Logo bg white

Casa Oropéndola

4-daags arrangement Colombia
op aanvraag
november t/m april
Gemma
Heeft u vragen?
×

Ontsnap uit de drukte in de Sierra Nevada


Goed verscholen in het nevelwoud van de Sierra Nevada de Santa Marta vindt u Casa Oropéndola, een privé villa op zo’n uur rijden van de Caribische kust van Colombia. De Sierra Nevada is een van de hoogste kustgebergten ter wereld, en het landschap is zeer indrukwekkend. De hoogste bergtoppen liggen op slechts 42 kilometer van de Caribische Zee, en dat terwijl de pieken zo’n 5.775 meter hoog zijn. Het is een van belangrijkste en meest diverse ecosystemen van het land, en u kunt hier prachtige wandelingen maken.


Casa Oropéndola ligt op 1.500 meter boven zeeniveau, en vanaf het terras heeft u een ongerept uitzicht op het prachtige berglandschap en de Caribische zee. De villa bestaat uit 4 ruime slaapkamers, een knusse woonkamer, verschillende terrassen en een eigen koffieplantage. Vanwege de afgelegen locatie is er geen internet of telefoonsignaal, en u kunt dus even helemaal terug naar de natuur. De komende dagen kunt u genieten van heerlijke maaltijden die door uw persoonlijke chef in de keuken van de villa worden bereid en op uw eigen terras worden opgediend. Tijdens het eten kunt u genieten adembenemend vergezichten over de Sierra Nevada. Ook staat er het gehele verblijf een deskundige natuurgids tot uw beschikking.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Santa Marta - Sierra Nevada

Uw arrangement start in de kustplaats Santa Marta aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Op de luchthaven wordt u opgewacht door de chauffeur die u in zo’n 1,5 uur naar uw verblijf in de bergen ten zuidoosten van de stad zal brengen. Houdt u er rekening mee dat vanaf het bergdorpje Minca het asfalt ophoudt en u de laatste 45 minuten op onverharde wegen rijdt.

Casa Oropéndola is een privé villa, en uw verblijf is dus volledig exclusief. U heeft de komende dagen de beschikking over een privégids en een persoonlijke chef die meest heerlijke gerechten voor u zal bereiden.


  • ★★★★ Casa Oropéndola (3n - privé villa)

De knusse woonkamer

2
2

2 & 3: Sierra Nevada

De komende dagen kunt u genieten van de Sierra Nevada de Santa Marta. U heeft u tijdens uw volledige verblijf de beschikking over een privégids waarmee u dit schitterende gebied kunt ontdekken. Samen met uw gids bepaalt u het programma voor deze dagen.

De omgeving leent zich goed voor het maken van prachtige wandeltochten. De Sierra Nevada is er een van belangrijkste en meest diverse ecosystemen van Colombia en de biodiversiteit is hier enorm. Zo zijn er in dit gebied alleen al 628 verschillende vogelsoorten te vinden. Vanuit de villa zijn er een hoop verschillende routes te lopen. Van korte tochten van ongeveer een uur tot wandelingen van een hele dag. Indien u liever in de buurt van de accommodatie blijft is het onder andere mogelijk om een kookles van uw privé kok te volgen of koffie te plukken op de eigen koffieplantage van Casa Oropéndola.

Prachtige wandeltochten

4
4

4: Vertrek

Na het ontbijt staat de chauffeur voor u klaar die u in zo’n 1,5 uur terug naar Santa Marta zal brengen. Hier komt uw arrangement ten einde en kunt u uw Colombia reis vervolgen.


Interesse gekregen? Neem voor meer informatie over een reis door Colombia contact op met één van onze reisspecialisten of vraag een offerte aan.

Prijsindicatie voor een verblijf in Casa Oropéndola


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Casa Oropéndola is de prijs op aanvraag.


Inbegrepen

U verblijft in Casa Oropéndola op basis van volpension. Non-alcoholische dranken, transfers en een privégids zijn tevens inbegrepen. Vliegtickets naar Santa Marta zijn niet inbegrepen.


Het is niet mogelijk om een verblijf in Casa Oropéndola los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Colombia

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis naar Colombia

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Colombia.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Genieten in Colombia

Alle reisonderdelen zijn voor u georganiseerd dus u hoeft tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van het heerlijke land, de bestemmingen, de zeer gastvrije lokale bevolking en de bezienswaardigheden.

Colombia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Colombia programma uit wat exact aansluit bij uw wensen!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat