Reisprogramma Pacuare Lodge

1
1

dag 1: Aankomst Pacuare Lodge

Vandaag start uw 3-daagse arrangement naar de Pacuare Lodge. Vroeg in de ochtend wordt u in San José bij uw hotel opgehaald voor de ca. 2,5 uur durende transfer naar de Pacuare rivier. Onderweg wordt er een stop gemaakt voor een typisch Costa Ricaans ontbijt. Na het ontbijt start het avontuur en vaart u per raft in 1½ uur naar de lodge (niveau II-III). U arriveert rond lunchtijd bij de Pacuare Lodge en maakt kennis met uw accommodatie en de overige faciliteiten. De middag kunt u gebruiken om deel te nemen aan het excursieprogramma van de lodge of door heerlijk te ontspannen van de lodge. U verblijft de komende dagen op basis van volpension en er zijn 2 excursies per dag inbegrepen.

  • ★★★★ Pacuare Lodge (2n) Blank

Per raft naar de Pacuare Lodge

2
2

dag 2: Pacuare Lodge & omgeving


Vandaag kunt u deelnemen aan het veelzijdige excursieprogramma van de Pacuare Lodge. De omgeving leent zich uitermate goed spannende excursies als canopying, abseilen en rotsklimmen. U kunt daarnaast onder begeleiding van een professionele natuurgids het regenwoud rondom uw lodge verkennen. U treft hier een grote diversiteit vogelsoorten, vlinders, exotische planten en andere dieren aan. Een andere mogelijkheid is een ongeveer 5 uur durende wandeling in de omringende heuvels. In deze dieper gelegen gebieden van de Costa Ricaanse jungle wonen indianen van de Cabecar stam, de traditionele bewoners van dit gebied. U wordt goed geïnformeerd over de mogelijkheden en kunt in overleg een leuk en passend excursieprogramma bespreken.

3
3

dag 3: Vertrek

‘s Ochtends na het ontbijt neemt u afscheid van de lodge en maakt u zich klaar voor het laatste raftavontuur. Vandaag zult u ca. 3½ uur raften over een stuk van de Pacuare rivier met hevigere stroomversnellingen dan op de eerste dag. De professionele gidsen van de lodge begeleiden u uiteraard tijdens dit avontuur en zorgen voor een aantal mooie stops onderweg bij kleine watervalletjes. Onderweg krijgt u een picknick lunch aangeboden. Na deze enerverende ochtend ontvangt u uw bagage en kunt u zich omkleden. Daarna wordt u teruggereden naar San José en aan het begin van de avond netjes afgezet bij uw hotel.


We verwerken een bezoek aan de unieke Pacuare Lodge graag voor u in een uitgebreide rondreis door Costa Rica. Neemt u contact met ons op voor een passende offerte?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat