Logo bg white

Tabin Wildlife Reserve

3-daags arrangement Borneo
Vanaf € 610,00 p.p.
Mei t/m september
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Tabin Wildlife Reserve

Het Tabin Wildlife Reserve is een mooi natuurreservaat en is de thuisbasis voor een aantal bijzondere, met uitsterven bedreigde diersoorten. Al in de directe omgeving van het Tabin Wildlife Resort, een leuke houten lodge te midden van de Borneo’s secundaire jungle, komt u (klein) wild tegen. Tijdens uw verblijf in Tabin maakt u onder begeleiding van ervaren gidsen prachtige excursies (in groepsverband). Indien gewenst, kan Tico ook een privé-gids voor u regelen tegen een toeslag.

Zeer zeldzaam en helaas ook niet zo makkelijk te spotten, zijn de typische en kleine Borneo Pygmee olifant en de Sumatraanse neushoorn, maar ze komen zeker voor in het Tabin Wildlife Reserve. Of u nu een liefhebber bent van avontuur, fotografie of van moeder natuur; in Tabin komt een ieder aan zijn trekken!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Lahad Datu – Tabin Wildlife Reservaat

U arriveert vandaag op de luchthaven van Lahad Datu, gelegen in het oosten van Sabah. Op de luchthaven start uw 3-daagse arrangement naar het Tabin Wildlife reservaat, een paradijs voor natuurliefhebbers. Het Tabin reservaat ligt op de grens met de bewoonde wereld waar zich Borneo’s plantages bevinden.

De middag kunt u spenderen rondom de lodge waar u mooi kunt wandelen en kunt genieten van de enorme diversiteit aan plantensoorten. Wanneer het begint te schemeren gaat u per jeep op zoek naar het dierenleven. Het is het uitgelezen moment om een dergelijke tocht te maken aangezien het regenwoud langzaam tot leven komt op dit tijdstip.

  • ★★★ Tabin Wildlife Resort (2n – vp)

Tabin Wildlife Resort

2
2

2: Excursieprogramma Tabin Wildlife Reservaat

Gedurende deze dag zijn enkele excursies inbegrepen. Zeker niet verplicht, maar wel erg leuk is een vroege ochtendwandeling waarbij u vele vogelsoorten zal kunnen onderscheiden. Rond zonsopgang en tegen zonsondergang is het leven in het regenwoud het meest prominent aanwezig. Ook bestaat er de mogelijkheid om een nachtwandeling te maken. U zult zien dat na zonsondergang veel dieren tevoorschijn komen die u overdag niet heeft kunnen zien! U kunt wandelen door het oerwoud of u kunt zwemmen bij de Lipad waterval waar u een verfrissende duik kunt nemen.

3
3

3: Tabin Wildlife Reservaat – Lahad Datu

De ochtend heeft u nog vrij te besteden. Na de lunch vindt de transfer terug naar Lahad Datu plaats, waar u wordt afgezet op de luchthaven. Vanaf Lahad Datu kunt u uw reis eenvoudig vervolgen. Zo kunt u bijvoorbeeld, indien u nog geen genoegen heeft van de prachtige natuur op Borneo, een bezoek brengen aan het exclusieve primaire regenwoud bij Danum Valley of uw reis afsluiten op één van de paradijselijke eilanden van de Semporna archipel: Mabul, Kapalai, Mataking of Pom Pom Island. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie voor een bezoek aan het Tabin Wildlife Reserve

Bij een verblijf van 4 dagen / 3 nachten in het Tabin Wildlife Reserve dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 610 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van excursies in groepsverband. Wilt u liever een privé-gids? Dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 925 per persoon.

Het arrangement is gebaseerd op volpension, inclusief alle bovengenoemde excursies. Tevens zijn de retour transfers van/naar Lahad Datu inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Borneo

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen naar deze prachtige bestemming. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie op Borneo!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Borneo u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat