Logo bg white

Vlucht naar Chili

9-daags arrangement Antarctica & Chili
Vanaf € 2.500,00 p.p.
November t/m maart
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Antarctica vluchten arrangement via Chili

Via Tico kunt u diverse fantastische Antarctica Cruises boeken. U kunt een cruise los boeken, laten verwerken in een uitgebreide rondreis door Chili en/of Argentinië of enkel de gewenste vluchten bij laten boeken. De programma’s van de ‘Air Cruise‘ begint en eindigt in Punta Arenas, gelegen in het zuiden van Chili. Bij de Air Cruise programma’s wordt de oversteek naar Antarctica per vliegtuig afgelegd, wat 4 dagen varen over de soms onrustige Drake Passage scheelt.

In dit vluchten arrangement is een programma uitgewerkt waarbij u met KLM naar Santiago de Chile vliegt en hier 2 nachten verblijft. Een binnenlandse vlucht brengt u naar Punta Arenas waar uw Antarctica arrangement begint. De laatste nacht van het arrangement verblijft u in Santiago, maar u kunt ook kiezen voor een verblijf in het wijngebied nabij Santiago. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen ook extra programmaonderdelen aan het vluchten arrangement toegevoegd worden.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Chili

U vertrekt ‘s avonds vanuit Amsterdam met een vlucht van KLM naar Santiago de Chile. Onderweg maakt het toestel een tussenlanding in Buenos Aires, maar u hoeft niet over te stappen op een ander toestel. U arriveert de volgende ochtend in Chili.


2
2

2: Aankomst Santiago de Chile

In de loop van de ochtend aankomst in Santiago de Chile. Na aankomst op de luchthaven van Santiago wordt u opgewacht door de chauffeur die uw transfer naar uw hotel zal verzorgen, gelegen in de wijk Providencia of Parque La Florestal. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u alvast kennismaken met de stad.

  • ★★★+ hotel Orly (2n)
  • ★★★★ La Rêvê Boutique Hotel (2n)
3
3

3: Stadsexcursie Santiago de Chile

U maakt vandaag in de ochtend een excursie van een halve dag naar diverse delen van Santiago. U bezoekt onder andere het klooster van San Francisco, het stadhuis, het paleis La Moneda en het treinstation. U gaat naar de wijken Las Condes en Providencia en naar de bekende O’Higgins Avenue en het Plaza de Constitución. Ook een fietstour langs de hoogtepunten behoort tot de mogelijkheden. De rest van de middag kunt u naar eigen inzicht besteden.

4
4

4: Santiago de Chile - Punta Arenas

Na het ontbijt heeft u een transfer van uw hotel naar de luchthaven van Santiago. Hier checkt u in voor de binnenlandse vlucht naar Punta Arenas, gelegen in het zuiden van Chili. Na aankomst op de luchthaven wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger van de cruise maatschappij en vangt uw Antarctica arrangement aan. De eerste overnachting vindt plaats in Punta Arenas.

  • Hotelovernachting (1n - onderdeel van de cruise)
5
5

5 - 8: Antarctica Cruise

Deze dagen vindt uw Antarctica Air Cruise plaats (niet inbegrepen). Tico biedt het Antarctica ‘Air Cruise’ programma aan dat u perfect met dit vluchtenarrangement kunt combineren. Doordat u de vaarroute over de Drake Passage overslaat in dit programma (u vliegt vanuit Punta Arenas direct naar King George Island), heeft u alle tijd op Antarctica om te genieten van de wonderlijke omgeving!

Ter plaatse worden de dagen gevuld met prachtige excursies waarbij u per zodiac rondvaarten of landingen maakt. Tijdens de momenten aan boord worden vele interessante lezingen en presentaties gegeven door het deskundige team!

"Enkele dagen geleden ben ik thuis gekomen na een fantastische, indrukwekkende en overweldigende reis door Argentinië en Antarctica. Alles was prima geregeld en is goed verlopen. De hotels waren goed en erg leuk. Ik wil Tico heel hartelijk danken voor het organiseren van mijn reis."
Jeannette

Zodiac excursies

9
9

9: Terugvlucht naar Punta Arenas

In de loop van de middag aankomst in Punta Arenas. Een transfer georganiseerd door de cruise maatschappij brengt u van de pier naar uw hotel waar u verblijft en tijd heeft om bij te komen van de onvergetelijke reis naar Antarctica (ook deze overnachting is nog onderdeel van het Antarctica arrangement).


  • Hotelovernachting (1n - onderdeel van de cruise)
10
10

10: Punta Arenas - Santiago de Chile

Vandaag heeft u aan het einde van de ochtend een transfer naar de luchthaven van Punta Arenas. Een vlucht brengt u terug naar Santiago de Chili. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht. In plaats van een bezoek aan Santiago zou u ook kunnen kiezen voor een bezoek aan het wijngebied, Valparaíso of bijvoorbeeld Viña del Mar.

  • ★★★+ hotel Orly (1n)
  • ★★★★ La Rêvê Boutique Hotel (1n)
11
11

11: Vertrek

Transfer naar de luchthaven van Santiago de Chile. U vertrekt met een vlucht van KLM terug naar Amsterdam.

12
12

12: Aankomst

Aankomst in Amsterdam waar deze fantastische reis tot een einde komt.

Prijsindicatie voor dit Antarctica vluchten arrangement:


Voor dit vluchtenarrangement Chili geldt een indicatie reissom van € 2.500 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van verblijf in toeristenklasse hotels en inclusief de beschreven vluchten.

Het meerdaagse Antarctica cruise arrangement zelf (dag 5-8) is niet inbegrepen in bovengenoemde reissom.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten (een eigen douche en toilet). Daarnaast zijn het kleinschalige schepen voor 70 - 200 gasten.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat