Logo bg white

Bosko

3-daags arrangement Colombia
Prijs op aanvraag
december t/m februari, juli & augustus
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Bosko, een exclusief verblijf aan de oevers van het Embalse Guatapé


Bosko ligt aan de oevers van Embalse Peñol-Guatapé, een gigantisch kunstmatig meer bezaaid met tientallen kleine eilandjes. U vindt deze prachtig gelegen accommodatie op zo'n 2 uur rijden van het levendige Medellín, de tweede stad van Colombia. Door zijn ligging kan het contrast met drukte van deze miljoenenstad haast niet groter zijn. U kunt hier dus ook helemaal tot rust komen.


De accommodatie telt slechts 6 vertrekken en u verblijft in een aangename privétent met spectaculair uitzicht. Op 1 km van Bosko ligt de Piedra del Peñol, een gigantische granieten rots die als een reus boven het meer uit torent. Middels 750 treden kunt u de rots beklimmen voor een geweldig uitzicht over het meer. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van deze schitterende omgeving en verschillende activiteiten op het meer die de accommodatie aanbiedt.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1. Medellín - Guatapé


Vandaag wordt u bij uw hotel in Medellín opgehaald voor een privétransfer naar uw accommodatie voor de komende nachten: Bosko, gelegen aan het meer van Guatapé. Het exclusieve Bosko telt slechts 6 vertrekken, allen gelegen aan de oevers van het meer van Guatapé. U verblijft hier in een comfortable ‘mush-room’ met een schitterend uitzicht over het sprookjesachtige meer.


★★ Bosko (2n)

uw exclusieve verblijf

2
2

2: Embalse Guatapé


Na genoten te hebben van het ontbijt op uw privéterras heeft u de rest van de dag vrij te besteden in deze prachtige omgeving. Bij uw verblijf zijn het gebruik van kajaks en peddleboards inbegrepen. Ook zou u kunnen gaan vissen in het meer.

Optioneel (niet inbegrepen) zou u een excursie naar de Piedra del Peñol en het dorpje Guatapé kunnen maken. De Piedra del Peñol is ruim 2.000 meter hoge granieten berg die door middel van uitgehouwen treden te beklimmen is. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de eilandjes in het gigantische kunstmatige meer. Nabij de Piedra del Peñol ligt het sfeervolle plaatsje Guatapé. Doordat de gebouwen in dit dorpje in alle kleuren van de regenboog geschilderd zijn wordt dit plaatje ook wel eens het meest kleurrijke dorpje van Colombia genoemd.


Voor de meer avontuurlijke reiziger biedt Bosko ook optioneel helicoptervluchten, wakeboarden & het belimmen van de Piedra del Peñol aan. Vraagt u bij de accommodatie naar de mogelijkheden.

de prachtige ligging van Bosko

3
3

3: Vertrek


Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een privétransfer terug naar Medellín. Hier komt uw arrangement ten einde en zou u uw reis kunnen vervolgen naar bijvoorbeeld Cartagena, Jardín of de Zona Cafetera.


Vraag bij Tico naar de mogelijkheden voor een prachtige Colombia rondreis!

mush-room

Prijsindicatie voor een verblijf bij Bosko


Voor een 3-daags (2 nachten) verblijf bij Bosko is de prijs op aanvraag.


Inbegrepen:

Bij uw verblijf bij Bosko zijn transfers van/naar Medellín inbegrepen. Vliegtickets van/naar Medellín, evenals hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf bij Bosko los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Colombia

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis naar Colombia

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Colombia en uw verblijf bij Bosko.

Colombia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Colombia programma uit wat exact aansluit bij uw wensen!

Genieten in Colombia

Alle reisonderdelen zijn voor u georganiseerd dus u hoeft tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van het heerlijke land, de bestemmingen, de zeer gastvrije lokale bevolking en de bezienswaardigheden.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat