Logo bg white

Incentive reis Costa Rica

In overleg
Prijs in overleg
Gehele jaar

Prachtige groepsreis of incentive reis naar Costa Rica


Wij helpen u graag met de organisatie van een schitterende (zakelijke) groepsreis of incentive reis naar Costa Rica. In overleg stellen wij de perfecte incentive reis voor u samen waarbij wij volledig rekening houden met uw wensen. Zoals u van ons gewend bent, kunt u rekenen op deskundige en snelle service. Ter plaatse werken wij samen met goede agenten zodat het voor u enkel nog een kwestie is van genieten. Sinds 1993 zijn wij specialist in het organiseren van maatwerkreizen wereldwijd. U kunt dan ook rekenen op een unieke incentive reis door Costa Rica voor uw bedrijf, vereniging of vriendengroep, tot in de puntjes verzorgd zodat u enkel hoeft te genieten!


Costa Rica kent prachtige nationale parken, schitterende hotels, volop excursiemogelijkheden en prachtige stranden waaraan u heerlijk kunt ontspannen of kunt surfen. Costa Rica is een overzichtelijke, maar zeer veelzijdige bestemming en kan perfect als bestemming dienen voor uw incentive- of groepsreis!

Waarom uw groeps- of incentive reis Costa Rica laten organiseren door Tico?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Bij Tico Reizen bent u echter aan het goede adres. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw incentive reis. Wij zijn u graag van dienst en overtuigen graag met een prachtig reisvoorstel Costa Rica!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Costa Rica reizen op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten in uw eigen gezelschap

Er rest u niets anders dan te genieten van uw fantastische incentive reis. De reis is tot in de puntjes georganiseerd dus het gezelschap kan zonder moeite het land, de bezienswaardigheden en de lokale keuken verkennen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat