Logo bg white

Colombia groepsreis op maat in uw eigen gezelschap

In overleg
In overleg
December t/m februari, juli en augustus

Colombia reis op maat voor uw vereniging, vriendengroep of met collega's

Wij helpen u graag met de organisatie van een schitterende (zakelijke) groepsreis of incentive reis Colombia! In overleg stellen wij graag de perfecte reis voor u samen waarbij er veel mogelijkheden zijn en wij rekening houden met uw wensen. Zoals u van ons gewend bent, kunt u rekenen op deskundige en snelle service. Ter plaatse werken wij samen met goede agenten zodat het voor u enkel nog een kwestie is van genieten. Sinds 1993 zijn wij specialist in het organiseren van maatwerkreizen wereldwijd.

Colombia is een schitterend en toegankelijk land in Zuid-Amerika. Door de aanwezigheid van prachtige koloniale steden, archeologische vindplaatsen, de koffieregio, besneeuwde bergtoppen in de Andes, een indrukwekkende biodiversiteit in de Amazone, parelwitte stranden en een bijzonder vriendelijke bevolking is Colombia een uitstekende bestemming voor uw groepsreis op maat. Wij adviseren u graag en stellen graag een volledig verzorgde Colombia reis voor en uw vereniging, vriendengroep of collega's samen!

Vliegtuig
Over land
Boot

Waarom uw incentive- of groepsreis laten organiseren door Tico?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw groepsreis op maat naar Colombia, welke tot in de puntjes is verzorgd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Colombia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Colombia programma uit wat exact aansluit bij uw wensen!

Genieten!

Alle reisonderdelen zijn voor u georganiseerd dus u hoeft tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van het heerlijke land, de bestemmingen, fantastisch eten en de bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat