Logo bg white

Selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis 'Delight'

31-daagse rondreis door Nieuw-Zeeland
Vanaf € 5.500,00 p.p.
Oktober t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Selfdrive Nieuw Zeeland met veel hoogtepunten

Gedurende deze 31-daagse selfdrive Nieuw Zeeland rondreis 'delight', reist u per huurauto van het Zuidereiland naar het Noordereiland. U start de reis in de metropool Auckland, vanuit waar u naar Queenstown vliegt, gelegen op het Zuidereiland. Tijdens uw tijd op het Zuidereiland cruiset u door het bijzondere Milford Sound Fjord, bewandelt u de Fox Glacier gletsjer, spot u walvissen in Kaikoura, drinkt u de wereldberoemde Sauvignon Blanc in Blenheim en verkent u de prachtige kustlijn van Abel Tasman National Park. U steekt per ferry de Cook Strait over naar de bruisende hoofdstad Wellington. Op het Noordereiland maakt u kennis met het ruige vulkaanlandschap in Tongariro National Park, de serene rust rondom Lake Taupo en het bijzondere geothermische ‘geweld’ in Rotorua. U sluit deze selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis af aan de prachtige stranden van de Coromandel.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze selfdrive Nieuw Zeeland reis.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Nieuw-Zeeland

Vandaag gaat uw selfdrive rondreis Nieuw-Zeeland van start! U vertrekt rond het middaguur uit Amsterdam met een vlucht van Cathay Pacific naar Auckland (overstappen in Hong Kong). Het is mogelijk in Hong Kong een stop-over te maken van 1 of meerdere nachten, zowel op de heen- als terugreis. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden.

2
2

2: Aankomst in Auckland

Vandaag arriveert u op de internationale luchthaven van Auckland. Hier wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent voor de transfer naar uw hotel.

 • ★★★ The Great Ponsonby Art Hotel (2n)
 • ★★★★ DeBrett (2n)

"'Deze reis waar wij ons veel van voorgesteld hadden en met heel veel zorg samen met TICO werd samengesteld is in alle opzichten een heel groot succes geworden.Heel veel dank aan TICO die haar kwaliteiten als organisator van bijzondere reizen naar onbekende gebieden in alle opzichten heeft gedemonstreerd.'"
Tico reizigers
3
3

3: Auckland

Vrije dag tijdens uw selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt in de ochtend de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad bezoeken. Voor een prachtig uitzicht over Waitemata Harbour, het havengebied met z’n ontelbare zeilbootjes, kunt u de Harbour Bridge beklimmen. Dit gaat onder begeleiding van een gids, die u tijdens de klim veel interessants te vertellen heeft. Ook het Auckland War Memorial Museum is een bezoekje meer dan waard. Voor de kunstliefhebbers is de Auckland Art Gallery Toi o Tāmaki een absolute must-see.

Wanneer de tijd het toelaat, behoort een bezoek aan Waiheke Island of Rangitoto Island ook tot de mogelijkheden. Rangitoto Island is ca. 600 jaar geleden ontstaan uit een serie vulkaanuitbarstingen. Vanaf dit vulkanische eiland heeft u spectaculaire uitzichten op de Golf van Hauraki. Waiheke staat voornamelijk bekend om de vele goede restaurants en mooie stranden.

Auckland

4
4

4: Auckland – Queenstown – Te Anau

Vroeg in de ochtend heeft u een transfer naar de nationale luchthaven van Auckland. Hier checkt u in op de binnenlandse vlucht van Jetstar naar Queenstown. Op de luchthaven meldt u zich bij het kantoor van autoverhuurbedrijf Thrifty voor de oplevering van uw huurauto (Toyota Corolla of gelijkwaardig) welke de komende 15 dagen van uw selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis tot uw beschikking staat. Vandaag staat de prachtige rit naar Te Anau op het programma. U rijdt langs de zuidkant van het Wakatipumeer waar de uitzichten werkelijk adembenemend zijn.

Te Anau ligt aan het gelijknamige meer, welke het grootste meer van het Zuidereiland is. Het plaatsje is de uitvalsbasis voor een bezoek aan Milford Sound, het bekendste Fjord van het Fjordland National Park. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.

 • ★★★ The Croft (3n)
 • ★★★★ Te Anau Lodge (3n)
 • ★★★★★ Fiordland lodge (3n – hp)

Fiordland Lodge

5
5

5: Te Anau & omgeving

Vrije dag in Te Anau. In de omgeving zijn er vele mogelijkheden tot het maken van korte en lange wandelingen. U kunt eventueel een deel van de prachtige Kepler track lopen. Informeert u bij de receptie van uw hotel naar mogelijkheden.

In Te Anau zelf kunt u een excursie maken naar de gloeiworm grotten aan de overzijde van het meer (niet inbegrepen). Absoluut de moeite waard is het om de film Ata Whenua in de lokale bioscoop te bekijken. Op een spectaculaire manier wordt gedurende een half uur het Fiordland National Park in zijn puurste vorm in beeld gebracht.

6
6

6: Boottocht Milford Sound

Vandaag staat er een adembenemende cruise door het Milford fjord bij Milford Sound op het programma. U rijdt zelf naar de haven van Milford Sound. Onderweg zijn er ontzettend veel leuke mogelijkheden om te stoppen voor ofwel een uitzichtpunt, of een mooie wandeling. Het is daarom is het aan te raden om al vroeg richting Milford Sound te vertrekken.

De cruise gaat begin van de middag van start. Het landschap is spectaculair; bergwanden rijzen recht uit zee omhoog, het dichtbegroeide regenwoud loopt tot aan de sneeuwgrens en watervallen storten honderden meters naar beneden. De zeehonden liggen te luieren aan de kant van het water en met een beetje geluk zwemmen de dolfijnen mee met de boot. Onderweg wordt u veel verteld over het ontstaan van de Fjorden. Aan het einde van deze indrukwekkende cruise rijdt u terug naar Te Anau waar u overnacht.

Milford Sound

7
7

7: Te Anau – Queenstown

Na een prachtige rit bereikt u vandaag Queenstown. Queenstown biedt zeker de sportieve reiziger ontzettend veel mogelijkheden. Bungeejumping, raften op één van de nabijgelegen wilde rivieren, ‘ziplinen’, waarbij u gezekerd aan stalen draden met grote snelheid tussen de bomen door beweegt, of een rit op een van de jetboats zijn slechts enkele voorbeelden. Voor de minder actieve bezoeker zijn er ook tal van mogelijkheden. U kunt o.a. prachtig wandelen in de omgeving, of met de ‘Sky Gondola’ naar Bob’s Peak, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Kiwi Birdlife Park.

 • ★★★ Queenstown Chalet (3n)
 • ★★★★ The Dairy Private Luxury Hotel (3n)
 • ★★★★★ The Spire Hotel (3n)

Video The Dairy Private Luxury Hotel

8
8

8 & 9: Queenstown

Vrije dagen in Queenstown. Maak deze dagen zeker een mooie boottocht met de TSS Earnslaw over het Wakatipumeer. U kunt prachtig wandelen op het kleine schiereiland van Queenstown en de geoefende wandelaar kan zelfs helemaal de berg op naar Bob’s Peak lopen. Deze top is ook te bereiken via de ‘Skyline Gondola’.

Optioneel (niet inbegrepen):
Een absolute aanrader is de jetboat excursie in Glenorchy. In de ochtend wordt u in Queenstown opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar Glenorchy, gelegen aan de noordzijde van het Wakatipumeer. Vanuit hier trekt u met een busje de bergen in, waar u onderweg, onder begeleiding van een gids, een zeer interessante wandeling maakt. Waar de weg ophoudt, stapt u aan boord van de jetboat en vaart u verder de rivier op. De natuur is hier nog helemaal ongerept en de uitzichten onderweg zijn dan ook adembenemend. Aan het einde van de dag wordt u weer afgezet bij uw hotel in Queenstown.

Jetboat excursie

10
10

10: Queenstown – Franz Josef

Vandaag staat de rit naar Franz Josef op het programma. De reis gaat via het mooie bergmeer Wanaka, het Paringameer en de steile en bochtige Haastpas. De uitzichten onderweg zijn wederom onvergetelijk. Onderweg zijn tal van stops mogelijk, waarbij u bijvoorbeeld een korte wandeling naar een waterval kunt maken, maar ook een bezoek aan een zalmboerderij behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u, om de lange reis te breken, een bezoek brengen aan Puzzling World, gelegen net voorbij Wanaka. U bent hier getuige van een paar wel hele bijzondere illusies.

 • ★★★ Glenfern Villas (2n – lg)
 • ★★★ Holly Homestead (2n)
 • ★★★★ The Waonui Forest Retreat (2n – hp)
11
11

11: Excursie Fox Glacier

Vroeg in de ochtend rijdt u weer terug naar Fox Glacier voor een unieke ervaring. Onder begeleiding van een ervaren gids maakt u een wandeling naar de Fox gletsjer. Met een busje wordt u naar de parkeerplaats gebracht, van waar u de enorme ijsmassa tussen de twee bergwanden al kunt zien. U start met een licht pittige wandeling omhoog naar de gletsjer. Een redelijke conditie is daarom wel een vereiste. Onderweg vertelt de gids u over het bewegingsproces van de gletsjer; ze verplaatst zich ongeveer 2 meter per dag door de vallei.

Optioneel (niet inbegrepen):
Een spectaculaire ervaring en een absolute aanrader is een helikoptervlucht boven de gletsjer. Het uitzicht op de gletsjer van bovenaf is onvergetelijk. Eveneens heel bijzonder is om de Franz Josef Gletsjer te beklimmen, echter is het ijs alleen bereikbaar per helikopter. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden en extra kosten.

12
12

12: Fox Glacier – Hanmer Springs

Vandaag staat er een lange, maar schitterende tocht op het programma. Onderweg kunt u een leuke stop maken in het goudmijnstadje Ross. Hier lagen vroeger de rijkste goudvelden van Nieuw Zeeland. Het lokale museum biedt veel informatie over de historie van het stadje. Na Greymouth verlaat u Highway 6 en vervolgt u de reis over Highway 7, door de Lewis Pass. Na aankomst in Hanmer Springs kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de natuurlijke warme bronnen in het Hanmer Springs Thermal Reserve.

 • ★★★ Tussock Peak Motor Lodge (1n – lg)
 • ★★★★ Braemer Lodge & Spa (1n)
13
13

13: Hanmer Springs – Kaikoura

U rijdt vandaag naar het schiereiland Kaikoura, bekend wegens de vele soorten dolfijnen en walvissen die hier voor de kust te zien zijn. De reis voert door de bergen en is van ongekende schoonheid.

Optioneel (niet inbegrepen):
‘s Middags kunt u een bootexcursie maken van zo’n 2½ uur naar de baai om dolfijnen en walvissen te observeren. De boten maken gebruik van spotvliegtuigen, die vanuit de lucht de walvissen opsporen. Houd er rekening mee dat bij slecht weer de cruise niet door gaat. Dit gebeurt met enige regelmaat en het is daarom dan ook aan te raden deze excursie voor vandaag te plannen. Mocht de cruise niet doorgaan, dan heeft u de volgende dag altijd nog een kans. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden.

 • ★★★ Lemontree Lodge (1n)
 • ★★★★ The Waves on the Esplanade (1n)
 • ★★★★★ Hapuku Lodge & Tree Houses (1n – hp)

Video Hapuku Lodge

14
14

14: Kaikoura - Blenheim

Vandaag zet u uw seldrive Nieuw-Zeeland reis voort naar Blenheim, het hart van de Nieuw-Zeelandse wijnproductie. Mocht uw walvissen- of dolfijnentour de vorige dag geannuleerd zijn, dan kunt u het eventueel in de ochtend nogmaals proberen.
De kans is groot dat u een grote zeehondenkolonie zal spotten vlak nadat u Kaikoura uitrijdt. Langs de weg is een kleine parkeerplaats vanuit waar u naar het uitzichtpunt kunt lopen. Vanaf hier kunt u de kustlijn goed in de gaten houden.

Afhankelijk van uw accommodatiekeuze, verblijft u of in het centrum van Blenheim, of midden tussen de wijnvelden. Er zijn een aantal wijnhuizen waar u zonder afspraak terecht kunt voor een proeverij. Het gebied is voornamelijk bekend om zijn uitstekende Sauvignon Blanc. Een heerlijk drankje om de dag mee af te sluiten!

 • ★★★ Chateau Marlborough (2n)
 • ★★★★ The Belltower on Dogpoint (2n)
15
15

15: Blenheim

Vrije dag. Breng zeker een bezoek aan één van de vele wijngaarden in de omgeving om de lokale wijnen te proeven. Een andere optie is een bezoek aan het Marlborough Sounds Maritime Park met haar grote fjorden en paradijselijke baaien met goudkleurige zandstranden. U kunt hier prachtig wandelen.

16
16

16: Blenheim – Abel Tasman Nationaal Park

Vandaag rijdt u naar het Abel Tasman Nationaal Park. Afhankelijk van de accommodatiekeuze, verblijft u in Marahau óf in Tasman. U kunt ook in het park zelf verblijven, echter zijn de accommodatiemogelijkheden beperkt en niet over de weg te bereiken. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden.

 • ★★★ Ocean View Chalets (3n), gelegen in Marahau
 • ★★★★ The Waters (3n), gelegen in Tasman op ca. 15 minuten van Motueka
 • ★★★★★ Split Apple Retreat (3n – vp), gelegen in Motueka

Video Split Apple Retreat

17
17

17 & 18: Abel Tasman National Park & omgeving

Vrije dagen om op eigen gelegenheid het Abel Tasman National Park te verkennen. Naast fantastisch wandelen kunt u het park ook vanaf het water verkennen. Per kajak vaart u dan langs de gouden kustlijn van Abel Tasman. Op het water is de kans groot dat u zeehonden ziet en met een beetje geluk zullen ook de dolfijnen zich laten zien. Een bijzondere ervaring! Een combinatie van wandelen en kajakken is zeer zeker aan te raden.

19
19

19: Abel Tasman Nationaal Park – Picton – Wellington

In de ochtend vertrekt u naar de havenstad Picton, waar u de huurauto die u tijdens de selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis tot u beschikking had inlevert bij het kantoor van Thrifty Car Rentals. De ferry terminal ligt op ca. 10 minuten lopen. U kunt een taxi nemen (niet inbegrepen), maar wanneer de medewerkers van Thrifty Car Rentals er tijd voor hebben, dan brengen ze u graag naar de terminal (vraag hier altijd even naar).

De ferry maakt in ongeveer 3 uur de overtocht over Cook Straat naar het Noordereiland. U vaart door de schitterende Queen Charlotte Sound. Dit fjord heeft vele prachtige baaien, eilandjes en mooie zandstranden. Na aankomst in de haven van Wellington wordt u opgewacht voor de transfer naar uw verblijf van vanavond.

 • ★★★+ At Home Wellington (2n)
 • ★★★★ Ohtel (2n)

Heerlijke dineren in Wellington

20
20

20: Wellington

Vrije dag in Wellington die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Brengt u zeker een bezoek aan het indrukwekkende Te Papa museum. Hier kunt u met gemak een hele dag doorbrengen. In het bruisende centrum zijn veel leuke restaurants te vinden, waar u in de avond heerlijk kunt dineren.

21
21

21: Wellington – Tongariro Nationaal Park

In de ochtend gaat u op eigen gelegenheid naar het autoverhuurbedrijf Thrifty Car Rental. Hier staat een nieuwe huurauto voor u klaar die de komende 9 dagen van uw selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis tot uw beschikking staat (Toyota Corolla of gelijkwaardig). Vandaag heeft u een lange rit voor de boeg. U rijdt naar Tongariro Nationaal Park. Onderweg kunt u stoppen in Palmerston North voor een bezoek aan het nationale Rugby Museum. Tevens kunt u een stop maken in Mangatainoka voor een lokale bier ervaring in de Tui Brewery. Voor beide bezoeken dient u via Palmerston North te rijden, wat een klein stukje om is. In de namiddag komt u aan in Whakapapa Village, gelegen in het nationale park Tongariro. Wanneer de tijd het toelaat kunt u deze middag nog een korte wandeling in de omgeving maken. Informatie en kaartmateriaal is verkrijgbaar bij het bezoekerscentrum in Whakapapa.

 • ★★★+ Bayview Chateau Tongariro (2n)

Tongariro Crossing

22
22

22: Tongariro Nationaal Park

Vandaag heeft u een vrije dag in de omgeving. U kunt besluiten de beroemde Tongariro Crossing te lopen. Houdt u er rekening mee dat dit een pittige wandeling is. De totale duur van de wandeling bedraagt ca. 8 uur. Informeer bij het bezoekerscentrum van het park naar de weersomstandigheden en de voorbereidingen die u dient te treffen, alvorens de wandeling te starten. Voor de minder ervaren wandelaars zijn er ook kortere wandelopties. U kunt wandelingen maken naar o.a. de Taranaki waterval en de Silica stroomversnellingen.

Optioneel bij deze selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis (niet inbegrepen):
Een absolute aanrader is om de Tongariro Sunrise Crossing te lopen. Onder begeleiding van een gids vertrekt u diep in de nacht naar het park. Begeleid door de lamp op uw voorhoofd en het licht van de maan baant u uzelf een weg naar de top, welke u vlak voor zonsopgang bereikt. Het uitzicht wanneer de zon opkomt is fenomenaal. Het bijzondere is dat u de grote hordes mensen voor bent en dus met een select groepje geniet van het werkelijk onvergetelijke uitzicht. U loopt dezelfde weg weer terug, zodat u niets van de bijzondere omgeving hoeft te missen. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden.

Tongariro Sunrise Crossing

23
23

23: Tongariro National Park – Taupo

U rijdt vandaag naar Taupo, gelegen aan het gelijknamige Taupo meer. U kunt vandaag een bezoek brengen aan het Orakei Korako Cave & Thermal Park. Dit gebied ligt ten noorden van Taupo aan de Waikato rivier en wordt ook wel het best overgebleven thermale gebied van Nieuw-Zeeland genoemd. Ook kunt u een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het Taupo Museum of aan het Wairakei park.

 • ★★★+ Millenium Hotel & Resort Manuels Taupo (2n)
 • ★★★★ Acacia Cliffs Lodge (2n)
 • ★★★★★ Huka Lodge (2n)

Huka Lodge

24
24

24: Taupo & omgeving

Vrije dag in deze prachtige omgeving. U kunt fantastisch wandelen langs de oevers van het meer, waarbij u onderweg wordt u getrakteerd op waanzinnige uitzichten. U kunt een uitstapje maken naar de Huka Falls. Vanaf de voetbrug kunt u bij goed weer mooie foto’s maken van de waterval. Voor de sportieve reiziger is er in Taupo ook genoeg te doen. Een spannende tocht met de jetboat, skydiven, kajaken, paardrijden, vissen en parasailen zijn slechts enkele voorbeelden.

Huka Falls

25
25

25: Taupo - Rotorua

U rijdt vandaag naar Rotorua. Onderweg komt u langs het Wai-o-Tapu reservaat. U kunt besluiten om hier te stoppen om de wereldberoemde Champagne Pool te bewonderen.

Rotorua, ook wel het geothermische hart van het land genoemd, kent tientallen warmwaterbronnen, modderpoelen, kokende meertjes en spuitende geisers. Ook is Rotorua de plaats waar de meeste uitingen van de Maori-cultuur te zien zijn. Het gebied werd al sinds de 14e eeuw door de Maori bewoond. Een bezoek aan dit gebied tijdens uw selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis is zeker de moeite waard!

 • ★★★ Quest central (2n – l/g)
 • ★★★★ Regent Rotorua Boutique Hotel (2n)
 • ★★★★★ Solitaire Lodge (2n - vp), gelegen aan Lake Tarawera
26
26

26: Rotorua

Vrije dag om Rotorua en omgeving te verkennen. U kunt de beroemde geisers Pohutu en Lady Knox in het Whakarewarewa park bezoeken. Maar naast al het geothermische ‘geweld’ heeft Rotorua nog veel meer te bieden. U kunt prachtige wandelingen maken in de bossen en langs de meren in de omgeving.

Een bijzondere wandeling maakt u door de Redwoods Whakarewarewa Forest. Hier kunt u de gigantische Redwoods, bomen oorspronkelijk afkomstig uit het Amerikaanse Californië, bewonderen. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Maori-dorp Te Wairoa, dat door de uitbarsting van de vulkaan Tarawera bedolven is onder een twee meter dikke laag as, maar ook de Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, waar u de bijzondere kiwi (vogel) kunt bewonderen, behoort tot de mogelijkheden.

27
27

27: Rotorua – Schiereiland Coromandel

Vandaag zet u de selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis voort naar het schiereiland Coromandel. De overwegend rotsachtige kust wordt hier afgewisseld met beschutte baaien en mooie zandstranden. In de maanden december en januari ziet u op de Coromandel de prachtig roodgekleurde bloemen van de pohutukawa bomen. De komende dagen kunt u uw reis door Nieuw-Zeeland heerlijk in alle rust afsluiten. Afhankelijk van uw accommodatiekeuze verblijft in Whitianga, of in Whangamata.

 • ★★★+ Beachfront Resort (3n), gelegen in Whitianga
 • ★★★★ Bushland Park Lodge (3n), gelegen nabij Whangamata
 • ★★★★★ 970 Lonely Bay Lodge (3n), gelegen nabij Whitianga

970 Lonely Bay Lodge

28
28

28 & 29: Coromandel

Vrije dagen in deze prachtige omgeving. U kunt er met uw huurauto op uit trekken en een bezoek brengen aan het Hot Water Pauanui strand, waar u in het zand uw eigen warmwaterbad kunt graven. Ook een bezoek aan de Cathedral Cove is zeker de moeite waard. Deze is per boot of te voet te bereiken vanaf het noordelijkste punt van Hahei Beach.

30
30

30: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan deze onvergetelijke selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis. Al vroeg in de ochtend rijdt u terug naar de internationale luchthaven van Auckland waar u uw auto inlevert. U checkt in op de vlucht van Cathay Pacific weer terug naar Amsterdam. U dient weer over te stappen in Hong Kong.

31
31

31: Aankomst

Aankomst Amsterdam.

Prijsindicatie voor deze Selfdrive Nieuw-Zeeland

Voor deze 31-daagse selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis waarbij u zowel het Noorder- als het Zuidereiland aandoet, dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 5.500 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in toeristenklasse accommodaties. Voor verblijf in de superieure klasse accommodaties geldt een indicatie reissom van € 7.500 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vluchten en gebaseerd op laagseizoentarieven. Deze selfdrive Nieuw-Zeeland reis is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u bij deze selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende gebieden goed. De ervaren reisspecialisten verzorgen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw Selfdrive Nieuw-Zeeland rondreis!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat