Logo bg white

Pareleilanden

6-daags arrangement Panama
Vanaf € 910,00 p.p.
December t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Archipelago de las Perlas

Vanuit Panama-Stad reist u in korte tijd per vliegtuigje of boot naar de eilandengroep de Pareleilanden. De archipel bestaat uit bijna 200 eilandjes waarvan er vele onbewoond zijn. Omdat het massatoerisme de archipel nog niet echt heeft ontdekt zijn er nog weinig grote resorts op de eilanden te vinden. Isla Contadora is het bekendste eiland, hier bevindt zich ook de beste infrastructuur en faciliteiten. Het eiland is 1,3 km lang en 1 km breed en bevat diverse mooie stranden, enkele hotels een golfbaan en duikschool. Op Isla San José staat het mooie hotel Haciënda del Mar, een afgelegen hotel met prachtige stranden. De eilandengroep dankt zijn naam aan de parels die hier nog steeds opgedoken worden.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Panama-Stad

Vandaag arriveert u in Panama-Stad vanuit Nederland of vanuit een andere bestemming in Latijns-Amerika. Na aankomst heeft u vanaf de luchthaven een transfer naar uw hotel, gelegen in de wijk Casco Viejo. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden.

  • ★★★ Casa Antigua (1n)
  • ★★★★ Las Clementinas (1n)
2
2

2: Panama-Stad – Isla San José

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de nationale luchthaven van Panama Stad gebracht. Houdt u er rekening mee dat er maximaal 14 kg per persoon aan bagage meegenomen mag worden op deze vlucht (dit is inclusief handbagage). U kunt bij de receptie van uw hotel vragen of u een deel van de bagage kunt achterlaten. Met een klein vliegtuigje wordt u in ca. 20 minuten naar Isla San José gebracht, een van de eilanden van de eilandengroep de Islas de las Perlas. De Pareleilanden liggen ten zuidoosten van de hoofdstad en bestaan uit bijna 200 groene eilandjes met mooie stranden. Na aankomst op het eiland wordt u door het hotel opgewacht en naar uw accommodatie gebracht.

  • Hacienda del Mar (3n – tucan suite cabin)
  • Hacienda del Mar (3n - VIP Suite cabin)

3
3

3 & 4: Islas de las Perlas

Vrije dagen die u naar eigen inzicht kunt besteden. Op het eiland bevinden zich prachtige zandstranden en optioneel (niet inbegrepen) kunt u bij uw hotel een excursie boeken waarin u het eiland verkent. Voor liefhebbers van natuur, rust, zon, snorkelen en duiken bent u hier aan het goede adres. In de maanden juli tot en met oktober is het walvissenseizoen en met name in de maanden augustus en september is er een grote kans dat u walvissen ziet in de wateren rondom de eilanden.

5
5

5: Isla San José – Panama-Stad

In de ochtend heeft u een door het hotel georganiseerde transfer terug naar de kleine landingsbaan vanwaar een klein vliegtuigje u terug naar Panama-Stad brengt. U vervolgt de reis naar eigen wens. Wij kunnen een transfer naar de internationale luchthaven opnemen die aansluit op uw vlucht terug naar Nederland of u kunt de reis voorzetten met een volgende bestemming in Panama. Het is ook mogelijk uw reis voort te zetten met een bezoek aan Costa Rica, Ecuador of Colombia.

Prijsindicatie voor dit Panama arrangement

Voor een verblijf van 6 dagen op de Pareleilanden dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 910 per persoon. Indien u wenst te verblijven in de 'VIP Suite Cabin', dan dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.195 per persoon.

Inbegrepen in de reissom zijn vermelde binnenlandse vluchten, transfers en excursies conform programma.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Panama

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Panama?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Panama. Zij kennen de verschillende eilanden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Panama u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat