Logo bg white

Europa

Bijzondere Italië reizen

Beste reistijd April t/m oktober

Voor menigeen is Italië een bekende en geliefde reisbestemming. Tijdens onze reizen laten wij u opnieuw, maar net even anders kennismaken. Door een verrassende combinatie van vervoer, schitterende accommodaties en bijzondere excursies wordt het een geheel nieuwe, exclusieve ervaring.

Bijzondere reizen naar veelzijdig Italië!


Italië is voor velen een bekende en zeer geliefde reisbestemming. De veelzijdigheid van het landschap, wereldberoemde musea en bouwwerken, de vele interessante steden en aantrekkelijke stranden maken Italië tot een zeer divers en aantrekkelijk land. En vergeet daarnaast de de culinaire rijkdom niet door de smakelijke wijnen, kazen, de aperitivo-traditie, pasta's, pizza's, truffels, parmaham en gelato. Alle reisspecialisten van Tico Reizen zijn dan ook groot fan van Italië!

Op dit moment wordt gewerkt aan een prachtig en volledig Italië-aanbod inclusief exclusieve excursies. Denk aan een privé kookcursus in Rome, een dagtocht per boot naar het mooie eiland Capri, op de Vespa door Rome of een ballonvaart over Toscane. Spoedig zult u meer reizen en arrangementen online zien staan!


Luxe reizen door Italië

Het Italië aanbod waar op dit moment aan wordt gewerkt, bevat prachtige routes door (een deel van) het land, deels met eigen huurauto en deels per eerste klas trein. Prachtige regio's en steden worden bezocht terwijl u verblijft in schitterende, kleinschalige accommodaties en bijzondere excursies maakt, welke uw reis onderscheiden van vorige Italië reizen!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
14 dagen
Vanaf € 6.950,– p.p.
April t/m oktober

Italië reis | Culinaire Italië reis

Deze culinaire Italië reis bevat een prachtige route van noord Italië (Turijn) naar Rome. Onderweg reist u per huurauto en trein en bezoekt u de schitterende regio's Piëmont en Toscane, de steden Bologna, Florence en Rome en verblijft u aan de Amalfikust. U overnacht in luxe en kleinschalige accommodaties en maakt zeer smakelijke excursies!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat