Logo bg white

Bolivia reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Bolivia reizen en/of arrangementen.

Zoeken
21 dagen
Vanaf € 8.690,– p.p.
april, mei, september & oktober

Combinatiereis | Argentinië, Bolivia & Chili 'Circuito Andino'

Tijdens deze 21-daagse 'Circuito Andino' Andes rondreis bezoekt u de hoogvlakten van Argentinië, Bolivia en Chili. De reis start in de Argentijnse stad Buenos Aires. U vliegt naar Salta voor een prachtige selfdrive naar Cachi en Cafayate. Via de Quebrada de Humahuaca reist u naar de Salar de Uyuni in Bolivia. Hier verblijft u onder andere in de exclusieve Kachi Lodge. Via de Boliviaanse 'Altiplano' vervolgt u de reis naar San Pedro de Atacama in Chili, om uiteindelijk via Lima in Peru weer naar huis te vliegen.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 5.150,– p.p.
Mei t/m september

Combinatiereis | Bolivia & Chili

Zeer gevarieerde en bijzondere rondreis Bolivia en Chili langs de hoogtepunten van het authentieke en geïsoleerde Bolivia en het mooie noorden van Chili. De reis sluit af in de Colchagua vallei nabij Santiago, waar Chili’s meest gerenommeerde wijnhuizen te vinden zijn.

Lees meer
26 dagen
Vanaf € 5.950,– p.p.
Mei t/m november

Combinatiereis | Peru & Bolivia

Deze indrukwekkende rondreis Peru en Bolivia brengt u naar de belangrijkste hoogtepunten van deze prachtige landen. In het zuiden van Peru bezoekt u o.a. Lima, Arequipa, de Colca Canyon, Cuzco, Machu Picchu en de Heilige Vallei. Via het Titicacameer reist u naar Bolivia waar u de steden La Paz en Sucre bezoekt en de reis afsluit bij de Uyuni zoutvlakte.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.550,– p.p.
Mei t/m september

Bolivia reizen | Bolivia Delight

Deze rondreis Bolivia laat u kennis maken met alle belangrijke hoogtepunten van Bolivia. Geheel op prive-basis bezoekt u La Paz, het Titicacameer, Sucre, Potosí, Uyuni en Samaipata.Lees meer
22 dagen
Vanaf € 5.175,– p.p.
Mei t/m september

Bolivia reizen | Cerro Rico

De ‘Cerro Rico’ is een zeer gevarieerde en bijzondere rondreis waarbij u grotendeels over land reist door dit authentieke en geïsoleerde stukje Zuid-Amerika. U maakt dus zéér weinig gebruik van binnenlandse vluchten!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat