Logo bg white

Colombia reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Colombia reizen en/of arrangementen.

Zoeken
19 dagen
Vanaf € 12.350,– p.p.
december t/m februari, juli & augustus

Colombia reizen | Colombia Deluxe

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis bezoekt u enkele prachtige hoogtepunten van Colombia terwijl u geniet van een verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land. U reist via Bogotá naar Barichara en bezoekt Medellín en het koffiegebied in het departement Antioquia. U vliegt naar de Caribische kust voor een verblijf nabij het Tayrona National Park en in de Sierra Nevada de Santa Marta. U sluit de reis af in de prachtige koloniale stad Cartagena de Indias.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 7.450,– p.p.
december t/m februari, juli en augustus

Colombia reizen | Familiereis Colombia

Deze 19-daagse familiereis Colombia laat u kennis maken met de steden Bogotá, Medellín en Cartagena de Indias. U reist door het Andes gebergte en verblijft in typische Colombiaanse dorpjes als Villa de Leyva en Barichara, met vele mogelijkheden tot wandelen, mountainbiken en raften. Aan de Caribische kust bezoekt u het prachtige Tayrona National Park en sluit uw familiereis af met een heerlijk verblijf op het prachtige tropische eiland Isla Múcura waar u kunt zwemmen, snorkelen, kajakken en duiken.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 7.950,– p.p.
december t/m februari, juli & augustus

Colombia reizen | Colombia Delight

Een prachtige rondreis door Colombia waarbij u kennis maakt met vele hoogtepunten van het land. Zo bezoekt u onder andere Bogotá, het Colombiaans Koffiegebied, Jardín, Medellín, Nationaal Park Tayrona en sluit u de reis af in het prachtige Cartagena de Indias.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 8.390,– p.p.
juli t/m december

Colombia reizen | Natuurlijk Colombia

Tijdens deze prachtige individuele rondreis door Colombia staat het Amazone gebied centraal. U bezoekt ook het koffiegebied van Colombia, het koloniale dorp Villa de Leyva en de historisch rijke stad Cartagena aan de Caribische kust en tenslotte Isla Múcura.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 6.990,– p.p.
Dec t/m feb, juli en augustus

Combinatiereis | Colombia & Panama

Tijdens deze 18-daagse Colombia & Panama reis bezoekt u de hoogtepunten van deze twee buurlanden. Naast de Colombiaanse steden Bogotá, Medellín en Cartagena bezoekt u het Coffee Cultural Landscape, het beroemde koffiegebied. In Panama brengt u een bezoek aan Panama-Stad en het Nationale Park Portobelo. U verblijft tijdens deze Colombia & Panama reis in de mooiste accommodaties!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat