Logo bg white

Fiordland Lodge

4-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 1.230,00 p.p.
Oktober t/m Maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Verblijf in de unieke Fiordland Lodge!

De Fiordland Lodge is prachtig gelegen bovenop een heuvel, net buiten Te Anau. De uitzichten vanuit de lodge op het Te Anaumeer zijn adembenemend. De gigantische ramen in de lounge creëren en uniek effect en de heerlijke geur van het hout geeft een extra dimensie aan het luxueuze verblijf. Wat Tico betreft behoort deze accommodatie zeker tot de mooiste accommodaties van Nieuw-Zeeland.

De Lodge ligt in het Fiordland National Park, wat het grootste nationale park van Nieuw-Zeeland is. Dit prachtige park wordt kenmerkt door beboste heuvels, diep het land insnijdende fjorden, donkere meren, enorme watervallen en woeste riviertjes.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Fiordland Lodge

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in de Fiordland Lodge, gelegen aan het Te Anaumeer. De ligging van deze lodge is ongeëvenaard en de komende dagen kunt u zich dan ook vergapen aan de onwerkelijke uitzichten. Spendeer zeker enkele uren in de lounge van deze lodge, vanuit waar u door de gigantisch hoge ramen op het meer uitkijkt. Verder kunt u genieten van de zeer goede keuken, de prachtige kamers en de fantastische service. Het diner is de komende dagen inbegrepen.

  • ★★★★ Fiordland lodge (2n – deluxe lodge kamer)


Deluxe Lodge kamer

2
2

2 & 3: Fiordland Lodge

Vrije dagen in de omgeving van Te Anau. In de regio zijn er vele mogelijkheden tot het maken van korte en lange wandelingen. U kunt eventueel een deel van de prachtige Kepler Track lopen. Informeert u bij de receptie van uw hotel naar mogelijkheden.

In Te Anau zelf kunt u een excursie maken naar de gloeiwormgrotten aan de overzijde van het meer. Absoluut de moeite waard is het om de film Ata Whenua in de lokale bioscoop te bekijken. Op een spectaculaire manier wordt gedurende een half uur het Fiordland National Park in zijn puurste vorm in beeld gebracht.

Daarnaast mag een bezoek aan ofwel Milford Sound, of Doubtful Sound niet ontbreken. Indien u echt iets speciaals wil doen dan kan Tico de helikoptervlucht naar Doubtful Sound van harte aanbevelen.

Fiordland National Park

4
4

4: Vertrek

Het verblijf in de unieke Fiordland Lodge komt vandaag tot een einde. U kunt in de ochtend nog genieten van een heerlijk ontbijt, alvorens u zich klaarmaakt om op eigen gelegenheid verder te reizen naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor een 4-daags verblijf in de Fiordland Lodge

Voor dit 4-daagse Fiordland Lodge arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.230 per persoon, op basis van verblijf in een deluxe lodge kamer en halfpension.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw Zeeland uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat