubble Lodge. Tico verzorgt vanaf de luchthaven (of een andere accommodatie op Mauritius) uw transfer óf wij organiseren een huurauto waarmee u op eigen gelegenheid naar de Bubble Lodge kunt rijden. Op twee locaties op Mauritius vindt u deze kleinschalige en bijzondere accommodatie. Bubble Lodge Bois Cheri is gelegen in het zuiden van het eiland, te midden van de groene heuvels en theeplantages in het binnenland. Deze lodge biedt 3 'bubbel kamers' aan waar u in alle rust en privacy kunt genieten. Bij uw verblijf bij Bois Cheri zijn een theeproeverij, diner bij het naastgelegen restaurant 'Le Bois Chéri' en ontbijt inbegrepen. Daarnaast kunt u zonder meerprijs gebruikmaken van kajaks, fietsen en waterfietsen.

Bubble Lodge Ile aux Cerfs is gelegen op het gelijknamige eilandje aan de oostkust van Mauritius. Bubble Lodge Ile aux Cerfs ligt naast een prachtige golfbaan en heeft een eigen strandje, genaamd 'La Flibuste'. Wanneer u verblijft in een van de 3 'bubbel kamers' op Ile aux Cerfs zijn de boottransfers, diner, ontbijt en een 1 uur durende 'Golf Initiation' inbegrepen.

  • ★★★ Bubble Lodge (2n – halfpension) BlankBubble Lodges

2
2

2. Bubble Lodges Bois Cheri en Ile aux Cerfs


U heeft een vrije dag waarin u kunt genieten van de rust, de prachtige groene omgeving en de natuur. Uw 'bubbel' is erg comfortabel en heeft airconditioning, een eigen terras, een goed bed en uiteraard een eigen en-suite badkamer. Enkele 'bubbels' zijn geschikt voor een groter gezelschap of gezin. De heuvelachtige en groene omgeving van Bois Cheri kunt u perfect verkennen per fiets terwijl u bij een verblijf op Ile aux Cerfs de dag zult besteden aan het privé strandje van de lodge of op de 18 holes golfbaan .

3
3

3: doorreis


Een verblijf van 2 nachten bij de Bubble Lodges vormt een perfect onderdeel van een rondreis door Mauritius. U kunt uw reis hier in alle rust beginnen of afsluiten, maar de overnachtingen kunnen ook perfect in het midden van uw reis vallen. Dit arrangement kan niet los geboekt worden, maar vormt een prachtig onderdeel van uw uitgebreide rondreis Mauritius.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat