Logo bg white

Vluchten naar Argentinië

8-daags arrangement Antarctica
Vanaf € 2.500,00 p.p.
November t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Vluchten naar Buenos Aires

De meeste Antarctica cruiseprogramma’s beginnen en eindigen in Ushuaia, gelegen in het zuiden van Argentinië. De snelste manier om hier te arriveren is vanuit Amsterdam te vliegen op Buenos Aires.

In dit vluchten arrangement is een programma uitgewerkt waarbij u met KLM naar Buenos Aires vliegt en hier 2 nachten aan het begin en 1 nacht aan het einde van de reis verblijft. Een binnenlandse vlucht brengt u naar de zuidelijkst gelegen stad van Argentinië; Ushuaia. U verblijft hier 1 nacht en vertrekt hierna met de boot naar Antarctica voor een onvergetelijke reis. Na terugkomst wacht u een transfer die u van de pier naar de luchthaven brengt en vliegt u direct door naar Buenos Aires. In de prachtige buurt Palermo verblijft u de laatste nacht om geheel ontspannen terug naar huis te vliegen. Wanneer u korter of langer in Buenos Aires of Ushuaia zou willen verblijven of een extra programmaonderdeel aan het vluchten arrangement zou willen toevoegen dan is dit uiteraard aan te passen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Argentinië

U vertrekt ’s avonds vanaf Amsterdam Schiphol Airport met een directe vlucht van KLM naar de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires waar u de volgende ochtend arriveert.

2
2

2: Aankomst Buenos Aires

U arriveert ’s ochtends op de internationale luchthaven van Buenos Aires (genaamd Ezeiza of Pistarini). U wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent voor een hartelijk welkom in Argentinië! Hierna volgt een transfer naar uw aangename hotel, gelegen in de wijk Palermo. De rest van de dag heeft u vrij te besteden in deze prachtige stad.

  • ★★★ Hotel Rendez-Vous (2n)
  • ★★★★ Mine Hotel Boutique (2n)

"Enkele dagen geleden ben ik thuis gekomen na een fantastische, indrukwekkende en overweldigende reis door Argentinië en Antarctica. Alles was prima geregeld en is goed verlopen. De hotels waren goed en erg leuk. Ik wil Tico heel hartelijk danken voor het organiseren van mijn reis."
Jeannette

Mine Hotel Boutique

3
3

3: Fietsexcursie Buenos Aires

In de ochtend gaat u op eigen gelegenheid naar Plaza San Martin. Hier ontmoet u uw gids waarmee u in ca. 3½ – 4 uur de belangrijke bezienswaardigheden van de stad verkent. Een leuke manier om de stad te leren kennen! De rest van de middag kunt u naar eigen inzicht besteden. Een bezoek aan La Boca, Puerto Madero of de residentiële wijken Recoleta en Palermo zijn erg de moeite waard.

4
4

4: Buenos Aires - Ushuaia (Vuurland)

In de loop van de ochtend heeft u een transfer naar de nationale luchthaven van Buenos Aires (genaamd Aeroparque of J. Newbery). Een vliegreis van ca. 3½ uur brengt u naar Ushuaia, het zuidelijkst gelegen stadje van Argentinië. Na aankomst volgt een transfer naar uw hotel.

  • ★★★ Hotel Ilaia (1n)
5
5

5. Antartica Cruise naar keuze

Deze dagen zult u aan boord van een Antarctica expeditieschip naar keuze verblijven tijdens een zeer volledig en compleet programma. Omdat het programma en de excursies afhankelijk zijn van de weer- en ijs omstandigheden zijn vooraf geen exacte dag-tot-dag programma’s bekend voor de verschillende reizen. Aan boord zal een team van poolspecialisten u informeren over de excursies die gemaakt zullen worden en interessante lezingen geven over de gebieden!

6
6

6: Ushuaia - Buenos Aires

In de loop van de ochtend komt u aan in Ushuaia en komt deze onvergetelijke reis naar Antarctica tot een einde. U heeft nog een door de cruisemaatschappij georganiseerde transfer naar de luchthaven van Ushuaia waar u incheckt voor de binnenlandse vlucht van Aerolineas Argentinas naar Buenos Aires. Uiteraard wordt u in Buenos Aires netjes opgewacht voor een transfer naar uw hotel in Palermo.

  • ★★★ Hotel Rendez-Vous (1n)
  • ★★★★ Mine Hotel Boutique (1n)

Hotel Rendez-Vous

7
7

7: Vertrek

De ochtend heeft u nog vrij te besteden. Rond het middaguur wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar de internationale luchthaven. Met een directe KLM vlucht vliegt u vandaag terug naar Amsterdam.

8
8

8: Aankomst

Vandaag komt u aan in Amsterdam waar deze prachtige reis tot een einde komt.

Prijsindicatie van dit Antarctica vluchten arrangement:


Voor dit vluchten arrangement Argentinië geldt een indicatie reissom van € 2.500 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van toeristenklasse hotels en inclusief de beschreven vluchten.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten (een eigen douche en toilet). Daarnaast zijn het kleinschalige schepen voor 70 - 200 gasten.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat