Logo bg white

Bubble Lodges Bois Cheri en Ile aux Cerfs op Mauritius

3-daags arrangement Mauritius
Op aanvraag
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Bubble Lodges Ile aux Cerfs en Bois Cheri


U overnacht tijdens dit arrangement in een van de wel heel bijzondere Bubble Lodges. U kunt verblijven in de Bubble Lodge Ile aux Cerfs aan de oostkust of Bois Cheri in het binnenland bij de theeplantages in het zuiden. Uw kamer is een transparante bubbel, van alle gemakken voorzien inclusief airconditioning, een en-suite badkamer en een mooi terras.


Uw 'bubbel' is midden in de natuur gelegen en biedt comfort en is zeer privé gelegen. Uw verblijf is inclusief een warm welkom waarin u uitleg ontvangt over het idee achter de milieuvriendelijke lodges en uw overnachtingen zijn inclusief ontbijt en diner. Wanneer u bij de Bubble Lodge Ile aux Cerfs verblijft zijn tevens de boottransfers, toegang tot het privé strandje en een 1 uur durende golfclinic inbegrepen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst bij de Bubble Lodge


Vandaag komt u aan bij de Bubble Lodge. Tico verzorgt vanaf de luchthaven (of een andere accommodatie op Mauritius) uw transfer óf wij organiseren een huurauto waarmee u op eigen gelegenheid naar de Bubble Lodge kunt rijden. U vindt deze kleinschalige en bijzondere accommodatie op twee locaties op Mauritius. Bubble Lodge Bois Cheri is gelegen in het zuiden van het eiland, te midden van de groene heuvels en theeplantages in het binnenland. Deze lodge biedt 3 'bubbel kamers' aan waar u in alle rust en privacy kunt genieten. Bij uw verblijf bij Bois Cheri zijn een theeproeverij, diner bij het naastgelegen restaurant 'Le Bois Chéri' en ontbijt inbegrepen. Daarnaast kunt u vrij gebruikmaken van kajaks, fietsen en waterfietsen.

Bubble Lodge Ile aux Cerfs is gelegen op het gelijknamige eilandje aan de oostkust van Mauritius. Bubble Lodge Ile aux Cerfs ligt naast een prachtige golfbaan en heeft een eigen strandje, genaamd 'La Flibuste'. Wanneer u verblijft in een van de 3 'bubbel kamers' op Ile aux Cerfs zijn de boottransfers, diner, ontbijt en een 1 uur durende 'Golf Initiation' inbegrepen.

  • ★★★ Bubble Lodge Blank
    (halfpension)2
2

2. Bubble Lodges Bois Cheri en Ile aux Cerfs


U heeft een vrije dag waarin u kunt genieten van de rust, de prachtige groene omgeving en de natuur. Uw 'bubbel' is erg comfortabel en heeft airconditioning, een eigen terras, een goed bed en uiteraard een eigen en-suite badkamer met toilet. De douche is buiten in de open lucht. Enkele 'bubbels' zijn geschikt voor een groter gezelschap of gezin. De heuvelachtige en groene omgeving van Bois Cheri kunt u perfect verkennen per fiets terwijl u bij een verblijf op Ile aux Cerfs de dag kunt besteden aan het privé strandje van de lodge of op de 18 holes golfbaan.

3
3

3: doorreis


Een verblijf van 2 nachten bij de Bubble Lodges vormt een perfect onderdeel van een rondreis door Mauritius. U kunt uw reis hier in alle rust beginnen of afsluiten, maar de overnachtingen kunnen ook perfect in het midden van uw reis vallen. Dit arrangement kan niet los geboekt worden, maar vormt een prachtig onderdeel van uw uitgebreide rondreis Mauritius.

Uw verblijf bij de Bubble Lodge:


Dit arrangement kan niet los geboekt worden, maar kan een prachtig onderdeel vormen van uw uitgebreide rondreis door Mauritius. Wij verwerken uw verblijf bij de Bubble Lodge graag in een op maat gemaakt reisprogramma.


Bij uw verblijf bij de Bubble Lodge zijn ontbijt en diner inbegrepen. Bij Ile aux Cerfs is tevens de boottransfer en toegang tot het Bubble Lodge privé strandje inbegrepen. Bij Bois Cheri is tevens een theeproeverij onderdeel van uw verblijf.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Mauritius

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Mauritius. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Mauritius reis op maat

Wij stellen een schitterende reis voor u samen. Het selecteren de mooiste Mauritius accommodaties vormt hier uiteraard een belangrijk onderdeel van!

Onbezorgd genieten van Mauritius

Tijdens de reis zijn de vluchten, accommodaties, het vervoer en fantastische excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten..

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat