Logo bg white

Doubtful Sound

1-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 410,00 p.p.
Oktober t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Helikoptervlucht Doubtful Sound

Doubtful Sound is één van de vele fjorden in het Fiordland National Park. Het Fiordland National Park is het grootste nationale park van Nieuw-Zeeland en wordt gekenmerkt door beboste heuvels, diep het land insnijdende fjorden, donkere meren, enorme watervallen en woeste riviertjes. In het park komen veel inheemse vogelsoorten voor. Daarnaast biedt het onderdak aan hermelijnen, rode herten, gemzen en wilde zwijnen. In de stille wateren van de fjorden leven pinguïns, dolfijnen en zeehonden. Het park is grotendeels onbedorven wildernis met diverse onontdekte plekken.

De beste en meest indrukwekkende manier om dit unieke stukje natuur te aanschouwen is vanuit de lucht, ofwel vanuit een helikopter. Indien u een speciale activiteit aan uw reis door Nieuw-Zeeland wenst toe te voegen, dan is deze helikoptervlucht naar Doubtful Sound de perfecte keuze! Deze excursie zal u zonder twijfel niet snel vergeten.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Helikoptervlucht naar Doubtful Sound!

In de ochtend maakt u een onvergetelijke helikoptervlucht naar Doubtful Sound, gelegen in het hart van het Fiordland National Park. Onderweg heeft u spectaculaire uitzichten over de ruige bergen, het imposante regenwoud en de verborgen inhammen. Geniet van de ongekende schoonheid van de Iris Burn Valley en van de Lake of Many Islands, ook wel bekend als Lake Manapouri. Via de Wilmot Pass arriveert u in het indrukwekkende Doubtful Sound fjord.

Wanneer het weer het toelaat, zal de helikopter u meenemen naar Campbell’s Kingdom, een prachtige hangende vallei met een eigen meer en waterval. Voordat u terugkeert naar Te Anau maakt u nog een stop op Mt. Kidd, waar u nogmaals kunt genieten van het waanzinnige uitzicht.

Helikoptervlucht Doubtful Sound

Prijsindicatie voor deze helikoptervlucht naar Doubtful Sound

Voor deze helikoptervlucht naar Doubtful Sound dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 410 per persoon. Tico voegt dit avontuurlijke arrangement graag toe aan uw reis door Nieuw-Zeeland. Dit arrangement is niet los te boeken.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw Zeeland uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat