Logo bg white

Luxe Amazone cruise Peru aan boord van Delfín I, II of III

4-daags arrangement Peru
Vanaf € 2.595,00 p.p.
Gehele jaar
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Luxe Amazone cruise Peru aan boord van Delfín Cruises

In het noorden van Peru vindt u het schitterende Pacaya Samiria Reservaat, één van de grootste beschermde natuurreservaten van het land. Het gebied huisvest een enorme biodiversiteit aan zowel flora als fauna en is dan ook voor natuurliefhebbers een waar paradijs! Tijdens de regentijd (november t/m april) valt hier zoveel regen dat ruim 85% van het gebied onder water komt te staan. Het is dan ook de perfecte locatie voor een schitterende luxe cruise door het Amazonegebied.

De exclusieve rederij Delfín Amazon Cruises organiseert schitterende luxe Amazone cruises in dit gedeelte van Peru. De rederij heeft 3 schitterende schepen: Delfín I, II en III, variërend in grootte, comfort en exclusiviteit. Aan boord van alle schepen zijn de kajuiten even prachtig, voorzien van alle gemakken als eigen sanitair, airconditioning en zeer grote ramen voor een spectaculair uitzicht op de omgeving. Delfín I telt slechts 4 kajuiten en aan boord van deze beauty heeft u dan ook de meest exclusieve ervaring.

Houdt u er rekening mee dat alle cruises vaste vertrekdagen hebben. Wij assisteren u dan ook graag bij de zoektocht naar de best passende cruise.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Start Delfín Amazon cruise

U arriveert vandaag in de loop van de middag op de luchthaven van Iquitos, gelegen in het Amazonegebied van Noord-Oost Peru. Hier start het spectaculaire 4 óf 5 daagse cruise programma aan boord van één van de prachtige schepen uit de exclusieve vloot van Delfín Amazon Cruises.

Vanaf de luchthaven van Iquitos reist u naar de haven van Nauta, waar het schip op u ligt te wachten voor inscheping. Als de avond eenmaal is gevallen verlaat Delfín de haven en start uw luxe Amazone cruise Peru met een hartelijk welkom aan boord namens de kapitein en zijn bemanning. Zij zullen u meer vertellen over het programma voor de komende dagen.

U verblijft de komende dagen aan boord op basis van volpension. Geselecteerde dranken (zowel alcoholisch als non-alcoholisch) zijn inbegrepen, evenals al uw excursies en entreegelden. Het programma varieert per seizoen en is geheel afhankelijk van de stand van de rivier.

  • ★★★★ Delfín II óf III (3n)
  • ★★★★★ Delfín I (3n)

Delfín I - Deluxe master suite

2
2

2 & 3: Amazone

De geluiden van het tropische regenwoud zijn op haar mooist in de vroege ochtend, of tegen zonsondergang. Vroeg opstaan wordt dan ook zeker beloond. Dagelijks staan er meerdere uitstapjes op het programma tijdens deze luxe Amazone cruise Peru.

Aangezien de programma's van de verschillende schepen niet identiek zijn, raden wij u aan een bezoek te brengen aan de website van de rederij voor een meer gedetailleerd programma.

Bijzondere wildlife tijdens deze luxe Amazone cruise

Canopy brug

4
4

4: Einde Delfín Amazon cruise

’s Ochtends meert de Delfín aan bij een lokale nederzetting waar u nog even rond kunt wandelen en kennis kunt maken met het dagelijks leven van de inheemse bevolking van dit gebied. Rond lunchtijd keert u terug naar de boot voor een overheerlijke lunch.

Na de lunch komt er dan toch een einde aan deze luxe Amazone cruise Peru. U wordt weer netjes terug gebracht naar de luchthaven van Iquitos, van waar u verder kunt reizen naar uw volgende bestemming. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie luxe Amazone cruise Peru

Delfín II óf III:

4 dagen / 3 nachten: € 2.595 per persoon (bij deelname van 2 personen)
5 dagen / 4 nachten: € 3.310 per persoon (bij deelname van 2 personen)


Delfín I:
Voor een cruise aan boord van het kleinschaligere en nóg luxere schip Delfín I gelden hogere tarieven. Informeert u bij Tico naar de prijzen.


Inbegrepen:
Bij deze zeer volledige en uitstekend verzorgde cruises zijn alle maaltijden, geselecteerde dranken, transfers, excursies, entreegelden tot nationale parken en reservaten en begeleiding door uitstekende gidsen inbegrepen. Vluchten van/naar Iquitos zijn niet inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat