Logo bg white

Ballonvaart Bagan

1-daags arrangement Myanmar
Vanaf € 295,00 p.p.
Medio oktober t/m maart
Jelisa davids
Heeft u vragen?
×

Ballonvaart Bagan

In de zeer vroege ochtend, nog ruim voor zonsopkomst, wordt u opgehaald bij uw hotel voor uw ballonvaart over Bagan. U wordt naar het uitgestrekte terrein gebracht waar de heteluchtballonnen zullen opstijgen. Onder begeleiding van een professionele piloot maakt u een prachtige tocht per luchtballon over het sprookjesachtige tempelgebied. De uitzichten vanuit de lucht zijn uniek en zonder twijfel adembenemend! Het heeft iets mysterieus om in de vroege ochtendlucht, langzaam de mist weg te zien trekken. Uiteindelijk komen de tempels in de verte tevoorschijn. Het is een prachtig gezicht en een unieke ervaring die u nog eeuwig bij blijft. Na de landing wordt u uiteraard weer netjes afgezet bij uw verblijf, einde van uw ballonvaart Bagan.

Prijsindicatie voor dit Ballonvaart Bagan arrangement

Voor deze ballonvaart boven Bagan geldt een indicatie reissom van €295 per persoon voor de classic service. Wilt u liever gebruikmaken van de premium service? Dan geldt er een indicatie reissom van €350 per persoon. Inbegrepen in de reissom zijn de vermelde transfers, koffie en thee voor het opstijgen en een klein champagne ontbijt na de landing. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Myanmar.


Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Myanmar

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Myanmar?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Myanmar reizen. Wij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat