Logo bg white

Borneo Rainforest Lodge

4-daags arrangement Borneo
Vanaf € 1.590,00 p.p.
April t/m september
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Borneo op zijn best

Verscholen in de jungle van het Danum Valley reservaat leven de unieke dieren van Borneo. U vindt hier gibbons, wilde zwijnen, vliegende eekhoorns, orang-oetans, dwergherten, dwergolifanten, maar ook de zeldzame Sumatraanse neushoorn. Het natuurgebied speelt een zeer belangrijke rol in natuurbehoud en onderzoek. Een groot gedeelte van het reservaat is gespaard gebleven van de massale houtkap. Door het spectaculaire regenwoud lopen vele wandelpaden langs kleine stroompjes en watervallen. U waant zich hier in het Borneo zoals het ooit in z’n totaliteit was: spectaculaire hoge boomtoppen van eeuwenoude bomen waarin bijzondere wezens hun intrek hebben genomen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Lahad Datu – Danum Valley

Vandaag start uw 4-daagse arrangement naar het ontgonnen primaire regenwoud van Danum Valley, wellicht één van de mooiste natuurgebieden van Azië. Op de luchthaven van Lahad Datu wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de lodge voor de ca. 2½ uur durende transfer naar de lodge. U verblijft de komende dagen op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies onder begeleiding van ervaren Engelssprekende natuurgidsen. Alle excursies worden standaard uitgevoerd in kleine groepjes (tot maximaal 8 personen). U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw eigen privé-gids te hebben gedurende uw verblijf in dit prachtige gebied.

’s Middags staat er een indrukwekkende wandeling op het programma waarbij u loopt over een hangbrug boven de boomtoppen en zo de jungle verkent. ’s Avonds maakt u een spectaculaire rit in een ‘open-air’ jeep op zoek naar dieren.

  • ★★★★ Borneo Rainforest Lodge (3n – vp) Blank

Optionele premium deluxe chalet

2
2

2 & 3: Danum Valley

Gedurende deze dagen maakt u prachtige wandelingen door dit onontgonnen primaire regenwoud. De Borneo Rainforest Lodge heeft een aantal mooie wandelroutes uitgezet in de omgeving van de lodge. Zo bezoekt u o.a. een oude begraafplaats van de Kadazandusun, de traditionele bevolking van dit gedeelte van Sabah. Ook kunt u naar een spectaculair uitzichtpunt klimmen en eventueel zwemmen in de nabij de lodge gelegen waterpoel.
U kunt ’s avonds deelnemen aan een avondwandeling waarbij u met uw gids en zaklantaarns speurt naar nachtdieren als insecten, hagedissen, kikkers, slangen en met een beetje geluk wellicht een vliegende eekhoorn, spookdier of een nevelpanter.

"Over ons verblijf in de Borneo Rainforest Lodge waren wij uiterst tevreden. Wat betreft de organisatie ter plaatse niets dan lof. Steeds stond er iemand klaar om ons op te vangen en alles werd steeds naar volle tevredenheid voor ons geregeld. De gidsen waren deskundig en spraken allen goed verstaanbaar Engels. "
Yvonne & Jean Winkels

Prachtig primair regenwoud

4
4

4: Danum Valley – Lahad Datu

’s Ochtends staat er nog een interessante wandeling op het programma. Onder begeleiding van een gids gaat u op zoek naar de vele vogelsoorten die dit gebied rijk is.

Na de lunch vindt de transfer plaats terug naar Lahad Datu waar u ofwel wordt afgezet op de luchthaven, ofwel uw reis vervolgt. In Lahad Datu eindigt dit Danum Valley arrangement.

Vanuit Lahad Datu kunt u uw reis vervolgen richting de oostkust van Sabah waar zich de prachtige eilanden Sipadan, Kapalai, Mabul, Pom Pom en Mataking bevinden. U kunt hier uw reis in alle rust afsluiten op één van deze mooie eilanden. Ook kunt u vanuit Lahad Datu over land naar Sukau reizen voor een bezoek aan het Kinabatangan reservaat of terug naar Sandakan. De specialisten van Tico adviseren u graag.

Prachtig wildlife

Prijsindicatie voor dit arrangement

Bij een verblijf van 4 dagen / 3 nachten in de exclusieve Borneo Rainforest Lodge dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.590 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van verblijf in een standaard chalet. Bij verblijf in een deluxe, of premium chalet dient u rekening te houden met een toeslag (op aanvraag).

Bij het arrangement is volpension inbegrepen, evenals de retour transfers vanuit Lahad Datu en excursies in kleine groepjes onder begeleiding van een gids.

Uiteraard kunt u ook korter of langer verblijven in de Borneo Rainforest Lodge. Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Borneo

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van ons verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Borneo reizen. Zij kennen de staten Sabah en Sarawak erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Borneo u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat