Logo bg white

Kura Design Villa

4-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 890,00 p.p.
December t/m april
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Kura Design Villa's

Kurà Design Villa’s is een kleinschalig hotel met slechts 6 kamers. De stijl is minimalistisch, maar warm door het gebruik van natuurlijke materialen. Alle villa’s zijn bijzonder ruim en luxe en hebben een kingsize bed, groot eigen buitenterras, regendouche met zicht op de oceaan, airconditioning, Wi-Fi, minibar en verrekijkers. Kurà heeft een goed restaurant waar u met fantastisch uitzicht kunt ontbijten, lunchen en dineren. Daarnaast is er een bar, een groot zoutwater zwembad met ligbedden en een uitgebreide spa. Door het kleine aantal kamers is het bij Kurà nooit druk en altijd ontspannen en privé.

Kurà ligt in de Fila Costeña regio, nabij Uvita en het Marino Ballena National Park. Door de ligging direct aan de kust heeft het regenwoud hier een speciaal karakter en zijn in deze omgeving zo’n 450 diverse vogelsoorten geregistreerd. Het gebied wordt omgeven door Costa Rica’s meest imposante Nationale Parken als Corcovado, Caño Island en het zeer uitgebreide mangrovegebied van Sierpe-Terraba. De kilometers lange kust heeft ongerepte stranden als Playa Arco, Playa Piñuelas, Playa Ballena en Playa Uvita. Vanuit Kurà Design Villa’s kunt u dan ook vele verschillende excursies maken, mocht u deze plek natuurlijk kunnen en willen verlaten voor een uitstap.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Uvita

Vandaag rijdt u naar Uvita waar u in het dorp de auto parkeert. U laat de huurauto achter in dit kleine dorp omdat de weg naar Kurà lastig is voor onervaren bergrijders. Bij de parkeerplaats wordt u opgehaald voor de 30 minuten durende transfer naar de prachtig gelegen accommodatie. Kurà Design Villa’s is een kleinschalig boutique hotel met slechts 6 kamers, gebouwd bovenop een heuvelrug. Op een prachtige manier worden duurzaamheid en luxe gecombineerd.

  • ★★★★ Kurà Design Villa’s (3n – junior suite villa)
  • ★★★★★ Kurà Design Villa’s (3n – suite villa)
  • ★★★★★ Kurà Design Villa’s (3n – infinity villa)

Kura Design Villa

2
2

2 & 3: Kurà Design Villa’s

U heeft twee vrije dagen bij deze prachtige accommodatie. Door zijn ligging nabij het Marino Ballena National Park, de kust met vele stranden, Corcovado National Park, Caño Island en het uitgestrekte mangrovegebied van Terraba-Sierpe zijn er ontzettend veel excursiemogelijkheden. In de maanden juli t/m september en in december t/m maart kunt u in het Marino Ballena National Park bultrugwalvissen zien! Voor duikers of snorkelaars is een dagexcursie naar Caño Island (een beschermd biologisch reservaat) een aanrader. Corcovado National Park is voor natuurliefhebbers en wandelaars een aanrader. Tijdens een dagexcursie kunt u kennis maken met de ongerepte jungle en vele dieren van dit beroemde park. U kunt deze optionele excursies ter plaatse bespreken en bijboeken.

4
4

4: Vervolg van de rondreis

Na het ontbijt wordt u in 20 minuten teruggebracht naar uw auto. Hierna kunt u de reis vervolgen zoals u wenst. U kunt in ca. 4 uur terugrijden naar San José of landinwaarts naar San Gerardo de Dota rijden.

Prijsindicatie voor dit Costa Rica arrangement

Voor dit 4-daags verblijf in de luxe Kura Design Villa's geldt een indicatie reissom van € 890 per persoon. Deze prijs is gebaseerd op laagseizoen tarieven. Inbegrepen in de reissom zijn de vermelde transfers en 3 overnachtingen in een suite na keuze.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Costa Rica reizen op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat