Logo bg white

Botswana arrangement 'Okavango Delta'

3-daags arrangement Botswana
Vanaf € 1.075,00 p.p.
Mei t/m oktober
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Bezoek aan de prachtige Okavango Delta

De Okavango Delta is een van de grootste attracties van Botswana en is een van de meest waardevolle en minst aangetaste wetlands van de wereld. Hoewel de meeste rivierdelta’s uitmonden in zee, eindigt de Okavango in de Kalahari woestijn. De oorsprong van de Okavango rivier ligt in Angola, waar de rivier Cubango wordt genoemd. Deze stroomt honderden kilometers dwars door Angola en langs Namibië waar de rivier Okavango wordt genoemd. Hier verandert door de toevoer van het water het droge woestijngebied van de Kalahari in een netwerk van lagunes, eilandjes en vertakkingen, begroeid met riet, papyrus en waterlelies.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Okavango Delta

Vandaag vliegt u vanuit Maun met een klein chartervliegtuig in ongeveer 20 minuten naar de Okavango Delta. Afhankelijk van uw programma kan de luchthaven van vertrek uiteraard worden aangepast. Het toestel vliegt laag over de delta en biedt u een prachtig zicht op de vele riviertjes en lagunes. Aangekomen op de airstrip wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiger van de lodge en naar uw accommodatie gebracht. U verblijft de komende dagen op full-inclusive basis en alle maaltijden, transfers, standaard drankjes en activiteiten zijn inbegrepen. Wanneer u tijdig arriveert staat er vanmiddag al een mooie eerste activiteit op het programma.

  • ★★★ Pom Pom Camp (2n)
  • ★★★ Xugana Island Lodge (2n)
  • ★★★+ Little Kwara (2n)
  • ★★★★ Duba Plains Camp (2n)
  • ★★★★★ Vumbura Plains (2n)

Little Kwara Camp filmpje:

2
2

2: Okavango Delta

Vandaag staan diverse prachtige activiteiten op het programma in dit waterrijke gebied. De lodge biedt diverse excursies aan die zijn inbegrepen bij uw verblijf. U maakt een games drive per 4WD safari voertuig of verkent de wateren van dichtbij per gemotoriseerde boot of in een mokoro (een traditionele uitgeholde boomstam). In deze omgeving leven veel litschiewaterbokken, olifanten, leeuwen, impala’s en vele honderden vogels. In de diepere kanalen leven de nijlpaarden. Door de aanwezigheid van het vele water in het Okavango gebied is het soms lastiger dieren te spotten dan in drogere gebieden in Botswana. De Okavango is qua landschap echter spectaculair en een niet te missen bestemming tijdens uw reis door Botswana.

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt wordt u teruggereden naar de airstrip vanwaar u naar een bestemming naar keuze reist.

Prijsindicatie voor dit Botswana arrangement

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €1075 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Botswana

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Botswana. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Uw unieke reisvoorstel bevat een fantastisch reisprogramma en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de bijzondere accommodaties, de schitterende bezienswaardigheden en het georganiseerde vervoer.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat