Logo bg white

Colombia reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Colombia reizen en/of arrangementen.

Zoeken
19 dagen
Vanaf € 4.300,– p.p.
juli t/m december

Colombia reis | Natuurlijk Colombia

Tijdens deze prachtige individuele rondreis door Colombia staat het Amazone gebied centraal. U bezoekt ook het koffiegebied van Colombia, het koloniale dorp Villa de Leyva en de historisch rijke stad Cartagena aan de Caribische kust en tenslotte Isla Múcara.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 5.240,– p.p.
Dec t/m feb, juli en augustus

Combinatiereis | Colombia en Panama

Tijdens deze 18-daagse combinatiereis Colombia en Panama bezoekt u de hoogtepunten van deze twee buurlanden. Naast de Colombiaanse steden Bogotá, Medellín en Cartagena bezoekt u het koffiegebied, 'Zona Cafetera'. In Panama brengt u een bezoek aan Panama Stad en het Nationale Park Portobelo. U verblijft tijdens deze reis in de mooiste accommodaties!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 3.320,– p.p.
december t/m februari, juli en augustus

Colombia reis | Familiereis Colombia

Deze 18-daagse familiereis Colombia laat u kennis maken met de steden Bogotá, Medellín en Cartagena. U reist door het Andes gebergte en verblijft in typische Colombiaanse dorpjes als Villa de Leyva en Barichara, met vele mogelijkheden tot wandelen, mountainbiken en raften. U sluit uw reis af met een heerlijk verblijf op het prachtige tropische eiland Isla Múcara waar u kunt zwemmen, snorkelen, kajakken en duiken.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.335,– p.p.
november t/m maart

Colombia reis | Avontuurlijk Colombia

Tijdens deze prachtige individuele rondreis door Colombia staat de natuur in de gebieden 'Los Llanos' en 'Casanare' centraal. Het is een gebied van vele rivieren, moerassen, graslanden en savanne bossen. De regenboogrivier, de zgn. 'Caño Cristales' is de meest bezienswaardige rivier van Colombia. Een grote verscheidenheid aan wildlife te zien in het moerasgebied van Casanare. Tenslotte bezoekt u aan het einde van de reis het nationale park Tayrona.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.475,– p.p.
december t/m februari, juli en augustus

Colombia reis | Todo de Colombia

Tijdens deze veelzijdige rondreis Colombia bezoekt u in 20 dagen vele hoogtepunten van het land. Na een bezoek aan Bogotá reist u in zuidelijke richting af naar Villavieja (nabij de Tatacoa woestijn), San Agustín, Popayán en brengt een bezoek aan de lokale markt Silvia. Hierna reist u in noordelijke richting naar het koffiegebied, Medellín en Cartagena de Indias. U sluit de reis af in het prachtige Nationaal Park Tayrona.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat