Delen

29 juli 2019

Eenvoudig je visum regelen via visumbuitenland.nl

Door: Jelisa Davids

Met name voor een aantal Aziatische bestemmingen, heb je een geldig toeristenvisum nodig om het land te bezoeken. Zo dien je voor Sri Lanka, Myanmar en Vietnam voor vertrek uit Nederland een (e)- visum in het bezit te hebben. Voor landen als Cambodja en Laos kan het een hoop tijd op de luchthaven besparen wanneer je voor vertrek al je visum regelt. Zodra de reis is bevestigd, adviseren wij onze klanten om het visum zelf via de officiële website van de desbetreffende overheid regelen. Deze websites zijn vaak wat onduidelijk, en in een andere taal. Indien je dit werk liever uit handen laat nemen, is visumbuitenland.nl een ideaal bedrijf dat graag het visum voor je regelt.

Blank

Wat heb je nodig?

Voor het aanvragen van een e-visum dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Dit paspoort moet het zelfde paspoort zijn waarmee je uiteindelijk op vakantie gaat. Zul je voor vertrek een nieuw paspoort aanvragen? Dan is het verstandig om met het aanvragen van je visum te wachten tot je het nieuwe paspoort hebt ontvangen. Je paspoort dient vaak bij vertrek uit het vakantieland nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor de meeste visum aanvragen heb je een scan van het paspoort nodig én een ingescande pasfoto.


Hoe gaat het in zijn werk?


Aanvraag:

Op de website van visumbuitenland.nl kies je de bestemming waarvoor je het visum wenst aan te vragen. Vervolgens vul je een aanvraagformulier in, en upload je de gevraagde documenten. Dit formulier is in het Nederlands en er staat duidelijk vermeld wat er van je wordt gevraagd.


Betaling:

Wanneer alle velden zijn ingevuld en de eventuele documenten zijn geüpload, reken je af. Je kunt met Bancontact, iDEAL, PayPal of met creditcard betalen. Indien je assistentie nodig hebt, kun je 24/7 contact opnemen voor ondersteuning.


Ontvangst:

Vervolgens krijg je het visum binnen het aantal aangegeven dagen per e-mail toegestuurd.

Zorgeloos op reis!

Eenmaal in het bezit van het visum, kun je deze het beste voor de zekerheid uitprinten en bij je reisdocumenten bewaren. Vervolgens kun je zorgeloos genieten van jouw Tico reis!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat