Logo bg white

Uniek verblijf in een PurePod

4-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 685,00 p.p.
Oktober t/m maart
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Unieke PurePods

Stelt u zich eens voor; een klein glazen huis, voorzien van alle luxe die u zich maar kunt wensen, midden in de ruige natuur van Nieuw-Zeeland ver weg van de bewoonde wereld. Wordt u gelukkig bij deze gedachten? Dan is het concept van PurePods echt iets voor u. U kunt kiezen uit 6 verschillende huisjes, welke ieder een zeer exclusieve ervaring bieden. De huisjes zijn te vinden in verschillende gebieden langs de oostkust van het Zuidereiland.

De huisjes zijn geheel van glas gemaakt (zelf de vloer!), zodat u als het donker is, of als het koud is, ook kunt genieten van o.a. de sterrenhemel en de inheemse planten- en diersoorten rondom het huisje. Vanuit uw bed kunt u genieten van de Southern Sky en met een beetje geluk spot u zelfs de Melkweg. U heeft een eigen badkamer met toilet en een goede douche en een keuken.

U ervaart de natuur in al zijn puurheid, terwijl u qua luxe niets hoeft in te leveren. De PurePods zijn allen voorzien van zonne-energie en er zijn géén wifi-mogelijkheden. U kan dan ook in alle rust genieten van dit prachtige stukje aarde, zonder dat u een grote footprint achterlaat.

Iedere locatie van de PurePods is verschillend, maar allemaal staan ze in een prachtig landschap en vanuit alle PurePods heeft u schitterende vergezichten. Het is dan ook lastig kiezen tussen deze pareltjes. Indien u de tijd heeft kunt u PurePod-hoppen en op deze manier genieten van meerdere van deze unieke locaties.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst PurePod

Na een ontspannen wandeling van ca. 1 kilometer ziet u de PurePod waar u vannacht verblijft vanuit de prachtige natuur opduiken. U kunt uw bagage veilig achterlaten in de auto, het enige wat u nodig heeft is wat spulletjes voor de komende dagen.

U kunt de komende dagen genieten van de schitterende omgeving van de PurePod(s) die u heeft uitgekozen, of het nou heerlijk zonnig is of koud en regenachtig, dit verblijf biedt de ideale setting voor ieder weer scenario. Op een warme dag kunt u alle schuifdeuren openzetten en het zonnescherm openen voor schaduw en wanneer het koud is kunt u de verwarming aanzetten en genieten van de geluiden in de natuur terwijl u alle tijd heeft om een boek te lezen. In de avond kookt u uw eigen diner van een box met ingrediënten die Tico voor u heeft bijgeboekt. Het kan verder zeker geen kwaad om zelf ook wat boodschappen mee te nemen. U kunt kiezen uit 6 verschillende PurePods, waar u ofwel 3 nachten verblijft, maar u kunt er ook voor kiezen om te PurePod-hoppen, zodat u de verschillende accommodaties kunt bewonderen.

  • ★★+ PurePod naar keuze (3n) Blank

Slaapkamer van een PurePod

2
2

2 & 3: PurePods

Deze dagen kunt u genieten van de prachtige omgeving van uw PurePod. U kunt in principe de gehele dag bij uw glazen huisje blijven, om zo extra lang te kunnen genieten van deze unieke ervaring. Uiteraard kunt u er ook op uit trekken en een fijne lange wandeling maken. Geniet van een goed boek en van de rust. Dit is een ervaring om nooit te vergeten!

Greystone PurePod

4
4

4: Vertrek

Het bijzondere verblijf in de PurePods komt vandaag tot een einde. U zet uw reis door Nieuw-Zeeland op eigen gelegenheid voort. Indien gewenst kunt u uw verblijf in de PurePods ook uitbreiden naar meer dan 4 nachten. Tico informeert u graag over de mogelijkheden.

Prijsindicatie voor een verblijf in de PurePods

Houdt u voor een verblijf van 4 dagen (3 nachten) in deze unieke PurePods rekening met een indicatie reissom van € 685 per persoon, op basis van halfpension. U dient zelf te koken met de ingrediënten die voor u klaarstaan. De kosten voor het eten zijn inclusief.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw-Zeeland goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat