Logo bg white

Het privé-eiland Traustholtshólmi

2-daags arrangement IJsland
Vanaf € 995,00 p.p.
juni t/m september
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Het privé-eiland Traustholtshólmi

Het schitterende en zeer ongerepte eiland Traustholtshólmi ligt in het zuiden van IJsland en is een bijzonder toevluchtsoord wanneer u op zoek bent naar een authentieke en onvergetelijke ervaring. U komt hier om te ontspannen en te onthaasten en een verblijf op het eiland is dan ook de ultieme stop na al het avontuur wat u ofwel nog te wachten staat, of wat u reeds achter de rug heeft tijdens uw enerverende reis door IJsland.

Eigenaar Hakon en zijn schaapsherdershond Skuggi heten u van harte welkom en begeleiden u bij de overtocht per boot, welke maar zo'n 4 minuten duurt vanaf de oevers van de Tjorsa-rivier, de langste rivier van het land. Op het eiland bevinden zich slechts 3 yurts (Mongoolse tenten); het sanitair is gedeeld.

Het eiland bleef de afgelopen eeuwen nagenoeg onaangeroerd en zelfs de industriële revolutie bleef hier uit. Het eiland zag nooit een traktor of andere machine en landbouw is hier dan ook nog altijd noeste handarbeid. Hakon groeide op op ditzelfde eiland en bracht er zijn zomers door. Hij maakte zijn droom werkelijkheid door van zijn favoriete vakantieplek een plek te maken waar ook andere op een zeer duurzame manier kunnen genieten van de ongerepte natuur en het rustige, ongehaaste eilandleven.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst op Traustholtshólmi

U arriveert vandaag in de middag bij de oever van de Tjorsa-rivier. Hier wordt u van harte welkom geheten door eigenaar Hakon die u zal assisteren bij de 3-4 minuten durende overzocht per zodiac naar het schitterende privé-eiland Traustholtshólmi. U verblijft in één van de 3 Mongoolse yurts welke direct verbonden zijn met de ongerepte natuur. De yurt is zeer goed geïsoleerd met wol en beschikt over een open haard waar u heerlijk bij kunt opwarmen. Het is hier dan ook heerlijk en behaaglijk terugkeren na een lange dag in de buitenlucht.

Diezelfde middag kunt u helpen bij het vangen van wilde zalm uit de Tjorsa-rivier. Het vissen gebeurt hier nog geheel op traditionele wijze met netten. Daarna krijgt u een rondleiding over het eiland en maakt u zich klaar voor het diner. Op het eiland worden de eigen kruiden en groenten verbouwd in de eeuwenoude tuinen. Het is een onvergetelijke ervaring om de dag af te sluiten bij het haardvuur in de buitenlucht onder de sterrenhemel op uw eigen 'privé-eiland'.

  • Traustholthólmi (1n - halfpension) Blank

Optioneel: lunch op Traustholtshólmi

Wilt u uw eilandervaring al eerder starten en wenst u ook te lunchen op het eiland, dan is dit uiteraard morgelijk. U arriveert dan al rond het middaguur bij de rivieroever en kunt dan de volledige middag op het eiland spenderen om het eilandleven zo optimaal mogelijk te kunnen ervaren. Informeer bij Tico naar de mogelijkheden en extra kosten voor deze uitbreiding.

Blank
2
2

2: Vertrek

Na het ontbijt verlaat u Traustholtshólmi en brengt Hakon u terug naar het vasteland waar u uw reis door IJsland verder kunt vervolgen. Mocht u langer willen genieten van dit unieke eilandverblijf, dan kunnen we uw verblijf natuurlijk ook eenvoudig verlengen.

Zou u een verblijf op dit ongerepte eiland graag willen opnemen in uw droomreis door IJsland, neem dan contact met ons op of vul ons offerteformulier in.

Prijsindicatie van dit eilandverblijf

Voor een 2-daags (1 nacht) arrangement dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 995 per persoon op basis van 2 personen.

Geheel privé

U verblijft alleen met uw eigen gezelschap op het eiland; u huurt het eiland exclusief en deelt de ervaring niet met anderen. Op het eiland zijn 3 yurts welke plaats bieden aan in totaal ca. 6 personen. Reist u dan ook met meer personen, dan variëren de prijzen.

Inbegrepen

Bij uw verblijf zijn het diner en het ontbijt inbegrepen, evenals de overtochten per boot. Daarnaast gaat Hakon met zijn gasten (indien de weersomstandigheden dit toelaten) vissen op zalm op de rivier en geeft hij een rondleiding op 'zijn' eiland. Transport naar de oevers van de Tjorsa-rivier zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf op het eiland voor u op in een schitterende volledig verzorgde reis door IJsland.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert IJsland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van ons verwachten?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Al sinds 1993 organiseert Tico Reizen de mooiste reizen naar vele bestemmingen wereldwijd welke tot in de puntjes zijn verzorgd en geheel op uw wensen en voorkeuren worden afgestemd.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Onze reizen zijn verre van standaard. In het programma nemen we enkele unieke ervaringen mee die de reis onvergetelijk zullen maken. Laat u ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat?

Genieten

Eenmaal aangekomen in IJsland hoeft u niets anders te doen dan ultiem te genieten van de reis, de bijzondere ervaringen en uw verblijf in IJsland's mooiste en fijnste hotels.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat