Logo bg white

Winterreis IJsland

10-daagse rondreis door IJsland
Vanaf € 10.795,00 p.p.
december t/m maart
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Een unieke winterreis IJsland

De meeste reizigers kiezen het IJslandse zomerseizoen, wat loopt van juni t/m september als periode voor een bezoek. De dagen zijn dan lang, de temperatuur is (redelijk) aangenaam en de natuur staat in bloei. Maar ook de winter in IJsland, welke loopt van december t/m maart, is prachtig! In deze periode verandert de natuur drastisch naar een landschap van sneeuw en ijs.

Na een vlucht van zo'n 3 uur landt u in de omgeving van Reykjavík en de hierop volgende dagen reist u in alle exclusiviteit met een privé-chauffeur langs de spectaculaire zuidkust. De dagen staan volledig in het teken van de ongerepte natuur en op dagelijkse basis staan er onvergetelijke activiteiten op het programma. U gaat E-mountainbiken, gaat op zoek naar walvissen, maakt een tocht per sneeuwscooter op een gletsjer en bezoekt een oogverblindende ijsgrot. Uiteraard verblijft u onderweg enkel en alleen in onze favoriete accommodaties, variërend van een sfeervolle lodge tot een bijzonder comfortabel hotel.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze winterreis door IJsland!

Bent u gewend om met sneeuwkettingen te rijden in hevig winterweer? Dan kunt u er voor kiezen om zelf te rijden. Maar houd er rekening mee dat de IJslandse wegen niet continu worden schoongehouden, mocht er een grote hoeveelheid sneeuw vallen.

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Reykjavík
Amsterdam - Reykjavík
2
Reykjavík
3
Hella
4
Hella
5
Skaftafell National Park
6
Skaftafell National Park
7
Skaftafell National Park
8
Hella
9
Blue Lagoon
10
Amsterdam
Reykjavík - Amsterdam

Prijsindicatie van deze winterreis IJsland

Voor deze 10-daagse winterreis IJsland dient u rekening te houden met de volgende indicatieve reissomen:

  • € 10.795 per persoon - op basis van het eerst genoemde hotel/kamer
  • € 12.195 per persoon - op basis van het tweede genoemde hotel/kamerInbegrepen

Bij de reissom zijn alle vluchten in Economy Class inbegrepen, evenals uw overnachtingen in de speciaal geselecteerde accommodaties, al het benodigde transport op privé-basis en alle in het programma vermelde exclusieve ervaringen (zowel privé als in groepsverband, als vermeld in het programma).

Wenst u Business Class te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw winterreis IJsland.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert IJsland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De perfecte aanvulling op deze winterreis IJsland

Deze winterreis IJsland laat zich uitstekend uitbreiden met een adembenemende helikoptervlucht over o.a. de Gouden Driehoek of de Eyjafjallajökullgletsjer.

Uniek arrangement
Favoriet
1 of 3 uur
Vanaf € 895,– p.p.
Gehele jaar

IJsland arrangement | Helikoptervlucht (1 of 3 uur)

De beste manier om de uitgestrektheid en enorme variëteit in landschappen in u op te nemen, is beslist vanuit de lucht. In IJsland hebben we een aantal schitterende helikoptervluchten voor u in petto, variërend in lengte. Deze kunnen starten vanuit Reykjavík of (tegen een toeslag) vanuit iedere andere locatie in IJsland.

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Al sinds 1993 organiseert Tico Reizen prachtige reizen naar vele bestemmingen wereldwijd welke tot in de puntjes zijn verzorgd en geheel op uw wensen en voorkeuren worden afgestemd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Onze reizen zijn verre van standaard. In het programma nemen we enkele unieke ervaringen mee die de reis onvergetelijk zullen maken. Laat u ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat?

Genieten

Eenmaal aangekomen in IJsland hoeft u niets anders te doen dan ultiem te genieten van de reis, de bijzondere ervaringen en uw verblijf in IJsland's mooiste en fijnste hotels.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat