Logo bg white

Doubtful Sound

3-daags arrangement Nieuw-Zeeland
Vanaf € 980,00 p.p.
Oktober t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Helikoptervlucht Doubtful Sound

Doubtful Sound is één van de vele fjorden in het Fiordland National Park. Het Fiordland National Park is het grootste nationale park van Nieuw-Zeeland en wordt gekenmerkt door beboste heuvels, diep het land insnijdende fjorden, donkere meren, enorme watervallen en woeste riviertjes. In het park komen veel inheemse vogelsoorten voor. Daarnaast biedt het onderdak aan hermelijnen, rode herten, gemzen en wilde zwijnen. In de stille wateren van de fjorden leven pinguïns, dolfijnen en zeehonden. Het park is grotendeels onbedorven wildernis met diverse onontdekte plekken.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Te Anau

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in het dorpje Te Anau, gelegen aan het gelijknamige meer. Het helblauwe Te Anau meer is het grootste meer van het Zuidereiland. U verblijft net buiten het dorp in de prachtige Fiordland Lodge. De accommodatie ligt in een rustige omgeving en vanuit uw kamer heeft u spectaculair uitzicht op het meer. De dag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. In de omgeving zijn er bijvoorbeeld vele mogelijkheden tot het maken van korte en lange wandelingen. U verblijft de komende dagen op basis van halfpension.

  • luxe klasse: Fiordland Lodge (2n – hp)

Fiordland Lodge

2
2

2: Doubtful Sound excursie per helikopter

In de ochtend maakt u een onvergetelijke helikoptervlucht naar Doubtful Sound, gelegen in het hart van het Fiordland National Park. Onderweg heeft u spectaculaire uitzichten over de ruige bergen, het imposante regenwoud en de verborgen inhammen. Geniet van de ongekende schoonheid van de Iris Burn Valley en van de Lake of Many Islands, ook wel bekend als Lake Manapouri. Via de Wilmot Pass arriveert u in het indrukwekkende Doubtful Sound fjord.

Wanneer het weer het toelaat, zal de helikopter u meenemen naar Campbell’s Kingdom, een prachtige hangende vallei met een eigen meer en waterval. Voordat u terugkeert naar Te Anau maakt u nog een stop op Mt. Kidd, waar u nogmaals kunt genieten van het waanzinnige uitzicht. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.

Doubtful Sound

3
3

3: Vertrek

Er komt vandaag een eind aan uw arrangement. Na het ontbijt reist u op eigen gelegenheid verder naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor dit Nieuw Zeeland arrangement

Voor dit 3-daagse Doubtful Sound arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 980 per persoon, op basis van half pension. Tevens is de helikoptervlucht naar Doubtful Sound inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Nieuw-Zeeland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Nieuw-Zeeland. Zij kennen de verschillende regio's van Nieuw Zeeland goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Nieuw Zeeland op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Nieuw Zeeland reis uit wat exact aansluit op uw wensen!

Genieten in Nieuw Zeeland

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden en het natuurschoon.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat