Reisprogramma Belmond Grand Hibernian trein

1
1

1: Dublin - Belfast

U wordt vandaag hartelijk welkom geheten aan boord van de Belmond Grand Hibernian trein met een heerlijk glas champagne. U kunt rustig uitpakken in uw eigen privécoupé waar u de komende twee nachten zal verblijven, alvorens u wordt verwacht in het treinrestaurant voor een voortreffelijke lunch. De trein rijdt door het groene heuvellandschap in noordelijke richting naar Belfast, waar u van boord gaat. U brengt hier o.a. een bezoek aan het Hillsborough Castle, wat een officiële residentie is van HM Queen Elizabeth II. U heeft alle tijd om dit schitterende Gregoriaanse huis, met haar elegante interieur en onbetaalbare kunstwerken, te bewonderen. Zodra u bent uitgekeken keert u weer terug naar de Hibernian trein waar een uitgebreid diner geserveerd wordt. Geniet van de verfijnde gerechten, terwijl u luistert naar Ierse live muzikanten.


  • ★★★★★ Belmond Grand Hibernian trein (2n)

Belmond Grand Hibernian trein

2
2

2: Kilkenny

U ontwaakt deze ochtend in uw luxueuze coupé en maakt zich klaar voor weer een bijzondere dag. U geniet van een heerlijke brunch terwijl het iconische Ierse landschap aan u voorbij trekt. U heeft tijd om te ontspannen en bijvoorbeeld een goed boek te lezen. Begin van de middag arriveert u in Kilkenny. Onder begeleiding van een gids staat er een fascinerende middag op het programma. Allereerst bezoekt u het centrum van Kilkenny waar u o.a. het boeiende Medieval Mile Museum treft. U krijgt een kop thee geserveerd in het gerenommeerde Butlers House en u heeft daarna tijd om op eigen gelegenheid de charmante straten en steegjes van het kleine stadje te verkennen.

U keert weer terug aan bord van de Hibernian trein waar opnieuw een uitstekend diner op u wacht. Ook deze avond zal de sfeerverhogende entertainment niet ontbreken.

"In de voorbereiding waren jullie een perfecte partner om te bepalen hoe en op waar de reis het beste zou passen bij onze wensen. Dank voor jullie support en de realisatie van onze droomreis!"
Rob & Marijke Krijgsman

Live muziek

3
3

3: Kilkenny - Dublin

Vandaag komt deze onvergetelijke treinreis helaas alweer tot een einde. U geniet nog eenmaal van excellent ontbijt, alvorens u uw koffers pakt. Op Heuston Station in Dublin gaat u van boord en vervolgt u uw reis door Ierland.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat