Delen

27 oktober 2020

Tijdelijk: flexibele boekingsvoorwaarden

Blank
Door: Charissa Martens

Voor alle nieuw te boeken reizen bieden we de mogelijkheid om flexibel te boeken zodat u gemakkelijk kunt annuleren, mocht u er uiteindelijk toch voor kiezen om niet op reis te gaan. In deze blog leest u meer over deze voorwaarden.

We merken dat onze reizigers dromen over hun volgende reis en er dolgraag op uit willen. De meesten zijn echter nog afwachtend, en dat is begrijpelijk. Weet dat we voor u klaar staan, om samen na te denken over een mooi programma, en iets moois te creëren om naar uit te kijken. Maar zo lang er nog veel onduidelijkheid heerst over nog te openen landsgrenzen, oranje reisadviezen en de mogelijkheden om weer te kunnen reizen in het algemeen, is het prettig wanneer ook u zo lang mogelijk flexibel blijft, mocht u er uiteindelijk tóch nog niet klaar voor zijn om op reis te gaan.

Flexibele boekingsvoorwaarden

Voor alle nieuw te boeken reizen vanaf 26 oktober 2020 gelden tot nader orde de volgende (afwijkende) boekingsvoorwaarden:

  • Er is geen (aan)betaling benodigd tot 30 dagen voor vertrek;
  • U kunt de reis kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek, ongeacht de reden;
  • Staat de reisbestemming 30 dagen voor aanvang op ‘geel’ (reisadvies vanuit Rijksoverheid) en wilt u op reis, dan dient de volledige reissom te worden voldaan en is annuleren niet langer kosteloos mogelijk. Wél kan uw reis worden omgeboekt naar een latere vertrekdatum.


Bovenstaande voorwaarden zijn niet van toepassing op reeds geboekte en omgeboekte reizen.

Belangrijk

Om deze mogelijkheid te kunnen bieden, zullen we kijken naar verschillende factoren en op bestemmingsniveau op zoek gaan naar lokale partners die hier hun medewerking aan willen verlenen. Houd er dan ook rekening mee dat we, om deze volledige flexibiliteit te kunnen bieden, soms zullen moeten uitwijken naar andere accommodaties.

Blank

Start met het maken van uw plannen

Heeft u een schitterende bestemming op het oog? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Samen met één van onze reisspecialisten zal een schitterend reisplan worden opgesteld wat geheel gebaseerd is op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Alleen al het plannen van de reis (en daarna het uitkijken naar het daadwerkelijke vertrek) zorgt voor een positief en gelukkig gevoel. En dat is juist waar we nu zoveel behoefte aan hebben!

Indien mogelijk, zullen bij de (voorlopige) boeking alvast optionele reserveringen worden gemaakt bij de speciaal geselecteerde accommodaties zodat de beschikbaarheid ook daadwerkelijk gegarandeerd is tot 30 dagen voor vertrek. Uiteraard zullen we ook (indien mogelijk) opties nemen op de vluchten. Wanneer dit niet mogelijk is, dan zullen de vluchten pas ca. 30 dagen voor vertrek worden geboekt. Uw reisspecialist zal u natuurlijk uitgebreid informeren over de specifieke voorwaarden welke van toepassing zijn op uw reis.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat