Reisprogramma Nayara Springs & Nayara Tented Camp

1
1

dag 1: Aankomst in La Fortuna


Vandaag reist u op eigen gelegenheid per huurauto, transfer of privé vluchtje af naar La Fortuna, de uitvalsbasis voor excursies naar één van Costa Rica’s bekendste vulkanen, de Arenal. Deze actieve vulkaan stoot al tijden geen lava meer uit, maar de omgeving biedt vele excursiemogelijkheden. U verblijft in het prachtige Nayara Springs in een 'Springs Villa', of bij Nayara Tented Camp in een luxe tent. Beide verblijven bieden een heerlijke uitvalsbasis voor excursies in dit gebied. U verblijft aan de rand van deze vulkaan in een van onderstaande accommodaties naar keuze.

  • ★★★★+ Springs Villa (2n)
  • ★★★★+ Tented room (2n)


De Springs Villa's (zie alle afbeeldingen rechts) liggen in het adult only resort van Nayara Springs en zijn 139 m2 groot, bieden veel privacy en hebben een heerlijke plunge pool en terras met ligbedden. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten van Nayara Spings en via een loopburg naar Nayara Gardens wandelen om ook van deze restaurants gebruik te maken.

De 18 tented rooms vormen Nayara Tented Camp. Ook deze tenten zijn ruim, luxe en voorzien van een eigen plunge pool. 12 van deze safari stijl tenten zijn geschakeld waardoor ze uitstekend gebruikt kunnen worden door een familie met 2 tot maximaal 4 kinderen.

Nayara Springs

2
2

dag 2: La Fortuna


Vrije dag om de omgeving van La Fortuna te ontdekken. Het meer van Arenal is het grootste kunstmatig aangelegde meer van Midden-Amerika. U kunt op het meer kajakken, sup (stand up paddle) lessen volgen, zeilen of langs de oevers van het meer paardrijden. Een andere mogelijkheid is wandelen rondom de Arenal vulkaan, de waterval La Fortuna te bezoeken, te wandelen over de hangbruggen, te raften of een bezoek aan Caño Negro Wildlife Refuge te maken. Tico informeert u graag over de mogelijkheden en kosten van deze excursies.

Nayara Tented Camp

Nayara Tented Camp

3
3

dag 3: Vervolg van uw Costa Rica reis


Na het ontbijt verlaat u het heerlijke Nayara en vervolgt u uw reis. Wij verwerken dit arrangement graag voor u in een uitgebreide rondreis door Costa Rica. Indien gewenst kunt u uw verblijf bij Arenal Nayara Hotel uiteraard verlengen. Een extra dag kunt u ter plaatse perfect invullen.

Neem voor meer informatie over een reis naar Costa Rica contact op met één van onze reisspecialisten of doe direct een offerteaanvraag.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat