Eigenzinnig Gajoen


Dit bijzondere en voor Tokyo redelijk kleinschalige hotel telt slechts 60 zeer ruime kamers, allen uitgerust met een jacuzzi en een sauna. Al in 1928 opende het destijds zeer prestigieuze hotel haar deuren in de trendy wijk Meguro. De ooit zó populaire hotspot voor de rijken in Tokyo werd jaren later omgetoverd tot dit unieke boutique hotel, geheel in Japanse stijl.

Het hotel is prachtig gedecoreerd met een grote variëteit aan Japanse kunstwerken en antiek als houten panelen en Japans lakwerk. Breng zeker een bezoek aan de Hyakudan Kaidan gallerie.

Het hotel beschikt daarnaast over meerdere restaurants en is onderdeel van het label Small Luxury Hotels of the World.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke reis op maat

Samen met u stellen we een reis samen gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een fantastische kookles, aanschouw een theeceremonie of neem een kijkje bij de sumoworstelaars.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. U reist hier veelal zelfstandig, zonder al teveel begeleiding. U ontvangt dan ook een duidelijk informatiepakket en veel goede tips en instructies.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat