Logo bg white

El Silencio Lodge & Spa

3-daags arrangement Costa Rica
Vanaf € 335,00 p.p.
December t/m april
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

El Silencio Spa & Lodge

Tijdens dit korte programma verblijft u in de prachtige El Silencio Lodge, een heerlijke uitvalsbasis voor excursies in dit groene gebied. Gelegen tussen het Juan Castro Blanco National Park en het Poas Vulcano National Park vindt u het 500 hectare grote privé reservaat van El Silencio Lodge & Spa. De 16 luxe suites hebben allemaal een spectaculair uitzicht over het regenwoud. Daarnaast is elke suite voorzien van een whirlpool en een open haard en biedt de lodge faciliteiten als een spa en een yoga platform. Naast het heerlijk genieten van uw accommodatie is het natuurlijk ook mogelijk de omgeving te verkennen. U wordt tijdens uw verblijf gekoppeld aan een zogenaamde EcoConcierge welke u graag helpt bij het uitkiezen van (optionele) activiteiten zoals begeleide wandelingen, paardrijden, raften en zip-lining.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Bajos del Toro

Vandaag rijdt u naar Vara Blanca, gelegen in het gebied van de Poás vulkaan. Vanuit San José is het een rit van ca. 1½ uur. Na deze mooie rit komt u aan bij de El Silencio Lodge & Spa. De rest van de middag kunt u vrij besteden.

  • ★★★★ El Silencio Lodge & Spa (2n)

El Silencio Lodge & Spa

2
2

2: Poas

Vrije dag die u in deze mooie omgeving van de Poás vulkaan kunt besteden en waarop u kunt genieten van uw heerlijke accommodatie. U kunt (optioneel) een bezoek brengen aan de Poás vulkaan. Deze is ruim 2.700 meter hoog en is sinds 1828 bijna constant actief. Vanaf een platform kunt u het azuurblauwe water van het kratermeer bekijken. Vroeg in de ochtend is de kans het grootst het meer zonder wolken en nevel te zien. Daarnaast is het mogelijk om het Poás National Park te bezoeken. In het Nationale Park Poás vindt u een grote verscheidenheid aan vogels. Bij uw verblijf is één “mystic” hike inbegrepen. In deze begeleide wandeling van ca. 1 – 1,5 uur verkent u verborgen wandelpaden en ziet u het regenwoud van een ander perspectief.

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt komt er een einde aan uw verblijf in de El Silencio Lodge & Spa. U vervolgt uw reis vanaf hier op eigen gelegenheid.

Prijsindicatie voor dit Costa Rica Arrangement

Tijdens uw verblijf in de El Silencio Spa & Lodge dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 335 per persoon.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Costa Rica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Costa Rica?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere natuurbestemming en kunnen dan ook probleemloos de voor ú perfecte Costa Rica reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Costa Rica reizen op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Costa Rica u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat