Logo bg white

Rondreis Uyuni zoutvlakte (4 dagen)

4-daags arrangement Bolivia
Vanaf € 915,00 p.p.
Mei t/m september
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

De Uyuni zoutvlakte & de gekleurde meren

Voor velen behoort een bezoek aan de magische ‘Salar de Uyuni’, een enorme zoutvlakte in het zuidwesten van Bolivia op 3.650 meter hoogte in de Boliviaanse ‘altiplano’, tot één van de hoogtepunten van een bezoek aan Zuid-Amerika. Maar de omgeving van Uyuni heeft zóveel meer te bieden dan alleen de zoutvlakte!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Uyuni - Tahua (Salar de Uyuni

U reist de komende dagen door zeer ruige natuur en komt in een uitermate afgelegen en ongerept deel van Bolivia. U verblijft in eenvoudige pensions op zeer afgelegen locaties, een buitengewoon unieke ervaring! Alle maaltijden zijn inbegrepen bij dit arrangement.

Vandaag bezoekt u o.a. het ‘kerkhof’ van de stoomlocomotieven, om vervolgens verder te reizen naar Colchani waar men hoofdzakelijk leeft van de zoutextractie. De reis wordt voortgezet naar Isla Pescado, ook wel ‘Incahuasi’ genoemd, dat zich te midden van de enorme zoutvlaktes bevindt. Dit gebied staat bekend om de enorme cactussen en u heeft een adembenemend uitzicht op de grootse zoutvlakte. U overnacht nabij Tahua, in een bijzonder hotel, geheel gemaakt van zout.

  • ★★ Tayka de Sal (1n-vp)

Isla Pescado

2
2

2: Tahua - Villamar

Na het ontbijt verlaat u het noordelijke deel van Uyuni en reist u zuidwaarts richting het dorpje Villamar waar u de komende twee nachten overnacht in een comfortabel en sfeervol pension. U passeert de Chiguana zoutvlakte en de ‘Valle de las Rocas’, een indrukwekkende vallei met prachtige rotspartijen. Het is ongelooflijk om voor te stellen dat deze formaties door de erosie van de wind zijn gevormd. In de namiddag arriveert u bij uw accommodatie.  • ★★ Mallku Cueva Lodge (2n-vp)

"'De drie dagen bij de Salar de Uyuni en het Edouardo reservaat waren het echte hoogtepunt! De gids was heel goed en heel gedreven en zo ook de 3 chauffeurs. Dit team had er plezier in hun land te tonen en waren ook heel fier op wát ze toonden. Deze dagen hebben dan ook echt de reis gemaakt! '"
Gezelschap Verbiese-Stichelbaut (10 personen)

Valle de las Rocas

3
3

3: Villamar - Laguna colorada & Verde

U verkent vandaag samen met uw gids het hele zuidelijke deel van dit zeer ruige gebied. U brengt een bezoek aan het surrealistisch rood gekleurde meer: ‘Laguna Colorada’, waar u een redelijk grote kans heeft om flamingo’s te zien. U bezoekt de warmwaterbronnen van Polques en het diepgroen gekleurde meer ‘Laguna Verde’, gelegen bij de Chileense grens. Ook mag een bezoek aan de bekende ‘Sol de Mañana’ geisers vandaag niet ontbreken. Sol de Mañana betekent ‘Zon van de Ochtend’. De geisers, kokende modderpoelen, waterstromen en door de wind geërodeerde rotsen zijn een natuurlijk spektakel en laten een onvergetelijke indruk achter. Na dit alles keert u terug bij uw accommodatie in Villamar.

Laguna Colorada

4
4

4: Villamar - Uyuni

U vertrekt na het ontbijt uit Villamar en rijdt terug naar Uyuni, waar u wordt afgezet op de luchthaven. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Bolivia arrangement

Tijdens deze 4-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €915 (bij deelname van 2 personen). Tevens zijn bij het arrangement alle maaltijden en entreegelden inbegrepen. U kunt dit arrangement toevoegen aan uw Bolivia reis.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Bolivia

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Boliva. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Bolivia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Bolivia

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat