Logo bg white

Luxe reis IJsland 'Deluxe'

15-daagse rondreis door IJsland
Vanaf € 18.495,00 p.p.
juni t/m september
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Vrijheid en exclusiviteit tijdens deze luxe reis IJsland

Deze luxe reis door het ongerepte IJsland laat u kennis maken met haar allermooiste hoogtepunten terwijl u verblijft in de meest exclusieve accommodaties die het land te bieden heeft. Gedurende de reis hebben we een aantal spectaculaire privé-ervaringen voor u in petto die de reis beslist onvergetelijk zullen maken.

U bezoekt o.a. Reykjavík waar u allerlei typische IJslandse lekkernijen gaat proeven, rijdt met een robuuste Landrover via de Gouden Driehoek naar de spectaculaire zuidkust. Indrukwekkende kloven, talloze watervallen, vulkaantoppen en kraters domineren hier het landschap. U maakt een boottocht bij de Westman Islands, gaat wandelen op het ijs van een gletsjer, zakt af in de krater van een slapende vulkaan en wordt per superjeep naar de binnenlanden gereden. Per binnenlandse vlucht reist u naar het ongerepte noorden van IJsland voor een fantastisch verblijf in de zeer exclusieve Deplar Farm, Tico's favoriete accommodatie in het land. De reis wordt afgesloten met een heerlijk en ontspannen verblijf in het luxueuze Retreat Hotel bij de Blue Lagoon, IJsland's meest prominente thermale bronnen.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze luxe reis IJsland!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Amsterdam - Reykjavík

Vandaag gaat deze fantastische luxe reis IJsland van start. Op eigen gelegenheid reist u naar Amsterdam Schiphol Airport van waar u met Icelandair in ruim 3 uur naar IJsland vliegt.

Het toestel landt op Keflavík International Airport waar u na het ophalen van uw bagage van harte welkom wordt geheten door een vertegenwoordiger van onze lokale partner die u naar uw aangename en zeer centraal gelegen hotel zal brengen. Uw hotel ligt in het hart van de hoofdstad Rekjavík, op ca. 40 minuten rijden van de luchthaven.

  • ★★★★ Reykjavík Konsulat Hotel (2n - deluxe kamer)

Reykjavík Konsulat Hotel

Kathedraal van Reykjavík

2
2

2: Thríhnúkagígur & gastronomische wandeling door Reykjavík

Deze ochtend staat er een wel zeer bijzondere ervaring op het programma. In de lobby van uw hotel ontmoet u de privégids die u vanochtend zal begeleiden richting de slapende vulkaan Tríhnúkagígur, gelegen op ca. 45 minuten rijden van Reykjavík. U wordt voorzien van specifieke veiligheidsuitrusting en dient allereerst zo'n 45-50 minuten tot aan de vulkaan te wandelen. U stapt vervolgens in een open lift waarmee u in ongeveer 6 minuten ca. 120 meter afdaalt en arriveert in een compleet andere wereld. Alles gaat in een rustig tempo en de uitzichten tijdens de afdaling zijn uniek en adembenemend. Na deze enerverende ervaring wordt u netjes terug gebracht naar Reykjavík. Gaat u zeker niet lunchen bij terugkomst in Reykjavík!

In de middag staat er namelijk een leuke wandeling Blank onder begeleiding van een gids door Reykjavík op het programma waarbij u op zoek gaat naar verschillende IJslandse delicatessen. U bezoekt een aantal gerenomeerde restaurants, maar ook een paar fantastische familierestaurants in de stad. Het mag duidelijk zijn dat IJslanders trots zijn op hun traditionele keuken welke bestaat uit kwalitatief zeer goede producten. Er wordt natuurlijk van alles geproefd vanmiddag! Blank

Tríhnúkagígur

3
3

3: Reykjavík - Thingvellir

In de ochtend krijgt u uw comfortabele huurauto (Landrover Discovery) opgeleverd bij uw hotel. Voor het absolute gevoel van vrijheid laten we u het schitterende zuiden van IJsland de komende dagen deels met een eigen auto verkennen. De wegen zijn uitstekend in dit deel van IJsland en de bewegwijzering (zeker in combinatie met navigatie) sluit hier naadloos op aan. Rijdt u liever niet zelf? Geen probleem; we regelen met alle plezier een auto met chauffeur voor u.

U verlaat Reykjavik en reist naar de zogenaamde ‘Golden Circle’ van IJsland, op nog geen uur rijden. U arriveert eerst bij Thingvellir, voor de IJslanders een zéér belangrijke plek. Hier werd in het jaar 930 de 'Althing' (het eerste democratische parlement) opgericht, op de plek waar de scheidingslijn loopt tussen de 2 continenten. De spectaculaire lavaformaties zijn een lust voor het oog en maakt u hier dan ook zeker een mooie wandeling.

Rond lunchtijd reserveren we een tafel bij een biologische tomatenkwekerij Blank waar u kunt genieten van een fantastische lunch. Hierna rijdt u door naar wellicht de bekendste springbron ter wereld: Geysir, dé geiser waarnaar alle geisers ter wereld zijn vernoemd. Op nog geen vijf minuten rijden bevindt zich de gigantische Gullfoss-waterval, een ‘must-see’ in IJsland!

In de loop van de middag arriveert u bij uw wonderschone accommodatie voor de komende nachten: het authentieke Torfhús Retreat. Deze aangename accommodatie in typisch IJslandse stijl met houten gevels en een dak van turf is een heerlijke uitvalsbasis om de omgeving verder te verkennen.

  • ★★★★ Torfhús Retreat (2n) Blank
4
4

4: De Gouden Driehoek

Vandaag staat een vrije dag gepland die u op allerlei wijzen kunt invullen, afhankelijk van uw persoonlijke interesses, voorkeuren en lichamelijke conditie. In deze regio zijn talloze activiteiten te ondernemen.

Zo kunt u gaan wandelen, paardrijden, vissen, of gaan raften of kajakken op de Hvítarivier. Avonturiers kunnen een tocht per buggy maken in de nabijgelegen bossen van Haukadalur. Op een heldere dag kunt u in de verte IJsland's op één na grootste Langjökull-gletsjer zien liggen. Onvergetelijk is een helikoptervlucht over de Gouden Driehoek of een duik bij de spectaculaire Silfra-kloof waar het Noord-Amerikaanse en Europese continent van elkaar gescheiden worden. Met alle plezier verzorgen we een begeleide duik- of snorkeltocht voor u via één van de gerenommeerde IJslandse organisaties ter plaatse.

Uniek arrangement
1 dag
Vanaf € 300,– p.p.
juni t/m september

IJsland arrangement | Duiken en snorkelen bij Silfra

Silfra is de enige plek op aarde waar tussen 2 tektonische aardplaten kan worden gedoken, op de scheidingslijn tussen 2 continenten. Met kraakhelder water en zicht tot wel 150 meter behoort deze kloof tot de mooiste duiklocaties ter wereld. Silfra is gelegen in het hart van het Thingvellir National Park op een uurtje rijden van Reyjavík.

Lees meer

Strokkur-geiser

5
5

5: Thingvellir - Hvollsvöllur

Na het ontbijt verlaat u de Gouden Driehoek en rijdt u met uw eigen huurauto verder richting de spectaculaire zuidkust van IJsland. Stopt u zeker nog even bij Skálholt, een dorpje met een mooie houten kathedraal. Het was ooit het religieuze centrum van de Katholieke kerk. Een volgende stop kunt u maken bij de sprookjesachtige Seljalandsfoss-waterval, waar u achter langs kunt lopen. Rond het middaguur bereikt u uw sfeervolle accommodatie nabij Hvollsvöllur.

Het comfortabele Skálakot Hotel wordt al vier generaties gerund door dezelfde familie en is gespecialiseerd in het fokken van traditionele IJslandse paarden. Het is dan ook een fantastische plek om een tocht te paard te maken gedurende uw verblijf.

De rest van de middag heeft u vrij te besteden. Regel voor deze middag bijvoorbeeld een tochtje te paard of trekt u erop uit met uw huurauto in de omgeving. Zo kunt u onder andere een bezoek brengen aan de nabijgelegen Skógafosswaterval. In het dorpje Skógar bevindt zich eveneens een interessant volksmuseum waar ruim 15.000 artefacten u meer vertellen over het traditionele leven van de IJslander in het verleden.

  • ★★★★ Skálakot Hotel (3n - grand double kamer)

Skálakot Hotel

Skógar museum

6
6

6: Westman-eilanden

Samen met een privégids brengt u vandaag een bezoek aan de Westmaneilanden, een archipel bestaande uit ca. 15-18 eilanden en een aantal rotsformaties welke hier pal voor de kust zijn gelegen. Ze werden gevormd door vulkanische uitbarstingen op de zeebodem en hebben spectaculaire hoge kliffen en een weelderige vegetatie. Het is een fantastische plek voor vogelaars en een uitstekende spot om o.a. papegaaiduikers te observeren.

Vanuit de haven van Landeyjarhöfn neemt u de ferry voor de overtocht naar Heimaey, het grootste eiland van de archipel. U verkent het eiland samen met uw gids en maakt een prachtige wandeling op het eiland rondom vulkaan Eldfell welke pas in 1973 werd gevormd na een grote vulkanische uitbarsting op het eiland. Uw gids zal u alles vertellen over de historie van het eiland.

In de middag maakt u een fantastische tocht per boot (ca. 1 uur) langs de kust en vaart naar plekken waar verder vrijwel niemand komt. Tijdens deze tocht langs de steile kliffen ziet u vooral veel zeevogels en grotten. In de loop van de middag neemt u de ferry terug naar het vasteland, waar uw gids u uiteraard weer netjes afzet bij het Skálakot Hotel.

Papegaaiduiker

7
7

7: Thórsmörk

U trekt er vandaag met een privégids op uit richting de binnenlanden naar de Thórsmörkvallei, vernoemd naar de Noorse god Thór en een fantastisch natuurgebied voor wandelaars en natuurliefhebbers. Door de slechte kwaliteit van de weg en het feit dat onderweg meerdere 'onvoorspelbare' rivieren overgestoken moeten worden, kan Thórsmork enkel met een robuust 4WD-voertuig worden bereikt. Zelf rijden is zeer zeker niet te adviseren. U reist dan ook vandaag comfortabel op de achterbank van een zgn. 'superjeep' en uw gids (tevens uw chauffeur) brengt u er graag naartoe.

U wordt vandaag omringd door een ruig berglandschap vol gletsjers en rivieren, gevormd door het smeltwater van deze ijsreuzen. Maak een schitterende wandeling en laat u bijpraten over de bijzondere flora en fauna in dit gebied. De lunch is vandaag inbegrepen en in de namiddag keert u weer terug bij uw hotel.

Superjeep

8
8

8: Hvollsvöllur - Skaftafell NP

Na het ontbijt verlaat u het Skálakot Hotel en rijdt u in ongeveer een half uur naar de Sólheimajökull-gletsjer, onderdeel van de gigantische Mýrdalsjökull-ijskap (600 m2). Hier wordt u opgewacht door een privégids waarmee u vanochtend een fantastische wandeling op het ijs gaat maken. Alvorens u de gletsjer bereikt, wandelt u door een indrukwekkend natuurgebied. Het is duidelijk zichtbaar hoe hard de gletsjer de afgelopen 15 jaar is gesmolten als gevolg van de opwarming van de aarde. Onder de ruim 200 meter dikke ijslaag bevindt zich de Katlavulkaan, één van IJsland's grootste vulkanen. In het ijs van Sólheimajökull ziet u veel restanten zwart as, gevolg van de gigantische uitbarsting van de nabijgelegen Eyjafjallajökullvulkaan, die in 2010 voor veel overlast zorgde en vrijwel het hele vliegverkeer in Europa plat legde.

Hierna rijdt u verder naar het idyllische plaatsje Vík, het meest zuidelijk gelegen dorp van het land. Vík wordt omringd door torenhoge kliffen en omsloten door het zwarte strand Reynisfjara. Gaat u zeker even het strand op om de 340 meter hoge tufstenen berg Reynisfjall te bewonderen, bestaande uit spectaculaire basaltkolommen, ooit gevormd onder het ijs van een gletsjer. Hier voor de kust bevindt zich eveneens de Reynisdrangar, een aantal 66 meter hoge basaltzuilen die een indrukwekkend (en iconisch!) uitzicht bieden. Hier vlakbij vindt u Dyrhólaey, een brugvormige rotsformatie ontstaan door erosie door de zee en de wind. Het is een broedplaats voor vele soorten zeevogels.

U vervolgt uw tocht langs de zuidkust richting het Skaftafell National Park, op zo'n 2 uur rijden van Vík. Alvorens u uw accommodatie bereikt, moet u beslist een bezoek brengen aan de Svartifosswaterval, waar het water van een hoogte van zo'n 20 meter voor een gigantische muur van zwartbasalten zuilen naar beneden dendert. De aanblik van Svartifoss doet u wellicht denken aan Reykjavík's kathedraal Hallgrimskirkja. De wandeling naar Svartifoss duurt ca. 45 minuten en onderweg passeert u nog drie andere (iets kleinere) watervallen.

In de loop van de middag arriveert u bij uw aangename accommodatie gelegen aan de rand van het Skaftafell National Park. Dit schitterende park is onderdeel van het grotere Vatnajökull National Park, het gletsjerparadijs van het land.

  • ★★★★ Fosshotel Glacier Lagoon (2n - suite) Blank

Vík en Reynisdrangar

Fosshotel Glacier Lagoon

9
9

9: Vatnajökull National Park

Er staat u vandaag een schitterende dag te wachten. Het Skaftafell National Park heeft een bezoekerscentrum van waaruit verschillende fantastische wandelingen te maken zijn door de imposante natuur, variërend in lengte.

U kunt vandaag ook een rit maken langs de kust richting het kleine schiereiland Hvalnes, gelegen op zo'n anderhalf uur rijden van uw accommodatie. Op de punt van het schiereiland bevindt zich een vuurtoren en het eiland is een fantastische plek om vogels te observeren of een wandeling te maken over het langgerekte strand.

Rijdt u hierna naar het Jökulsárlónmeer, wereldberoemd van o.a. films van James Bond en scènes uit de serie Game of Thrones. Het aan de zuidelijke oevers gelegen zwartgekleurde strand (beter bekend als 'Diamond Beach') is beslist de moeite. Op het zwarte zand vormen de aangespoelde, door de golven gepolijste ijsschotsen (die dus écht lijken op diamanten!) een bijzonder fotogeniek contrast.

In de namiddag staat een fantastische privé-boottocht per zodiac over het Fjallsárlonmeer op het programma. Dit meer ligt vlakbij het beroemde en grotere Jökulsárlónmeer wat dagelijks door grote aantallen bezoekers wordt aangedaan. Fjallsárlón is dus iets kleiner en veel minder bekend, maar zeker niet minder mooi! De gletsjermeren worden gevoed door het smeltwater van de Vatnajökull. De gigantische ijsschotsen die rustig drijven in het meer variëren in kleur van melkachtig wit tot helderblauw. Terwijl de zodiac zich door het water verplaatst, hoort u de werking van de gletsjer en het kraken van het ijs. In het late middaglicht (of het zeer vroege ochtendlicht) is het meer nog magischer.

Fjallsárlón

10
10

10: Skaftafell - Hella

Er staat een schitterende tocht op het programma vandaag. Trekt u zeker de hele dag uit voor de rit; de stops onderweg zijn adembenemend.

Na het ontbijt verlaat u het Skaftafell National Park en rijdt in westelijke richting naar het dorpje Kirkjubaejarklaustur. Hier vlakbij verlaat u de ringweg en rijdt het binnenland in naar Lakagigar, de grootste vulkanische kloof ter wereld. In de 18e eeuw vond hier in een periode van zo'n 8 maanden de grootste vulkanische uitbarsting in de IJslandse geschiedenis plaats welke indirect grote gevolgen had. Door de enorme uitstoot van gassen waaronder zwavelzuur wilde niets meer groeien en stierf 50% van al het vee in IJsland. Dit resulteerde binnen een jaar in een enorme oversterfte door hongersnood waardoor ca. 25% van de bevolking omkwam. Ook daalde wereldwijd de temperatuur met 1 graad, mislukten vele oogsten en stierven maanden later ook inwoners van o.a. Groot-Brittannië massaal door de gifwolken. Vanaf de top van de berg Laki (ca. 1 uur wandelen) heeft u spectaculair uitzicht op de rij explosiekraters die doen herinneren aan het gigantische natuurgeweld.

Wandel ook zeker even naar de Systrafoss-waterval voor een mooi uitzicht op de heuvels van Kirkjubaejarklaustur en maak een stop bij de hier vlakbij gelegen Fjadrárgljúfur-kloof, één van de groenste kloven van het land. De kloof is ca. 2 kilometer lang met wanden van zo'n 100 meter hoog. U kunt hier een mooie wandeling maken.

Maak tenslotte nog een stop bij Dyrhólaey, ooit een vulkanisch eiland, nu een schiereiland door de indrukwekkende lavaboog die het eiland met het vasteland verbindt. Er nesten hier ontzettend veel soorten vogels, waaronder de papegaaiduiker. Vanaf de top heeft u prachtig uitzicht op de kustlijn.

In de loop van de middag arriveert u bij uw aangename accommodatie vlakbij Hella waar u vanavond zal overnachten, alvorens u morgen per binnenlandse vlucht naar het noorden zal reizen.

  • ★★★★ Hotel Rangá (1n - deluxe kamer) Blank

Hotel Rangá

Fjadrárgljúfur-kloof

Blank

Dyrhólaey

11
11

11: Hella - Troll-schiereiland

Na het ontbijt verlaat u Hotel Ranga en rijdt u in ca. anderhalf uur terug naar Reykjavík waar u de huurauto inlevert en naar de luchthaven wordt begeleid. Per binnenlandse vlucht reist u naar Akureyri, de tweede stad van IJsland en hoofdstad van het noorden.

U wordt er opgewacht door een vertegenwoordiger van de Deplar Farm. Er volgt een ca. anderhalf uur durende rit naar de lodge welke is gelegen op het Troll-schiereiland, in een werkelijk prachtig stukje uitgestrekte wildernis. Om de rekening hoeft u de komende dagen in principe niet te vragen; uw verblijf is geheel op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, geselecteerde dranken en een breed scala aan activiteiten zijn inbegrepen.

De rest van de middag heeft u vrij te besteden. U kunt een tocht te paard maken, gaan wandelen of fietsen met een zogenaamde 'fatbike' waarmee u zich eenvoudig verplaatst over het ruige terrein. In de avond strijkt u neer bij het haardvuur met een goed glas wijn terwijl de grote raampartijen in de living u panoramisch uitzicht bieden op het verlaten landschap.

  • ★★★★★ Deplar Farm (3n - all-inclusive) Blank
12
12

12: Deplar Farm & omgeving

Vrije dag in deze wonderschone en verlaten omgeving. Samen met het professionele team van Deplar Farm stelt u uw programma samen voor vandaag. De meeste activiteiten (waaronder paardrijden, wandelen, vissen, fietsen, vissen, kleiduifschieten en surfen) zijn standaard inbegrepen bij uw verblijf. Een dag bij Deplar Farm is dan ook zó gevuld!

Optioneel kunt u ervoor kiezen om (tegen betaling) een tocht te maken naar het legendarische eiland Drangey wat met ca. 200 meter hoge kliffen uit de zee omhoog rijst, zo'n 7 kilometer uit de kust in het Skagafjord. Het is een paradijs voor vogelaars gezien o.a. de grote aantallen papegaaiduikers die hier jaarlijks nesten.

Duik aan het eind van een lange, heerlijke dag buiten de spa in voor een lekkere massage of geniet van een lichaamsbehandeling door één van de therapeuten. In het (door de natuur) verwarmde buitenzwembad wordt u 's avonds met een beetje geluk getrakteerd op de magische uitzichten op het noorderlicht.

13
13

13: Optioneel: walvissen spotten

Het 60 kilometer lange, maar vrij smalle Eyjafjördur-fjord is met stip de beste plek in IJsland om walvissen en dolfijnen te spotten. De liefhebber kan dan ook vandaag (tegen betaling) een spectaculaire (privé) boottocht maken door het fjord. Samen met een gids gaat u op zoek naar o.a. bultruggen, blauwe vinvissen, dolfijnen en orka's. Vergeet zeker niet de buitengewoon spectaculaire omgeving in u op te nemen.

In de middag keert u terug bij Deplar Farm en heeft u de rest van de dag vrij te besteden.

14
14

14: Troll-schiereiland - Blue Lagoon

Uw verblijf in het schitterende noorden van IJsland komt vanochtend tot een einde. Een vertegenwoordiger van Deplar Farm brengt u terug naar de luchthaven van Akureyri van waar u per binnenlandse vlucht terug vliegt naar Reykjavík.

Het toestel landt op de stadsluchthaven, waar u wordt opgewacht door een chauffeur die u naar uw zeer exclusieve accommodatie brengt bij de Blue Lagoon, IJsland's bekendste thermale warmwaterbronnen, gelegen op zo'n 45 minuten rijden van de luchthaven. Het is de meest heerlijke plek om deze luxe reis door IJsland in alle rust af te sluiten en u onder te dompelen in het door de natuur verwarmde water met een zuiverende en helende werking. Boek (tegen betaling) een fantastische behandeling in de gerenommeerde spa of neem deel aan de dagelijkse yogales. Vanuit de spa heeft u exclusieve toegang tot The Retreat Lagoon, een afgescheiden lagune speciaal voor hotelgasten. Uiteraard heeft u ook onbeperkt toegang tot de Blue Lagoon, welke is geopend voor het grote publiek.

  • ★★★★★ The Retreat (1n - moss junior suite) Blank


Bent u een fervent spaliefhebber, dan is het zeer de moeite om uw verblijf met 1 nacht te verlengen. Voor ultieme luxe en comfort, is een verblijf in de lagoon suite, waarbij u uw privélagune heeft om in te zwemmen, aan te raden. Wij informeren u uiteraard graag over de toeslag voor een verblijf in de lagoon suite.

15
15

15: Reykjavík - Amsterdam

De ochtend heeft u nog vrij te besteden bij The Blue Lagoon voor ultieme ontspanning alvorens u deze luxe reis IJsland afsluit en zich opmaakt voor de terugreis. Een chauffeur brengt u in ongeveer 25 minuten naar de internationale luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

Prijsindicatie voor deze luxe reis IJsland

Voor deze 15-daagse luxe reis IJsland dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 18.495 per persoon.

Inbegrepen

Bij de reissom zijn alle vluchten (zowel internationaal als binnenlands) in Economy Class inbegrepen, evenals uw overnachtingen in IJsland's mooiste accommodaties, al het benodigde transport (privétransfers en de huur van de luxueuze Landrover) en alle in het programma vermelde exclusieve ervaringen.

Wenst u Business Class te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw ideale luxe reis IJsland.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert IJsland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De perfecte aanvulling op deze luxe reis door IJsland

Breid uw reis uit met een onvergetelijke helikoptervlucht over bv. de Gouden Driehoek, de eindeloze ijsvlaktes, meren, lavavelden en meren.

Uniek arrangement
Favoriet
1 of 3 uur
Vanaf € 895,– p.p.
Gehele jaar

IJsland arrangement | Helikoptervlucht (1 of 3 uur)

De beste manier om de uitgestrektheid en enorme variëteit in landschappen in u op te nemen, is beslist vanuit de lucht. In IJsland hebben we een aantal schitterende helikoptervluchten voor u in petto, variërend in lengte. Deze kunnen starten vanuit Reykjavík of (tegen een toeslag) vanuit iedere andere locatie in IJsland.

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Al sinds 1993 organiseert Tico Reizen prachtige reizen naar vele bestemmingen wereldwijd welke tot in de puntjes zijn verzorgd en geheel op uw wensen en voorkeuren worden afgestemd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Onze reizen zijn verre van standaard. In het programma nemen we enkele unieke ervaringen mee die de reis onvergetelijk zullen maken. Laat u ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat?

Genieten

Eenmaal aangekomen in IJsland hoeft u niets anders te doen dan ultiem te genieten van de reis, de bijzondere ervaringen en uw verblijf in IJsland's mooiste en fijnste hotels.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat