Logo bg white

Ballonvaart Bagan

1-daags arrangement Myanmar
Vanaf € 295,00 p.p.
Medio oktober t/m maart
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Ballonvaart Bagan

Nog ruim voor zonsopkomst wordt u opgehaald bij uw hotel opgehaald voor uw ballonvaart over Bagan. U wordt naar het uitgestrekte terrein gebracht waar de heteluchtballonnen zullen opstijgen. Onder begeleiding van een professionele piloot maakt u een prachtige tocht per luchtballon over het sprookjesachtige tempelgebied.

De uitzichten vanuit de lucht zijn uniek en zonder twijfel adembenemend! Het heeft iets mysterieus om in de vroege ochtendlucht, langzaam de mist weg te zien trekken. Uiteindelijk komen de tempels in de verte tevoorschijn. Het is een prachtig gezicht en een unieke ervaring die u niet snel zal vergeten.

Wij nemen deze ballonvaart over Bagan graag voor u op in één van onze Myanmar reizen.

Prijsindicatie voor dit Ballonvaart Bagan arrangement

Voor deze ballonvaart boven Bagan geldt een indicatie reissom van €295 per persoon voor de classic service. Wilt u liever gebruikmaken van de premium service? Dan geldt er een indicatie reissom van €350 per persoon. Inbegrepen in de reissom zijn de vermelde transfers, koffie en thee voor het opstijgen en een klein champagne ontbijt na de landing.

Het is niet mogelijk om deze ballonvaart los bij ons te boeken. Wij nemen de ballonvaart Bagan graag voor u op in een op maat gemaakt reisvoorstel.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Myanmar

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Myanmar?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van prachtige reizen naar Myanmar. Zij kennen het land uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat