Delen

05 februari 2021

Realistisch en positief in 2021

Blank
Door: Charissa Martens

Het jaar 2021 is van start gegaan en we gaan er met frisse moed tegenaan. Wij zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe jaar meer positiefs in petto heeft voor ons allemaal. In deze blog kijken we met u terug op het afgelopen jaar, laten we u graag weten hoe het ons is vergaan en blikken we graag vooruit!

Een bewogen jaar

Het was beslist het meest uitdagende jaar tot nu toe voor ons als reisorganisatie, waarin we ongekend werden beperkt in mogelijkheden en te maken kregen met een wekelijks veranderend speelveld. Het was een jaar waarin we onze dagen vulden met het repatriëren van reizigers, de meeste reizen omboekten en sommigen helaas moesten annuleren.

Blank

Dank aan onze klanten!

Onze grote dank gaat allereerst uit naar ál onze klanten die ons hebben gesteund door toestemming te geven om hun in 2020 geannuleerde reis te verplaatsen naar 2021, in plaats van deze te annuleren. Sommigen van u boekten zonder enige twijfel zelfs al voor de tweede (of derde!) keer om. Deze support is voor ons én alle leveranciers op de bestemming onmisbaar. Diegenen die de reis niet konden omboeken en helaas moesten annuleren, accepteerden de door ons verstrekte SGR-voucher, wat ons de tijd gaf om de uitstaande betalingen bij o.a. hotels en luchtvaartmaatschappijen terug te vorderen. Maar ook door alle liefdevolle e-mails, belletjes en berichten op social media voelden we ons gesteund!

Blank

2020 bracht ook kansen

Maar 2020 bracht ons ook kansen. Wij kregen de tijd om allerlei interne processen te optimaliseren en startten met de ontwikkeling van een aantal schitterende Europese reisbestemmingen. Inmiddels heeft Tico prachtige ideeën binnen Europa voor u op de plank liggen met Italië, Griekenland, Portugal, Ierland en Lapland als spiksplinternieuwe reisbestemmingen. Bij al deze bestemmingen staan (zoals u van ons gewend bent) de kleinschalige en unieke accommodaties en bijzondere ervaringen ter plaatse weer centraal. In iedere bestemming zit weer net zoveel liefde en passie als in al onze andere bestemmingen en ze zijn stuk voor stuk in samenwerking met onze speciaal geselecteerde partners op de bestemming ontwikkeld.

In 2021 komen daar nog nieuwkomers IJsland en Spanje bij en ook intercontinentaal hebben we een aantal mooie uitbreidingen in het vizier voor als reizen straks weer veilig en verantwoord mogelijk is. Onze verre bestemmingen worden verder helemaal up-to-date gemaakt, voorzien van nieuwe bijzondere ervaringen en een aantal van onze favoriete bestemmingen zijn zelfs uitgerust met een 'Remote' reis, waarbij de natuur centraal staat, u steden vermijdt en zich vooral met eigen gehuurd vervoer (en zo min mogelijk vluchten) verplaatst.

Tijd om vooruit te kijken

Door ons kleine team, de financiële reserves die we de afgelopen 27 jaar hebben opgebouwd en dankzij de steun van de Nederlandse Overheid, kunnen we 2020 zonder al te veel kleerscheuren afsluiten. We staan stevig in onze schoenen voor wat 2021 ons gaat brengen. We hopen dat iedereen met een omgeboekte reis ons onverminderd blijft steunen en – wanneer de reis nog altijd niet kan plaatsvinden – weer open zal staan voor een omboeking naar een latere datum. En natuurlijk hopen we dat iedereen ons straks weer weet te vinden op het moment dat reizen binnen en buiten Europa weer mogelijk is!

Met zo'n netwerk aan fijne, vaste klanten zien wij de toekomst positief tegemoet!

Blank

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat