Logo bg white

El Silencio Lodge & Spa

3-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 475,00 p.p.
December t/m april
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Prachtige lodge in het nevelwoud nabij de Poás vulkaan

Tijdens dit arrangement verblijft u in de prachtige El Silencio Lodge & Spa, een heerlijke uitvalsbasis voor excursies in dit groene gebied. Gelegen tussen het Juan Castro Blanco National Park en het Poás Vulcano National Park vindt u het 500 hectare grote privé reservaat van El Silencio Lodge & Spa. De luxe suites hebben allemaal een spectaculair uitzicht over het regenwoud. Daarnaast is elke suite voorzien van een jacuzzi en open haard. Naast het heerlijk genieten van uw accommodatie is het natuurlijk ook mogelijk de omgeving te verkennen. U wordt tijdens uw verblijf gekoppeld aan een zogenaamde EcoConcierge welke u graag helpt bij het uitkiezen van (optionele) activiteiten zoals begeleide wandelingen, paardrijden, raften en zip-lining.
Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Bajos del Toro

Vandaag rijdt u naar Bajos del Toro, gelegen in het nevelwoud nabij de Poás vulkaan. Vanuit San José is het een rit van zo'n 1,5 uur. Na deze mooie rit komt u aan bij de El Silencio Lodge & Spa. U verblijft de komende nachten in een ruime suite welke is voorzien van een grote veranda en een jacuzzi. De rest van de middag kunt u vrij besteden.

  • ★★★★ El Silencio Lodge & Spa (2n)

Suite

2
2

2: Bajos del Toro

Vrije dag die u in deze mooie omgeving van de Poás vulkaan kunt besteden en waarop u kunt genieten van uw heerlijke accommodatie. U kunt (optioneel) een bezoek brengen aan de Poás vulkaan. Deze is ruim 2.700 meter hoog en is sinds 1828 bijna constant actief. Vanaf een platform kunt u het azuurblauwe water van het kratermeer bekijken. Vroeg in de ochtend is de kans het grootst het meer zonder wolken en nevel te zien. Daarnaast is het mogelijk om het Poás National Park te bezoeken. In het nationale park vindt u een grote verscheidenheid aan vogels.

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt komt uw El Silencio Lodge & Spa arrangement ten einde en kunt u uw Costa Rica reis vervolgen.

Neem voor meer informatie over een reis naar Costa Rica contact op met één van onze reisspecialisten of doe een offerteaanvraag.

Prijsindicatie voor dit Costa Rica Arrangement

Voor dit 3-daags (2 nachten) El Silencio Lodge & Spa arrangement geldt een indicatie reissom vanaf € 475 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:

Deze prijsindicatie is inclusief verblijf in een suite en ontbijt. Transport naar de lodge is niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om verblijf in de El Silencio Lodge & Spa los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Costa Rica reizen op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat