Logo bg white

Helikoptervlucht IJsland

1 of 3 uur
Vanaf € 895,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Onvergetelijke helikoptervluchten

Het IJslandse landschap laat zich het beste bekijken vanuit de lucht. Het werd gevormd door de grote krachten der aarde - vuur, lava en ijs - en kan enkel worden omschreven met superlatieven. Tico kan een schitterende helikoptervlucht in IJsland voor u verzorgen.

Start in Reykjavík

Alle helikoptervluchten vertrekken in principe vanuit Reykjavík, waar de basis zich bevindt. Maar verblijft u bijvoorbeeld in de omgeving van Thingvellir of aan de schitterende zuidkust, dan verzorgen we natuurlijk met alle plezier uw helikoptervlucht vanuit een andere locatie. Houd er rekening mee dat er een toeslag van toepassing is op de hieronder vermelde tarieven i.v.m. de extra te vliegen kilometers, wanneer uw helikoptervlucht vanaf een andere locatie van start gaat.

1
1

1: Helikoptervlucht boven IJsland

Boven de Gouden Driehoek is een schitterende, ca. 1-1,5 uur durende helikoptervlucht te maken. U vliegt o.a. over het Thingvellir National Park, dé plek waar 2 aardplaten samen komen en waar in het jaar 930 de 'Althing' (het eerste democratische parlement) werd opgericht en over de indrukwekkende Gullfosswaterval en de spuitende geisers Geysir en Strokkur. Er wordt 1 keer geland in een geothermisch gebied.

Een andere, langere helikoptervlucht met een duur van ca. 3-4 uur brengt u (naast de Gouden Driehoek) eveneens naar de binnenlanden naar Landmannalaugar en de Eyjafjallajökullgletsjer. De heli maakt tijdens deze langere vlucht 2 landingen.

Mocht u een specifiek gebied in IJsland in gedachten hebben waar u graag een helikoptervlucht zou willen maken, laat het ons dan gerust weten. Heel graag nemen we een schitterende helikoptervlucht voor u mee in uw ideale reis door IJsland.

Prijsindicatie voor een helikoptervlucht boven IJsland

Voor een helikoptervlucht boven IJsland dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 895 per persoon, gebaseerd op een privévlucht op basis van 2 personen met een duur van ca. 1-1,5 uur.

Voor de langere (3-4 uur durende) helikoptervlucht dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 2.495 per persoon op basis van een privévlucht voor 2 personen.

Helikopters bieden doorgaans ruimte voor maximaal 5-6 personen en reist u dan ook met een groter gezelschap, of bent u geïnteresseerd in een langere vlucht, dan variëren de tarieven.

Het is niet mogelijk om een helikoptervlucht boven IJsland los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen we een helikoptervlucht voor u op in uw ideale reis door IJsland.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert IJsland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van ons verwachten?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Al sinds 1993 organiseert Tico Reizen de mooiste reizen naar vele bestemmingen wereldwijd welke tot in de puntjes zijn verzorgd en geheel op uw wensen en voorkeuren worden afgestemd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Onze reizen zijn verre van standaard. In het programma nemen we enkele unieke ervaringen mee die de reis onvergetelijk zullen maken. Laat u ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat?

Genieten

Eenmaal aangekomen in IJsland hoeft u niets anders te doen dan ultiem te genieten van de reis, de bijzondere ervaringen en uw verblijf in IJsland's mooiste en fijnste hotels.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat