Logo bg white

Paradijselijk Lankayan eiland

4-daags arrangement Borneo
Vanaf € 895,00 p.p.
April t/m september
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Een klein stukje paradijs op aarde

Het kleine eiland Lankayan is een bijzonder paradijsje. In nog geen 15 minuten wandelt u om het eiland heen. Het is dan ook dé ultieme locatie voor rustzoekers, duikers en snorkelaars.

Vanwege veiligheidsvoorschriften voor de eilanden voor de kust van oostelijk Sabah, bieden wij momenteel geen verblijf aan op de eilanden Lankayan, Selingan (Turtle), Pom Pom, Mataking, Mabul en Sipadan-Kapalai.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Sandakan - Lankayan Island

In de ochtend vertrekt de boot vanaf de pier van Sandakan. U reist in ca. anderhalf uur per snelle boot naar het prachtige eiland Lankayan. U verblijft de komende dagen op dit prachtige exclusieve eiland op basis van volpension in een zeer comfortabel houten chalet. U kunt de komende dagen genieten van de mooie, hagelwitte stranden en de adembenemende onderwaterwereld. Vanaf het strand kunt u prachtig snorkelen rond de steiger van het resort.

Bent u een fanatieke duiker, dan is het erg de moeite waard om een volledig duikarrangement te boeken waarbij er dagelijks 3 georganiseerde duiken vanaf een boot zijn inbegrepen (m.u.v. de dag van aankomst en vertrek). Wij informeren u uiteraard graag over de extra kosten.

  • ★★★+ Lankayan Island Resort (3n – vp)
2
2

2 & 3: Lankayan Island

Vrije dagen op het eiland Lankayan. U kunt onbeperkt snorkelen direct vanaf het strand van het resort of gebruik maken van de mogelijkheid om te kayakken. Het azuurblauwe water is een ware droom voor duikers en snorkelaars.

Het eiland is ook de favoriete stek voor zowel soep- als karetschildpadden (green turtles & hawksbill turtles). Deze bijzondere dieren komen ieder jaar terug naar de eilanden in de Suluzee om te nesten. Met een beetje geluk ziet u tijdens uw verblijf de kleine schildpadden hun moeizame en vooral avontuurlijke ‘eerste’ weg naar de zee afleggen.

"Op het eiland Lankayan zaten we letterlijk in een paradijs. In nog geen 20 minuten wandelden wij het eiland helemaal rond. Wat een prachtig eiland om te snorkelen! Wij waren getuigen van de vrijlating van de zeeschildpadjes en hebben ze onder water kunnen fotograferen. Dat hebben we nergens anders meegemaakt. Lankayan was zó goed dat wij nu al heimwee hebben naar dit eiland!"
Tico-reizigers

Baby schildpadjes

4
4

4: Lankayan Island - Sandakan

’s Ochtends vroeg brengt de snelle boot u in ca. anderhalf uur terug naar Sandakan. Hier eindigt dit arrangement.

Vanuit Sandakan zijn er talloze mogelijkheden om uw prachtige reis door Borneo te vervolgen. Zo kunt u bijvoorbeeld doorreizen naar het Kinabatangan reservaat of naar het primaire regenwoud van Danum Valley. De reisspecialisten van Tico adviseren u graag.

Prijsindicatie voor dit arrangement

Bij een verblijf van 4 dagen / 3 nachten op het prachtige eiland Lankayan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 895 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Bij het arrangement is volpension inbegrepen, evenals de retour transfers per boot van/naar Sandakan. Voor een duikarrangement geldt een toeslag (op aanvraag).

Uiteraard kunt u ook korter of langer verblijven op het eiland Lankayan. Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Borneo

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Borneo?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Borneo reizen. Zij kennen de staten Sabah en Sarawak erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Borneo u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat