Logo bg white

Las Islas Barú

4-daags arrangement Colombia
op aanvraag
december t/m februari, juli & augustus
Gemma
Heeft u vragen?
×

Las Islas, een luxe verblijf voor de kust van Colombia


Op zo'n 40 kilometer ten zuiden van Cartagena de Indias voor de kust van Colombia ligt het eiland Barú, wat deel uitmaakt het Nationale Park Rosario & San Bernardo. Het is een perfecte snorkel- en duiklocatie, met helder water en zo’n 170 verschillende vis soorten en verschillende schaaldieren. Op Barú ligt Hotel Las Islas waar u in alle luxe kunt verblijven in één van de prachtige privébungalows die verspreid over het noordelijk deel van het eiland liggen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1. Cartagena - Barú

Vandaag start uw arrangement met een transfer naar de haven van Cartagena de Indias, vanwaar u per speedboot naar het eiland Barú wordt gevaren. Isla Barú maakt onderdeel uit van de San Rosario Archipel. U verblijft in Hotel Las Islas, een nieuw hotel met verschillende privébungalows verspreid over een prachtig mangrovebos. Het eiland kent een prachtige natuur en bij uw verblijf zijn fietsen inbegrepen waarmee u het eiland kunt verkennen. Houdt u er rekening mee dat het strandje klein is en Hotel Las Islas een mooie natuurbestemming is, maar niet zozeer een strandbestemming.


★★ Hotel Las Islas (3n)

één van de bungalows

2
2

2 & 3: Isla Barú

Deze dagen kunt u heel relaxt doorbrengen. Bij het hotel zijn verschillende sportieve dingen te doen zoals snorkelen en kajakken welke zonder extra kosten te ondernemen zijn. U heeft gedurende uw verblijf de beschikking over fietsen, kunt gebruik maken van de gym, de spa en de yoga lounge. Uiteraard kan er ook geluierd worden op het strandje waar enkele ligbedden staan. Op het eiland liggen 3 restaurants.

4
4

4: Vertrek

Per speedboot vaart u in 1 uur weer terug naar Cartagena de Indias. Hier komt uw arrangement ten einde en kunt u uw Colombia reis vervolgen.


Neem voor meer informatie over een reis door Colombia contact op met één van onze reisspecialisten of doe een offerteaanvraag.

de bungalows op Isla Barú

Prijsindicatie voor een verblijf bij Las Islas


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Las Islas is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:

Bij uw verblijf bij Las Islas zijn transfers van/naar Cartagena de Indias inbegrepen. Vliegtickets van/naar Cartagena de Indias, evenals hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf bij Las Islas los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Colombia

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat